mru Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 na razie jest w planie wielka trasa 1. czekam na kontakt w sprawie dzielenia się tym wszystkim, bo nie mam pojęcia jak to się robi 2 . czekam na potwierdzenie od innych osób czy są zdecydowane jeśli dziś nic nie wymodzimy z tym do końca żeby było pewne zabierasz jutro Dymka i nasz plan jest aktualny :) odbieramy go w Łodzi okej? Quote
iwa77 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Czyli ja wstępnie planuje sobie czas na jutro , abym Dyma mogła zabrać ze schronu. Quote
mru Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 planuj, nic z tego nie będzie przyjedziemy do Łodzi tak, jak rozmawiałyśmy:) Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dymek- Zadymek jedzie na swoje:cool2::cool2::cool2: Quote
Wisełka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jak tylko Dymek dotrze do Wawki prosimy o fotki :loveu: Quote
pucka69 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dziewczyny - widze że trolka sie tu nie odzywa - to ja zamiast niej - czy coś wykombinowałyście z transportem wrocław - wawa? bo wiecie - świnka morska szuka. jak wy jedziecie ? pociągiem? autem? cos mogłabym dorzucić do transportu Quote
mru Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 my mamy transport nie z samego Wrocławia i nie do samej Warszawy :( do Łodzi skąd zabiera Dymka moja siostra (i myślę, że świnkę też by mogła zabrać tylko w czymś :P w pociąg, a potem komuś przekazać) ale to już do Iwy i Elzy bo ja to w warszawie siedzę i tylko czekam ;) Quote
mru Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wisełka napisał(a):jak tylko Dymek dotrze do Wawki prosimy o fotki :loveu: ma się rozumieć! :evillaug: Quote
iwa77 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Posłanko przygotowane ,piersi kurczaczka z jarzynkami już się gotują, TZ juz pozytywnie nastawiony i zaciekawiony - czyli wszystko gotowe na przyjęcie Dymusia. Ciekawe tylko co jutro powie lekarz - mam nadzieję ,że będzie ok. Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='iwa77']Posłanko przygotowane ,piersi kurczaczka z jarzynkami już się gotują, TZ juz pozytywnie nastawiony i zaciekawiony - czyli wszystko gotowe na przyjęcie Dymusia. Ciekawe tylko co jutro powie lekarz - mam nadzieję ,że będzie ok. Te chwile oczekiwania na wyjazd psiaka to niesamowity dopalacz adrenaliny dla mnie:p Quote
mru Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 pucka69 napisał(a):dziewczyny - widze że trolka sie tu nie odzywa - to ja zamiast niej - czy coś wykombinowałyście z transportem wrocław - wawa? bo wiecie - świnka morska szuka. jak wy jedziecie ? pociągiem? autem? cos mogłabym dorzucić do transportu coś się dałoby zrobić w sprawie świnki? niestety u nas ten transport taki sztukowany mocno... :( Ojej, Iwa! wspaniale :) wszystko gotowe! Dymusiu, już za parę dni, za dni parę... :p Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dymek zmiataj do domu, ale to już, bo ciotki nie mogą się doczekać:mad: Quote
iwa77 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 To chyba ostatnia noc kochanego Dymusia w schronie ! Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
pucka69 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 oj, to on juz jutro jedzie? a skad "nie z samego wrocławia"? Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dziewczyny, nie chcę zakladać nowego wątku bo się zaraz wtryni jakaś przemądrzała pinda co tylko klepie w klawiaturę, a mi się nie chce dyskutować, jak znajdziecie cosik śliczne jak Dymek czyl Dymek2 dajcie znać, babka zainteresowała się za późno:evil_lol: Dymkiem, nie mogę ocenic czy jest na 100% zdecydowana, ale kazdą szansę trzeba wykorzystywać, nawet jeśli nie będzie happy endu Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Odpisałam Isadorce, że ten rudy (co fotki wstawiłam tu na wątku) jest po 1. trochę wrednowaty do ludzi, a po 2. ma chore serduszko. Tak na prawdę muszę go wyciągnąć z boksu i się sama przekonać. Wtedy napiszę więcej;) Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dymek jak bardzo się cieszę nawet nie wiesz. Kurcze musze ciebie na żywo obejrzeć :) Quote
mru Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Dymek jak bardzo się cieszę nawet nie wiesz. Kurcze musze ciebie na żywo obejrzeć :) no to od piątku zapraszam ;) Quote
Wisełka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Erazm']Dziewczyny, nie chcę zakladać nowego wątku bo się zaraz wtryni jakaś przemądrzała pinda co tylko klepie w klawiaturę, a mi się nie chce dyskutować, jak znajdziecie cosik śliczne jak Dymek czyl Dymek2 dajcie znać, babka zainteresowała się za późno:evil_lol: Dymkiem, nie mogę ocenic czy jest na 100% zdecydowana, ale kazdą szansę trzeba wykorzystywać, nawet jeśli nie będzie happy endu W okolicach Poznania w schronie jest cudny kudłaczek, no po prostu jest przepiękny. Jest na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108025 Post drugi, 5te zdjęcie :p Niestety nie mogę teraz wrzucić foty - coś się zepsuło :roll: Jak tylko będzię to możliwe wkleję go tu :lol: Już :) Quote
mru Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Wisełka'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108025 Post drugi, 5te zdjęcie :p oh, ale cudo :)))))) Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Wisełka']W okolicach Poznania w schronie jest cudny kudłaczek, no po prostu jest przepiękny. Jest na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108025 Post drugi, 5te zdjęcie :p Niestety nie mogę teraz wrzucić foty - coś się zepsuło :roll: Jak tylko będzię to możliwe wkleję go tu :lol: Sliczny faktycznie: Quote
Wisełka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Coś mi tu dziś internet zawodzi :mad: A co do pieska to gdyby ktoś nawet wstępnie był chętny to mogę podpytać Weronikę co i jak z tym psiakiem. Ona i jej koleżanka tam czasem bywają :lol: Quote
Recommended Posts