Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Na naszych polach niestety ścieżek nie ma, ale trochę dalej są ;) więc może się kiedyś wybierzemy...nie powiem, korci mnie, zeby spróbować, ale trochę się obawiam, że Duffla to raczej nie zainteresuje, bo on zawsze na spacerach porusza się w dość wolnym tempie, musi wszystko obwąchać ;)

Fajne zdjęcia ! Świetna trójeczka :)
Misia jaka zasłuchana :D
http://img704.imageshack.us/img704/6128/dsc00368va.jpg
mialam bardzo dobre rzeczy przy sobie wiec wiesz :cool3:

[quote name='Vitka']Fajnie dziś było ! :)
niedlugo wycieczka rowerowa :eviltong:

[quote name='Agnes']

gopsowa nie szalej tak z tymi fotami! :) Miska wpatrzona jak w obrazek :)
a sprobowalaby nie :lol:

[quote name='Ewa&Duffel']No trzeba będzie spróbować,żeby się przekonać, jak to będzie ;) a że to panikarz straszny i pańcia cały czas musi być w zasięgu wzroku, to moze rzeczywiście się uda :evil_lol:
żeby tylko ta pogoda sie poprawiła, bo ostatnio ciagle leje...:roll:
to ja bd za was trzymac kciuki !
naparwde rower to swietna sprawa , korzysc dla obydwoch stron ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://img830.imageshack.us/img830/9138/dsc00209d.jpg
:loveu: :loveu:

bardzo fajne fotki;)

Vitka swietny masz banerek!!! bardzo mi sie podoba, sama robiłaś??

oj ja też czekam z utęsknieniem na bardziej normalną pogode....

ja w tamtym roku przez psa+rower wylądowałam na 3 miesiące z nogą w gipsie(do tej pory mam jeszcze problemy):roll: co mnie wcale nie zraziło i w tym roku tez praktykujemy ten sport tylko bardziej uważam:evil_lol:
mało tego zaczełam też na rolkach jeździć :loveu: polecam!!!

i z tym jedzeniem u mnie jest tak samo, sucha karma w ciagu zaczeła odrazu znikac z miski:evil_lol:

Posted

Na rolkach tez probowalismy ;) Niemniej jednak, na smyczy nie było to zbyt bezpieczne, bo Duffel strasznie sie rozpędzał :diabloti: ale i tak fajnie było, muszę do tego wrócić, ale jednak do rolek to odpowiednia nawierzchnia być musi, pola już nie wchodzą w grę...
A z niejedzeniem to problemu raczej nie mamy, problem jest raczej w odwrotną stronę :evil_lol:

Posted

oj tak ja tez wole na rowerze bo jest wiecej możliwości pod względem nawierzchni.

hehe no mój panicz jest strasznie wybredny pod względem jedzenia :D

albo uczulony albo nawet nie powącha, chociaż ostatnio bardzo chętnie wcina obecną karmę (odpukać)
Ares był kastrowany 2lata i cały czas trzyma sie stałej wagi 13-max 14kg :D

Posted

[quote name='Marta_Ares']http://img830.imageshack.us/img830/9138/dsc00209d.jpg
:loveu: :loveu:

bardzo fajne fotki;)

Vitka swietny masz banerek!!! bardzo mi sie podoba, sama robiłaś??

oj ja też czekam z utęsknieniem na bardziej normalną pogode....

ja w tamtym roku przez psa+rower wylądowałam na 3 miesiące z nogą w gipsie(do tej pory mam jeszcze problemy):roll: co mnie wcale nie zraziło i w tym roku tez praktykujemy ten sport tylko bardziej uważam:evil_lol:
mało tego zaczełam też na rolkach jeździć :loveu: polecam!!!

i z tym jedzeniem u mnie jest tak samo, sucha karma w ciagu zaczeła odrazu znikac z miski:evil_lol:
u nas rolki odpadaja, nie mam takiej ladnej drogi nieuczeszczanej nigdzie ani porzadnego chodnika;)
no dzisiaj dojdzie nowa karma hills zobaczymy czy MIskowej zasmakuje czy znowu bd bunt :roll:

[quote name='Ewa&Duffel']Na rolkach tez probowalismy ;) Niemniej jednak, na smyczy nie było to zbyt bezpieczne, bo Duffel strasznie sie rozpędzał :diabloti: ale i tak fajnie było, muszę do tego wrócić, ale jednak do rolek to odpowiednia nawierzchnia być musi, pola już nie wchodzą w grę...
A z niejedzeniem to problemu raczej nie mamy, problem jest raczej w odwrotną stronę :evil_lol:
Duffel jak kazdy golden kocha jesc :lol:

[quote name='Marta_Ares']
Ares moim zdaniem wazy idealnie, nie jest za gruby ;)

[quote name='Vitka']Banerek ktoś mi zrobił. ;)
ladny :razz:

jade dzisiaj na dzialke to moze tez cos pstrykne ,jak pogoda pozwoli
wkoncu MIskowa bd mogla poplywac bo u nas zabardzo nie chce ,woli jezioro ;)

Posted

napisz po teście jak tam hills wypadł ;)

Baster ma śliczą obroże, pasuje mu, jaka jest szerokosc samej taśmy?

a Misia słodka na tym łózku, ale obroże mi do niej wogóle nie pasuje, za masywna, ale to może przez zdjęcie, czekam na inne w nowym nabytku :P

Posted

Marta_Ares napisał(a):
napisz po teście jak tam hills wypadł ;)

Baster ma śliczą obroże, pasuje mu, jaka jest szerokosc samej taśmy?

a Misia słodka na tym łózku, ale obroże mi do niej wogóle nie pasuje, za masywna, ale to może przez zdjęcie, czekam na inne w nowym nabytku :P

Basterowa obroza to trixie sama tasma 2cm
jak bd pogoda to bd zdjecia :)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oj tak ja tez wole na rowerze bo jest wiecej możliwości pod względem nawierzchni.

hehe no mój panicz jest strasznie wybredny pod względem jedzenia :D

albo uczulony albo nawet nie powącha, chociaż ostatnio bardzo chętnie wcina obecną karmę (odpukać)

A moj po kastracji się zrobił taki łakomy, przedtem był wybredny. Szczerze mowiac, wolałam już tą wybredność, niż pożeranie wszystkiego, co się da :roll: To jest jedyny, dość spory, minus kastracji u nas.

gops napisał(a):

Duffel jak kazdy golden kocha jesc :lol:

Oj nie każdy, nie każdy ;) Zdarzają się też wybredne egzemplarze :diabloti:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
A moj po kastracji się zrobił taki łakomy, przedtem był wybredny. Szczerze mowiac, wolałam już tą wybredność, niż pożeranie wszystkiego, co się da :roll: To jest jedyny, dość spory, minus kastracji u nas.

Oj nie każdy, nie każdy ;) Zdarzają się też wybredne egzemplarze :diabloti:

moja po sterylce jest taka sama jak byla czyli niejadek , zje jak musi albo naparwde dam jej wycisk :)
to jakies malo spotykane egzemplarze ;p my mamy 4 znajome goldeny i zaden nie przepusci chocby duzej kaluzy

zaraz bd wrzucac zdjecia z dzialki wcozrajsze :)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Fajnie Misi w tej obroży :)

Czyzby jakies zdenerwowanie ?:diabloti:
http://img195.imageshack.us/img195/7397/dsc06495j.jpg

Oboje czekają na rzut ? ;)
http://img718.imageshack.us/img718/7186/dsc06554z.jpg
cos zauwazyla :lol:
czekaja na pilke :razz:
dzieki

[quote name='Obama']ja to mam wyczucie...zawsze wiem kiedy wpaść na dogo...wchodzę i co? fotki u Was :)
i to jakie piekne :diabloti::lol:

[quote name='Marta_Ares']bardzo ładne zdjęcia ;)

http://img413.imageshack.us/img413/1046/dsc06556w.jpg
te uszy ma kapitalne :D
dzieki
uszy ma oryginalne :eviltong:

zaraz dam jescze troche zjdec ;)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...