aga-gusia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mały biedaczek :-( -mam nadzieję,że będzie zdrowy i mu się poszczęści.Trzymam kciuki za malca! Quote
Hala Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 normalnie wiedziałam, że dziś będe ryczeć. :placz: Quote
malawaszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Maleństwo jest słabiutkie i chorutkie - na pewno jakby ktoś mógł to pomoc finansowa na leczenie by się Missieek bardzo przydała bo przy tak dużej ilosci tymczasowiczów nie jest łatwo a Missieek jak zwykle nie prosi o pomoc :nono: Quote
betel Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jesli trzeba na leczenie psiaka, parę złotych przeslę, podaj konto, proszę Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 fajnie, że cioteczki sie zbiegły... pomożemuy razem małemu... allegro cegiełkowe na leczenie?... napisać tekst? Quote
emilia2280 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 podajcie konto Missieek w pierwszym poscie jesli sié zgodzi- z nazwá banku i adresem proszé Quote
lolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jejku myślałam ze tylko ta łapka jest problemem,nie wiedziałam że jest chory:shake: nie jestem w stanie na dzień dzisiejszy pomóc finansowo w leczeniu Dudusia:oops: jednak trzymam kciuki i z całego serca życzę mu zdrówka Quote
betel Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 emilia2280 napisał(a):podajcie konto Missieek w pierwszym poscie jesli sié zgodzi- z nazwá banku i adresem proszé Popieram Niestety, jeśli chodzi o allegro cegiełkowe, to trzeba mieć mnóstwo zezwoleń i papierów oraz poparcie z jakiegoś stowarzyszenia inaczej Allegro nie pozwala na cegiełki:shake: Quote
anula1959 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Boziuniu , jakie ż to biedactwo , 3 miesiące życia i już tyle cierpienia:placz: Też chętnie dorzucę grosik tylko podajcie jakieś konto;). Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 betel oni nie sprawdzają zezwoleń tylko patrzą czy jest napisane, że kasa uzbierana z aukcji idzie na konto jakiejś fundacji;) szczeniak słodziutki,:loveu: ale kolejny bardzo skrzywdzony:-( Quote
Witokret Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Biedaczek wyglada zupelnie jak jeden z naszych tymczasowych szczeniorow. Nasz jednak mial szczescie - ma wszystkie lapki... A ten kaszel i katar to co to moze byc i jak sie ma maluszek?? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 do góry maleńki , też prosze o numer konta. Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='fizia'] To zdjęcie powala na kolana:( Maleńki zdrowiej. Uzbieram grosik ale tak koło 20-tego:( Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 to jest straszne!:shake:kikut tej łapki gdy mały dorośnie powinien byc amputowany-by nie dochodziło do maceracji czy martwicy-on się nią posługuje podpiera i dlatego tak to wygląda-na pewno się urodził z taką niedorozwiniętą łapką co tłumaczy-jak został wywalony:angryy: na pewno powinien byc obejrzany przez naprawdę dobrego weta. Quote
Reno2001 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Boże co sie dzieje - psiaczki bez oczków, łapek, chore na wszystko co możliwe a do tego BEZDOMNE. Czy to sie kiedys skończy????? Quote
Ambra Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 co za biedactwo...:-( gdzie go Miesiieeek znalazłaś? 3mam kciuki żeby jego organizm dał sobie radę z choróbstwami! Quote
betel Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Missieek, podaj numer swojego konta w pioerwszym poscie , to wpłacimy jakies pieniazki na pomoc psinie Quote
missieek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 spokojnie spokojnie :lol: potrzeby sa takie: dobra karma dla malego gdyby ktos mogl zasponsorowac bede wdzieczna obejrzal go wet -kaszel najprawdopodobniej od robakow - dostal zastrzyk na nicienie -biekunka od zmiany jedzenia - trzeba trzymac go na jednostajnym, odbudowac flore bakteryjna -lapa albo zmiazdzona byla (i jak doszlo do martwicy odpadla) albo mogla matka odgryzc przy odgryzaniu pepowiny, albo jeszcze wiele innych mozliwosci uciecia, jest bardzo malo prawdopodobne ze z taka sie urodzil bo ma staw na koncu - cala lapa do amputacji jak bedzie w formie poza tym dostaje antybiotyk codziennie, co wazne ma apetyt wyglada dzis na troche silniejszego i teraz pytanie: czy ktos juz sie spotkal z taka lapa u psa? zawsze to sie konczy amputacja? czy psy wogole maja cos takiego jak protezy :icon_roc: co do zbierania kasy tak jak napisalam potrzebna jest karma leczenie narazie nie wymaga wielkich srodkow ale jesli ktos chce to proponuje AFN "Dudus bez stopy" Quote
Recommended Posts