Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ale śliczniacha :loveu:

[quote name='evl']Świetna :)

[quote name='Ewa&Duffel']Cudna sunia :) Oczywiście będę trzymać kciuki,żeby wszystko było ok.
dzieki , powtorzylam :)

[quote name='Illusion']Śliczna :loveu:. Przypomina trochę kelpika :).
tak!tez to zauwazylysmy :)

narazie Cleo jest bardzo slabiutka po sterylizaci i starsznie wychudzona ..
ale dajmy jej z meisiac a bedzie jak nowa :)

Uploaded with ImageShack.us

zanim zrobimy spotkanie z MIska minie pewnie z miesiac.. wiec poczekacie na wspolne zdjecia jescze troche ;p

Posted

Strasznie sie ciesze, ze Asia zdecydowala sie na nowego psaka i to na takiego psiaka! To pomaga, miec pod opieka nowego czlonka rodziny. Powodzenia! Sunka jest sliczna:)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Patyś_']Oj no Kleo już nie jest taka wychudzona :P Szczuplutka ... Strasznie sie ciesze , że już pod waszymi skrzydłami!!
Cleo juz przytyla u Asi kolo 2kg , jest nadal chudziutka bo ma 20,5kg a wysoka jest kolo 55cm w klebie ;)

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img530.imageshack.us/img530/5233/zdjcie0130.jpg
ojacie wygląda jak kelpiak :D
no jest dosc podobna :lol:, kiedys dam lepsze zdjecia bedzie lepiej widac podobienstwo:razz:

[quote name='Magda25']Gratuluję nowego domownika.
Piękna ta mała. Niech szybko dochodzi do siebie po sterylce.
szwy zdjete juz dawno:eviltong: , Cleo biega jak szalona wiec wszystko w normie
[quote name='Agnes']Strasznie sie ciesze, ze Asia zdecydowala sie na nowego psaka i to na takiego psiaka! To pomaga, miec pod opieka nowego czlonka rodziny. Powodzenia! Sunka jest sliczna:)
ja tez :diabloti:

zdjec narazie nie bd z prostej przyczyny , wszystkie spacery staram sie spedzac z Asia i Cleo zeby suki sie polubily , a na tych spacerach musze miec oczy dookola glowy bo Miska nie dokonca zgadza sie z nami wszystkimi ze Cleo jest sliczna i trzeba ja lubic :evil_lol:
MIska od poczatku postanowila pokazywac kto tu rzadzi ,Cleo ja strasznie zaczepia do zabawy :lol: a ta menda na nia warczy potrafi sie rzucic z zebami
z dnia na dzien jest coraz lepiej , 2 dni temu mielismy przelom w relacjach suczych Miska 2 razy zachecala Cleo do zabawy:razz: poczym postanowila ja pogonic zebami , ale to juz cos , teraz moze byc juz tylko lepiej!
mam nadzieje ze wkoncu suki beda sie wspolnie bawic i sie dogadaja do konca ;)
postaram sie zrobic jakies zdjecia jak najszybciej :lol:

ale sie rozpisalam :oops:

Posted

Cleo jest przepiekna!! Kelpik:loveu::loveu::loveu: I chyba juz przytyla co? Siersc sie blyszczy:loveu: Superowo wyglada:multi:

Miska oczywista rzecz tez piekna:evil_lol:

Posted

Wow, Cleo jest prześliczną sunią !!! :loveu:Genialne ma umaszczenie :) Bardzo jej pasuje ten pomarańczowy rogzowy łańcuszek ;)

Miśka też świetnie wygląda, chociaż trochę naburmuszona :diabloti:

Posted

[quote name='Agnes']Cleo jest przepiekna!! Kelpik:loveu::loveu::loveu: I chyba juz przytyla co? Siersc sie blyszczy:loveu: Superowo wyglada:multi:

Miska oczywista rzecz tez piekna:evil_lol:
no przytyla 2 kg ;) jeszcze z 2 i bedzie idealnie :lol:
dzieki

[quote name='evl']Rrrrrrrany, mam słabość do czekolad :oops: :loveu:

http://img823.imageshack.us/img823/6328/dsc06990f.jpg świetnie uchwycony moment! :lol:
ja tez mam slabosc do czekolad :oops:
no Misce to moge robic zdjecia tylko na najwiekszym zoomie bo ona sie niestety boi :roll:

[quote name='Czarna_Owieczka']czarnuszek ma genialne oczęta, a czekolada super uśmiech :D

http://images45.fotosik.pl/362/b9d6577cc0dc5dd6med.jpg
:loveu:
dzieki ;)

[quote name='Marta_Ares']przepiękna jest ta sunia :loveu: :loveu:

a Misia obcięta, wygląda kapitalnie!!:loveu:
dzieki :lol: MIske obcinalam 3 dni temu , troche inaczej niz zawsze, zostawilam na brzuchu i lapach i troche ogona zeby nie zmarzla wszedzie :lol:

[quote name='Ewa&Duffel']Wow, Cleo jest prześliczną sunią !!! :loveu:Genialne ma umaszczenie :) Bardzo jej pasuje ten pomarańczowy rogzowy łańcuszek ;)

Miśka też świetnie wygląda, chociaż trochę naburmuszona :diabloti:
pomaranczowy lancuszek dostala odemnie ;) myslalysmy ze da sie ja nauczyc chodzenia przy nodze ale trzeba bedzie wyciaganc wiekszy kaliber niestety (dlawik)

MIska chodzi taka naburmuszona bo ma ochote wpierdzielic Cleo a nie moze :evil_lol:
Cleo ja zaczepia do zabawy , MIska wtedy ja lekko atakuje , juz caly tydzien jej nie zlapala ani razu wiec mozna powiedziec ze z dnia na dzien jest lepiej i sie przyzwyczaja Miskowa
ja wiedzialam od poczatku ze beda z nia problemy , no ale nie ma problemow ktorych nie da sie rozwiazac ;)

Posted

[quote name='gops']ja wiedzialam od poczatku ze beda z nia problemy , no ale nie ma problemow ktorych nie da sie rozwiazac ;)

o to to!! trzymam kciuki!! :)

Posted

aaaa czekolada boska :loveu: ma śliczneeeee umaszczenie :) i rzeczywiście kelpiaka trochę przypomina
Miśka na zdjęciach wcale nie wygląda na taką niezadowoloną :cool3:
obydwie dziewczyny super!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...