modliszka84 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dobry pomysl i przy okazji dorzuc sznaucerke mini Muche i tego szarego dziadka Quote
kasia14 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 oki ;) zaraz zmienie tytuł i dodam na pierwszej, tylko wrzuce zdjęcia do kompa Quote
kasia14 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Kto pomoże? Adept i Bumerang są już tak długo w schronisku, na dodatek siedzą w bardzo małych boksach, w których nie mogą nawet się przebiec - jedyny ruch to chodzenie w kółko, na bieganie nie ma miejsca - i tak od lat.:shake: Quote
bagira@sara Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 i jeden i drugi zawsze ma na allegro 2 albo 3 obserwatora i duzo wejsc na ich allegro....tylko ciekawe dla czego nikt nie dzwoni?????/ Quote
malawaszka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a Mucha to kto??? widziałam staruszka :placz: to już trzeci średniak staruszek :placz: a nikt ich nie chce :-( Quote
kasia14 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Mucha to psina w typie sznaucera - mini. Dziś Adept był na spacerze!!! Strasznie się cieszył, ciągle chciał być głaskany, na smyczy chodził naprawde bardzo ładnie jak na czas który spędził w małym boksie bez spacerów! Bardzo grzeczny pieszczoch z niego.:loveu: I nowe fotki są;) postaram sie je jeszcze dzis wrzucić na wątek. I zdjęcia Muchy też Quote
kasia14 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 A oto MUCHA :loveu: Mucha nie ma jeszcze roku. Jest rozszczekana, kochaną zadziorą:loveu: Lubi być w centrum zainteresowania. Jest skoczna, wesoła, lubi pieszczoty i gonitwy. Całkiem dobrze radzi sobie na smyczy. Jest niedużą suczką. Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Adept jest piękny!!! a Mucha hahaha rewelka nietoperz! :loveu::loveu::loveu: Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 jeszcze dorzucę w wolnej chwili pare zdjęć Adepta ;) Mucha uszy ma kapitalne:evil_lol:, chociaż ze sznaucera to zbyt dużo nie ma...;) Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 co Ty mówisz - jest szczotkowata nie? ma ze sznupka ma! bródka się sypie - jest boska :loveu: Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 To znaczy z pyszczka to napewno, szczotkowata też jest. tylko uszka nie pasują. Ale zato dodają jej uroku.:loveu: Mucha jest super! I cały czas jest wesoła Mógłby ktoś zrobić dla Muchy allegro?:oops: tekst i zdjęcia moge wkleić, wiec opis będzie gotowy... Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 to nie widziałaś rodowodowych miniatur z taaakimmiii radarami zamiast uszu??? :lol: są są takie ;) ja narazie allegro nie mogę bo mam już masakryczny rachunek :shake: Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 musze się kiedyś wybrać na jakąś wystawe psów... ;) popytam na dogo, może ktoś wystawi allegro ;) Ada, a mogłabyś zrobić bannerek dla sznaucerów? takiego rozmiaru jak mam te w podpisie? :) Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 haha na wystawach akurat nieczęsto są takie nietoperki, ale po osiedlach ganiają ;) Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Mucha jest chyba najbardziej wesołym psem, mieszkającym w schronisku. Swoim optymizmem i chęcią życia daje wiarę, na lepsze jutro. Mucha jest jeszcze szczeniakiem, nie ma nawet roku. Jest bardzo chętna do zabawy i spacerów. Ładnie chodzi na smyczy. Swoim szczekaniem wywołuje uśmiech i zainteresowanie przechodniów. Najlepiej się czuje, gdy jest w centrum zainteresowania. Mucha to łagodna i przyjazna sunia kochająca ludzi. Zgadza się z innymi zwierzakami jednak potrafi być o nich zazdrosna. Cały czas czeka na kogoś, kto ją pokocha. Może to właśnie Ty staniesz się dla Much całym światem? Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 dzięki Ada ;) zaraz wylądują u mnie w podpisie Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 dzięki Ada ;) zaraz wylądują u mnie w podpisie Quote
Czarna_Owieczka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Podnoszę.....na pierwszą stronę sznaucerki ! Quote
weszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dodałam towarzystwo na sznaucerzego bloga adopcyjnego. Quote
Recommended Posts