Ewa&Duffel Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cudna sunia :) Oczywiście będę trzymać kciuki,żeby wszystko było ok.
Illusion Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Śliczna :loveu:. Przypomina trochę kelpika :).
gops Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Ale śliczniacha :loveu: [quote name='evl']Świetna :) [quote name='Ewa&Duffel']Cudna sunia :) Oczywiście będę trzymać kciuki,żeby wszystko było ok. dzieki , powtorzylam :) [quote name='Illusion']Śliczna :loveu:. Przypomina trochę kelpika :). tak!tez to zauwazylysmy :) narazie Cleo jest bardzo slabiutka po sterylizaci i starsznie wychudzona .. ale dajmy jej z meisiac a bedzie jak nowa :) Uploaded with ImageShack.us zanim zrobimy spotkanie z MIska minie pewnie z miesiac.. wiec poczekacie na wspolne zdjecia jescze troche ;p
Patyś_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oj no Kleo już nie jest taka wychudzona :P Szczuplutka ... Strasznie sie ciesze , że już pod waszymi skrzydłami!!
Czarna_Owieczka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 http://img530.imageshack.us/img530/5233/zdjcie0130.jpg ojacie wygląda jak kelpiak :D
Migori Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gratuluję nowego domownika. Piękna ta mała. Niech szybko dochodzi do siebie po sterylce.
Agnes Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Strasznie sie ciesze, ze Asia zdecydowala sie na nowego psaka i to na takiego psiaka! To pomaga, miec pod opieka nowego czlonka rodziny. Powodzenia! Sunka jest sliczna:)
gops Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='Patyś_']Oj no Kleo już nie jest taka wychudzona :P Szczuplutka ... Strasznie sie ciesze , że już pod waszymi skrzydłami!! Cleo juz przytyla u Asi kolo 2kg , jest nadal chudziutka bo ma 20,5kg a wysoka jest kolo 55cm w klebie ;) [quote name='Czarna_Owieczka']http://img530.imageshack.us/img530/5233/zdjcie0130.jpg ojacie wygląda jak kelpiak :D no jest dosc podobna :lol:, kiedys dam lepsze zdjecia bedzie lepiej widac podobienstwo:razz: [quote name='Magda25']Gratuluję nowego domownika. Piękna ta mała. Niech szybko dochodzi do siebie po sterylce. szwy zdjete juz dawno:eviltong: , Cleo biega jak szalona wiec wszystko w normie [quote name='Agnes']Strasznie sie ciesze, ze Asia zdecydowala sie na nowego psaka i to na takiego psiaka! To pomaga, miec pod opieka nowego czlonka rodziny. Powodzenia! Sunka jest sliczna:) ja tez :diabloti: zdjec narazie nie bd z prostej przyczyny , wszystkie spacery staram sie spedzac z Asia i Cleo zeby suki sie polubily , a na tych spacerach musze miec oczy dookola glowy bo Miska nie dokonca zgadza sie z nami wszystkimi ze Cleo jest sliczna i trzeba ja lubic :evil_lol: MIska od poczatku postanowila pokazywac kto tu rzadzi ,Cleo ja strasznie zaczepia do zabawy :lol: a ta menda na nia warczy potrafi sie rzucic z zebami z dnia na dzien jest coraz lepiej , 2 dni temu mielismy przelom w relacjach suczych Miska 2 razy zachecala Cleo do zabawy:razz: poczym postanowila ja pogonic zebami , ale to juz cos , teraz moze byc juz tylko lepiej! mam nadzieje ze wkoncu suki beda sie wspolnie bawic i sie dogadaja do konca ;) postaram sie zrobic jakies zdjecia jak najszybciej :lol: ale sie rozpisalam :oops:
evel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Trzymam kciuki za suczą przyjaźń ;) :kciuki: Musi być dobrze :)
gops Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='evl']Trzymam kciuki za suczą przyjaźń ;) :kciuki: Musi być dobrze :) jest coraz lepeij :) dzisiejsze zdjecia , nie zwracajcie uwagi na niezadowolona mine Miske Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
Agnes Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cleo jest przepiekna!! Kelpik:loveu::loveu::loveu: I chyba juz przytyla co? Siersc sie blyszczy:loveu: Superowo wyglada:multi: Miska oczywista rzecz tez piekna:evil_lol:
gops Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 cd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
gops Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KONIEC
evel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Rrrrrrrany, mam słabość do czekolad :oops: :loveu: http://img823.imageshack.us/img823/6328/dsc06990f.jpg świetnie uchwycony moment! :lol:
Czarna_Owieczka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 czarnuszek ma genialne oczęta, a czekolada super uśmiech :D http://images45.fotosik.pl/362/b9d6577cc0dc5dd6med.jpg :loveu:
Marta_Ares Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 przepiękna jest ta sunia :loveu: :loveu: a Misia obcięta, wygląda kapitalnie!!:loveu:
Ewa&Duffel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wow, Cleo jest prześliczną sunią !!! :loveu:Genialne ma umaszczenie :) Bardzo jej pasuje ten pomarańczowy rogzowy łańcuszek ;) Miśka też świetnie wygląda, chociaż trochę naburmuszona :diabloti:
gops Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Agnes']Cleo jest przepiekna!! Kelpik:loveu::loveu::loveu: I chyba juz przytyla co? Siersc sie blyszczy:loveu: Superowo wyglada:multi: Miska oczywista rzecz tez piekna:evil_lol: no przytyla 2 kg ;) jeszcze z 2 i bedzie idealnie :lol: dzieki [quote name='evl']Rrrrrrrany, mam słabość do czekolad :oops: :loveu: http://img823.imageshack.us/img823/6328/dsc06990f.jpg świetnie uchwycony moment! :lol: ja tez mam slabosc do czekolad :oops: no Misce to moge robic zdjecia tylko na najwiekszym zoomie bo ona sie niestety boi :roll: [quote name='Czarna_Owieczka']czarnuszek ma genialne oczęta, a czekolada super uśmiech :D http://images45.fotosik.pl/362/b9d6577cc0dc5dd6med.jpg :loveu: dzieki ;) [quote name='Marta_Ares']przepiękna jest ta sunia :loveu: :loveu: a Misia obcięta, wygląda kapitalnie!!:loveu: dzieki :lol: MIske obcinalam 3 dni temu , troche inaczej niz zawsze, zostawilam na brzuchu i lapach i troche ogona zeby nie zmarzla wszedzie :lol: [quote name='Ewa&Duffel']Wow, Cleo jest prześliczną sunią !!! :loveu:Genialne ma umaszczenie :) Bardzo jej pasuje ten pomarańczowy rogzowy łańcuszek ;) Miśka też świetnie wygląda, chociaż trochę naburmuszona :diabloti: pomaranczowy lancuszek dostala odemnie ;) myslalysmy ze da sie ja nauczyc chodzenia przy nodze ale trzeba bedzie wyciaganc wiekszy kaliber niestety (dlawik) MIska chodzi taka naburmuszona bo ma ochote wpierdzielic Cleo a nie moze :evil_lol: Cleo ja zaczepia do zabawy , MIska wtedy ja lekko atakuje , juz caly tydzien jej nie zlapala ani razu wiec mozna powiedziec ze z dnia na dzien jest lepiej i sie przyzwyczaja Miskowa ja wiedzialam od poczatku ze beda z nia problemy , no ale nie ma problemow ktorych nie da sie rozwiazac ;)
Agnes Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='gops']ja wiedzialam od poczatku ze beda z nia problemy , no ale nie ma problemow ktorych nie da sie rozwiazac ;) o to to!! trzymam kciuki!! :)
Feigned Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 aaaa czekolada boska :loveu: ma śliczneeeee umaszczenie :) i rzeczywiście kelpiaka trochę przypomina Miśka na zdjęciach wcale nie wygląda na taką niezadowoloną :cool3: obydwie dziewczyny super!
Agnes Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Feigned']i rzeczywiście kelpiaka trochę przypomina nie jestem taka pewna, czy tylko troche ;) --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Australien_Kelpie.jpg
Feigned Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Agnes']nie jestem taka pewna, czy tylko troche ;) --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Australien_Kelpie.jpg trochę bardzo :lol: chociaż akurat od tego głową trochę się różni, do naszej klubowej Yuppie jest bardziej podobna :)
Recommended Posts