Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie jest w planie wielka trasa

1. czekam na kontakt w sprawie dzielenia się tym wszystkim, bo nie mam pojęcia jak to się robi
2 . czekam na potwierdzenie od innych osób czy są zdecydowane

jeśli dziś nic nie wymodzimy z tym do końca
żeby było pewne

zabierasz jutro Dymka i nasz plan jest aktualny :) odbieramy go w Łodzi

okej?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny - widze że trolka sie tu nie odzywa - to ja zamiast niej - czy coś wykombinowałyście z transportem wrocław - wawa? bo wiecie - świnka morska szuka. jak wy jedziecie ? pociągiem? autem? cos mogłabym dorzucić do transportu

Posted

my mamy transport nie z samego Wrocławia
i nie do samej Warszawy :( do Łodzi
skąd zabiera Dymka moja siostra (i myślę, że świnkę też by mogła zabrać tylko w czymś :P w pociąg, a potem komuś przekazać)

ale to już do Iwy
i Elzy

bo ja to w warszawie siedzę i tylko czekam ;)

Posted

Posłanko przygotowane ,piersi kurczaczka z jarzynkami już się gotują, TZ juz pozytywnie nastawiony i zaciekawiony - czyli wszystko gotowe na przyjęcie Dymusia.
Ciekawe tylko co jutro powie lekarz - mam nadzieję ,że będzie ok.

Posted

[quote name='iwa77']Posłanko przygotowane ,piersi kurczaczka z jarzynkami już się gotują, TZ juz pozytywnie nastawiony i zaciekawiony - czyli wszystko gotowe na przyjęcie Dymusia.
Ciekawe tylko co jutro powie lekarz - mam nadzieję ,że będzie ok.

Te chwile oczekiwania na wyjazd psiaka to niesamowity dopalacz adrenaliny dla mnie:p

Posted

pucka69 napisał(a):
dziewczyny - widze że trolka sie tu nie odzywa - to ja zamiast niej - czy coś wykombinowałyście z transportem wrocław - wawa? bo wiecie - świnka morska szuka. jak wy jedziecie ? pociągiem? autem? cos mogłabym dorzucić do transportu

coś się dałoby zrobić w sprawie świnki?

niestety u nas ten transport taki sztukowany mocno... :(

Ojej, Iwa! wspaniale :) wszystko gotowe!
Dymusiu, już za parę dni, za dni parę... :p

Posted

Dziewczyny, nie chcę zakladać nowego wątku bo się zaraz wtryni jakaś przemądrzała pinda co tylko klepie w klawiaturę, a mi się nie chce dyskutować, jak znajdziecie cosik śliczne jak Dymek czyl Dymek2 dajcie znać, babka zainteresowała się za późno:evil_lol: Dymkiem, nie mogę ocenic czy jest na 100% zdecydowana, ale kazdą szansę trzeba wykorzystywać, nawet jeśli nie będzie happy endu

Posted

Odpisałam Isadorce, że ten rudy (co fotki wstawiłam tu na wątku) jest po 1. trochę wrednowaty do ludzi, a po 2. ma chore serduszko.

Tak na prawdę muszę go wyciągnąć z boksu i się sama przekonać. Wtedy napiszę więcej;)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dymek jak bardzo się cieszę nawet nie wiesz. Kurcze musze ciebie na żywo obejrzeć :)

no to od piątku zapraszam ;)

Posted

[quote name='Erazm']Dziewczyny, nie chcę zakladać nowego wątku bo się zaraz wtryni jakaś przemądrzała pinda co tylko klepie w klawiaturę, a mi się nie chce dyskutować, jak znajdziecie cosik śliczne jak Dymek czyl Dymek2 dajcie znać, babka zainteresowała się za późno:evil_lol: Dymkiem, nie mogę ocenic czy jest na 100% zdecydowana, ale kazdą szansę trzeba wykorzystywać, nawet jeśli nie będzie happy endu

W okolicach Poznania w schronie jest cudny kudłaczek, no po prostu jest przepiękny. Jest na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108025
Post drugi, 5te zdjęcie :p

Niestety nie mogę teraz wrzucić foty - coś się zepsuło :roll:
Jak tylko będzię to możliwe wkleję go tu :lol:

Już :)

Posted

Coś mi tu dziś internet zawodzi :mad:

A co do pieska to gdyby ktoś nawet wstępnie był chętny to mogę podpytać Weronikę co i jak z tym psiakiem. Ona i jej koleżanka tam czasem bywają :lol: