Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Ostatnio ledwie mnie wpuścili na teren, a do Szorstka w ogóle nie było dojścia

Zmysł mówisz i masz .... kiedy mam Ci go przywieźć? :cool3:

Posted

Zmysł napisał(a):
Kto go spotka, ten pokocha(tylko za swoje kotki nie ręczę)

Twoje kotki są takie groźne? Bo wstyd się przyznać, ale moje psiaki nie tolerują z kolei kotów. Jestem z tego powodu niepocieszona, ale nie mogę ryzykować i dlatego nie mam kotecka :cool1:.

Posted

tomcug napisał(a):
Twoje kotki są takie groźne? Bo wstyd się przyznać, ale moje psiaki nie tolerują z kolei kotów. Jestem z tego powodu niepocieszona, ale nie mogę ryzykować i dlatego nie mam kotecka :cool1:.

Moje kotki są niezwykle przyjazne, ale strachliwe. Może z wyjątkiem najmłodszego Bodzia.

Posted

lamia2 napisał(a):
Ale komu on się tak ma przypominać?????
przecież na dogo są tylko zapsieni dogomaniacy.
Może ktoś pomógłby zrobić mu ogłoszenia?

ale może nie wszyscy są zapsieni na maksa?

Posted

Przyznaje rację Lamii - wiara w to, że hopanie spowoduje znalezienie psu domu, jest mocno złudna....
Wszyscy tutaj, którzy mają cień miejsca dla psa, natychmiast to miejsce wypełniają.

Miesiącami obserwuję psy "hopane w górę".......z marniutkim efektem.

Posted

Ja będę jednak o Szorstku przypominał. Może to nic nie da, ale na pewno nie zaszkodzi. A może ktoś, kto wcześniej obiecał ogłoszenia też tu trafi i poogłasza profesjonalnie.

Posted

Zmysł napisał(a):
Ja będę jednak o Szorstku przypominał. Może to nic nie da, ale na pewno nie zaszkodzi. A może ktoś, kto wcześniej obiecał ogłoszenia też tu trafi i poogłasza profesjonalnie.

Ja też będę pokazywać psinę.

Posted

lamia2 napisał(a):
Możesz na mnie ;)

OK :lol:
A czy do ogłoszeń mam skopiować tekst z pierwszego postu czy cosik innego mi wymyślicie :cool3: