Poker Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 będzie dobrze,Dymek musi się wyszaleć i sprawdzić na ile mozna mu rządzić :cool3:,ale Mru da sobie radę :evil_lol: Quote
mru Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 kolega dotarł spotkali się na dworzu gacek nastawiony niesamowicie przyjacielsko Dymek - mniej ;) ale bez awantur tylko poburkiwania w domku tak samo awantury nie było ale jak się Gacek zbliża do Dymcia to tamtemu się to nie podoba Dymek śpi teraz :) a Gacek jeszcze biega ja też idę spać... tyle wrażeń. trzymajcie kciuki :) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='mru']kolega dotarł spotkali się na dworzu gacek nastawiony niesamowicie przyjacielsko Dymek - mniej ;) ale bez awantur tylko poburkiwania w domku tak samo awantury nie było ale jak się Gacek zbliża do Dymcia to tamtemu się to nie podoba Dymek śpi teraz :) a Gacek jeszcze biega ja też idę spać... tyle wrażeń. trzymajcie kciuki :)[/quote] No to wg mnie źle nie wygląda. U mnie jak przybywają tymczasy to zawsze burczą na Rambiego (tylko dziewczyny nie). On jest pierdoła, leci do każdego z radochą i serduchem a tu wrrr:evil_lol::evil_lol:. Cóż psiaki nie wiedzą że to przejściowa przystań i od razu chcą hierarchię ustawić. A Rambo przez pierwsze 3 lata życia był pod skrzydłami boksera i wtedy nikt się jakoś do niego nie zbliżał. Teraz nie ma wyrobionego nawyku ostrożności. Takze jak mam samca na tymczasie to mam identyczną sytuację i jakoś to się daje opanować. Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dziś podobnie Dymek pokazywał nam rano swoje niezadowolenie z tego, że głaszczemy Gacka Gackowi się to nie podobało, ale nie jest agresywny tylko raz szczeknął na Dymka a potem spojrzał na mnie pytająco - dobrze zrobiłem? oczywiście powiedziałam, że tak średnio dobrze :P Dymek aż też szczeknął z tego wszystkiego, ale zaraz każdy poszedł "do siebie" a raczej Dymciu podreptał za siostrą do jej pokoju jej, jak on bardzo potrzebuje człowieka i jak się cieszy kiedy ktoś na niego spojrzy lub zawoła spał sobie z siostrą więc był cały szczęśliwy na królika już raczej nie kota nie spotkał :P kotu dajemy z tydzień to inna sytuacja ;) zderzenie charakterów Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Jak tam minęła noc ? Jak chłopaki po odespaniu podróży z rana się mają? Spokojnie czy nadal nerwowo? Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Widzę ,że w jednym czasie pisałyśmy z Mru. To cóż dajmy im trochę czasu i zobaczymy jak to będzie dalej:p Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dymek ciągle zadziora, ale siostra pisze mi, że już mniej na Gacka reaguje :) na spacerku - no problem w domku - nie głaszcz go :P a gacek na razie jest taki szalony biega skacze i w ogole do wszystkich z miłością i to też dezorientuje Dymcia ale nie jest źle, nie jest tragicznie, nie gryzą się chcę tylko, żeby się znosili nawzajem :) Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 tak, dajemy czas, bo np. ja z rana uwierzyć w to nie mogłam wszystko a co dopiero o nich mówić pół dnia drogi, wszystko nowe, jacyś ludzie i jeszcze inny pies. i tak są dzielni :cool3: Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='iwa77']Widzę ,że w jednym czasie pisałyśmy z Mru. To cóż dajmy im trochę czasu i zobaczymy jak to będzie dalej:p[/quote] iwciu, od razu dobrze nie będzie, ale tragicznie tez nie jest! :) nie martw się o Dymka, on pewnie zacznie w końcu ignorować Gacka zupełnie pochodzą razem na spacerki, będą razem wracali do domu popołudniu porobie foty! Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 wybaczcie, że tak spamuję, ale wieści są niezłe :multi: siostra donosi, że sytuacja opanowana siedzi sobie przy kompie oba pieski obok niej (nie obok siebie też, ale leżą sobie spokojnie i tyle!) to chyba dobre wieści, prawda? iwa? :) ja się bardzo cieszę:happy1: pewnie zaraz na spacerek pójdą! :bigcool: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='mru']wybaczcie, że tak spamuję, ale wieści są niezłe :multi: siostra donosi, że sytuacja opanowana siedzi sobie przy kompie oba pieski obok niej (nie obok siebie też, ale leżą sobie spokojnie i tyle!) to chyba dobre wieści, prawda? iwa? :) ja się bardzo cieszę:happy1: pewnie zaraz na spacerek pójdą! :bigcool:[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=6]A jak ja się cieszę:loveu::loveu::loveu: spamuj, spamuj to radosny spamik [/SIZE][/FONT] Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Wieści dobre jak najbardziej! Zresztą zakładaliśmy przecież wszyscy , że początki mogą być trudne. Dajmy sobie i psom trochę czasu i zobaczymy. A poza tym jestem spokojna , bo jak będzie cokolwiek nie tak - to też żadna tragedia się nie stanie a Dymuś ma gdzie wrócić (tzn. oczywiście do mnie ) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia mojego staruszka ! Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 zacytuję siostrę (o spacerku): [I][FONT=Arial][SIZE=2]Gacek szalony biega na wszystkie strony, tez powinien miec szelki, a Dymek spokojny i grzeczny.[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2]Bylismy na dlugim spacerku, Dymus zmeczony a Gacek nie;][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2]sama tez z nimi wracalam i jak najbardziej ok, na spacerku super, razem wachaja, zadnych awantur:][/SIZE][/FONT] [/I] Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mru zmniejsz fotki maksymalny rozmiar to 640 px (u ciebie w wysokosci jest 800) bo ci modek wykasuje, a szkoda by było Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Isadora7']Mru zmniejsz fotki maksymalny rozmiar to 640 px (u ciebie w wysokosci jest 800) bo ci modek wykasuje, a szkoda by było[/quote] to już z domku dodam fotki, bo teraz nie bardzo mogę coś kombinować :P Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cos cudownego Mru - takie wiesci :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 co Dymek mógł jadać? :) próbowaliśmy dać mu jedzenie z puszki to wcale go nie chciał dziś ugotowaliśmy mu kurczaczka ( u Ciebie, Iwa, tez chyba kurczaka jadł?), coś jeszcze może jada? Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :multi::multi::multi:ale cudowne wieści :loveu::loveu::loveu::loveu: jak nie ma teraz awantur to już ich nie będzie :multi::multi::multi: Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00601.jpg[/IMG] Przyjaźń to to może nie jest, ale nie wymagajmy za wiele :P Quote
mru Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00598.jpg[/IMG] wąchanko [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/DSC00600.jpg[/IMG] spacerek ogólnie Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Super chłopaki, rany jaka to radocha... pamiętam tego biednego Dymeczka na betonie schronu. Quote
Wisełka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Więcej fotek, więcej fotek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts