Ziutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mam nadzieje Szorsteczku, że ogłoszenia przyniosą jakiś skutek i znajdziesz swój domek :roll: Quote
lamia2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ziutka napisał(a): Mam nadzieje, że przyniosą jakiś skutek i ciotka Lamia nie opędzi się od telefonów lub maili Jakna razie nawet ćwierć telefonu w sprawie Szorstka nie było :shake: Quote
Ziutka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 lamia2 napisał(a):Jakna razie nawet ćwierć telefonu w sprawie Szorstka nie było :shake: Ehh...to niedobrze :sad::sad: ale może jeszcze ktoś go wypatrzy :roll: Quote
tomcug Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To bardzo niedobrze - strasznie biedny i smutny ten Szorstuś.:-( Quote
Ziutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 I ja dzisiaj odwiedzam przed spaniem Szorsteczka ;) Quote
Ziutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobranoc maleńki...cisza u Ciebie, cioteczka Lamia nic nie pisze, to znaczy, że telefonów zero...ehh, nie masz Ty szczęścia psino :shake: Quote
tomcug Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ziutka napisał(a):Dobranoc maleńki...cisza u Ciebie, cioteczka Lamia nic nie pisze, to znaczy, że telefonów zero...ehh, nie masz Ty szczęścia psino :shake: A przecież to taki śliczny psiak. Quote
lamia2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ziutka napisał(a): ... cioteczka Lamia nic nie pisze, to znaczy, że telefonów zero... Wróżka czy co? zero, niestety :shake: Quote
tomcug Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 lamia2 napisał(a):Wróżka czy co? zero, niestety :shake: Lamia, tu wróżki nie potrzeba...Myślę, że zaraz byś nam obwieściła, gdyby Szorstuś znalazł domek, prawda? No cóż czekamy, z domkami nie taka łatwa sprawa :shake:. Quote
desdemona Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 na pewno zajrzy:) ten dzien pewnie juz coraz blizej:) Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 desdemona napisał(a):na pewno zajrzy:) ten dzien pewnie juz coraz blizej:) Obyś miała rację Desdemonko :roll: Quote
tomcug Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Szorstuś bardzo chciałby być w swoim domku. Mam nadzieję, że sie doczeka. Quote
Zmysł Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Na pewno się doczeka. Dzięki Ziutka za tyle ogłoszeń:loveu: Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Zmysł napisał(a):Na pewno się doczeka. Dzięki Ziutka za tyle ogłoszeń:loveu: Nareszcie do nas wróciłeś :loveu: :calus: Ehh...te ogłoszenia - żadnego skutku nie przynoszą :placz: nikt nie dzwoni do ciotki Lamii :shake: Quote
Zmysł Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Ziutka napisał(a):Nareszcie do nas wróciłeś :loveu: :calus: Ehh...te ogłoszenia - żadnego skutku nie przynoszą :placz: nikt nie dzwoni do ciotki Lamii :shake: cierpliwości, wierzę, że będą telefony. Też się cieszę, że wróciłem;) Quote
tomcug Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Byłoby fajnie, gdyby Szorstuś spodobał się komuś. Quote
Recommended Posts