Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia ma fajne uszy :loveu: i w ogóle, nawet na zdjęciach widać, że zadziony z niej psiak :cool3:
Ale fajna jest. Trenujecie regularnie, czy na razie tak rekreacyjnie?

Posted

motyleqq napisał(a):
super te szelki :) nie mogę się doczekać moich

tam gdzie ja brałam to wysyłka expresowa :lol:
Sawmj napisał(a):
Misia ma fajne uszy :loveu: i w ogóle, nawet na zdjęciach widać, że zadziony z niej psiak :cool3:
Ale fajna jest. Trenujecie regularnie, czy na razie tak rekreacyjnie?

dzięki , trenujemy rekreacyjnie , jak jest taka ładna pogoda która sprzyja spacerom i pływaniu to max raz w tyg a nawet raz na 2 tyg , jak jest brzydziej co do 2 dni nawet .
zaba14 napisał(a):
O... siodło :P
Bużka :P

:lol:
Naklejka napisał(a):
Tak, uszy ma genialne :D
Nie pokazuj mi juliusów :shake:, też chcę takie dla Arniego :shake:

kup :diabloti: Arniemu też by było ładnie :lol:

Posted

Wolę go wykastrować :diabloti: a jestem sknerą i dodatkowo zbieram na obiektyw :P Podobają mi się, ale wydać tyle kasy na szelki... nie... kupię u Marty coś :D

Posted

hej
podglądam wasza galerię od dłuzszego czasu (ze wzgledu na twoja śliczna sukę:loveu::loveu::loveu:bardzo mi się podoba jej budowa:loveu:) ale nigdy nie miałam okazji nic napisac
miska swietnie wygląda w juliusach, chociaz mi osobiscie bardziej podobala sie w skorzanych szelkach ktore pokazywalas X stron wczesniej:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Wolę go wykastrować :diabloti: a jestem sknerą i dodatkowo zbieram na obiektyw :P Podobają mi się, ale wydać tyle kasy na szelki... nie... kupię u Marty coś :D
a no chyba że , kastrowanie ważniejsze niż szelki to na pewno .
[quote name='monika15']hej
podglądam wasza galerię od dłuzszego czasu (ze wzgledu na twoja śliczna sukę:loveu::loveu::loveu:bardzo mi się podoba jej budowa:loveu:) ale nigdy nie miałam okazji nic napisac
miska swietnie wygląda w juliusach, chociaz mi osobiscie bardziej podobala sie w skorzanych szelkach ktore pokazywalas X stron wczesniej:evil_lol::loveu:
hej ;)
bardzo mi miło , a zdjęcia w skórzanych znikły po tej awari na dogo :roll:

mam już szkołe z głowy więc mogę więcej z suką łazić , oceny wystawione , teraz tylko po majówce matura której raczej nie zdam bo z matmy jestem ciołek a to niestety obowiązkowa ale podejść trzeba. ;)

Posted

Nie będzie tak źle z tą matmą! Będę trzymała kciuki za ciebie :D
Pewna nauczycielka powiedziała mi, że maturę to się zdaje z palcem w nosie :P

Posted

gops napisał(a):
matura której raczej nie zdam bo z matmy jestem ciołek a to niestety obowiązkowa ale podejść trzeba. ;)

Znam ten ból, ja piszę za rok i pewnie też matmy nie zdam bo ja gorsza niż debil z matmy jestem :eviltong: Matma to zUo :diabloti: to samo chemia, fizyka i historia :roll:

Posted

miałam próbne których nie zdałam więc nie czuję się pewnie , no ale nawet jeśli to trudno .
myślę że nie tylko ja się matmą martwie .

Posted

gops napisał(a):

mam już szkołe z głowy więc mogę więcej z suką łazić , oceny wystawione , teraz tylko po majówce matura której raczej nie zdam bo z matmy jestem ciołek a to niestety obowiązkowa ale podejść trzeba. ;)

Ja też maturę w tym roku i od zeszłego piątku nie chce mi się chodzić do szkoły ( i nie chodzę) wykorzystuje czas na naukę+długie spacery z psami :)
Ja zdaje matmę na poziomie rozszerzonym :diabloti:

Posted

żeby matmy nie zdać to trzeba być głupkiem do sześciennego sześcianu sześcianu :diabloti: albo nie chodzić na żadne lekcje
próbne są zawsze trudneijsze, ja miałam 56%, na właściwej 86

Posted

catie napisał(a):
Ja też maturę w tym roku i od zeszłego piątku nie chce mi się chodzić do szkoły ( i nie chodzę) wykorzystuje czas na naukę+długie spacery z psami :)
Ja zdaje matmę na poziomie rozszerzonym :diabloti:

o bosz pochlastałabym się ja ledwo ciągne z matmy , za to polski bardzo lubię .

Posted

Unbelievable napisał(a):
żeby matmy nie zdać to trzeba być głupkiem do sześciennego sześcianu sześcianu :diabloti: albo nie chodzić na żadne lekcje

chyba nie widziałaś w tym roku tych próbnych :lol: ja tam będe najwyżej strzelać :evil_lol:

Posted

no to mam nadzieje że prawdziwa będzie łatwiejsza, bo dla mnie to był kosmos , jak nie to kiepsko to widzę no ale sie z tego powodu nie pochlastam .
ładnie Ci poszło !

Posted

gops napisał(a):
o bosz pochlastałabym się ja ledwo ciągne z matmy , za to polski bardzo lubię .

hehe, a ja dla odmiany polskiego nienawidzę ;p
A próbne są zawsze trudniejsze. Ale ten z operonu co był na początku roku był prosty, dopiero ten z CKE z marca był trochę trudny (ale to tylko któreś z zadań otwartych) ;)

Posted

dla kogo prosty dla tego prosty ;)
no nic próbować trzeba nie można sobie od razu darować , a nóż widelec się jakoś uda.

Posted

gops napisał(a):
no to mam nadzieje że prawdziwa będzie łatwiejsza, bo dla mnie to był kosmos , jak nie to kiepsko to widzę no ale sie z tego powodu nie pochlastam .
ładnie Ci poszło !

dzięki, też byłam zadowolona, ale mogło być lepiej :diabloti:
aby się nie stresować i myśleć ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...