Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Tola']Pewnie rodzina nie zgodziła się:roll:[/quote]

Tak mi się właśnie wydaje, że druga połówka pewnie nie okazała takiego samego entuzjazmu :-(
Może jeszcze się namyślają :roll:

Posted

Otrzymałam maila że Państwo zrezydnowali z adopcji Fryzi na rzecz innej suczki,niewiem czemu Pani nie zadzwoniła poinformować,chyba łatwiej jej było przekazać taka informację mailem ale przynajmniej wiadomo jak sie sprawy mają.

Posted

Witam wszystkich,

jestem swieżą użytkowniczką dogomanii powoli ( lub szybko ? :-)) poszukującą nowej towarzyszki. Nasza ukochana Suńcia odeszła od nas niedawno za TM:-(

Śledziłam wątek Fryzi - JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!
Niepokoi mnie tylko Jej chęć poznawania świata za płotem:mad:;)

Przyznam się szczerze, ze na razie obserwuję różne tematy. Chciałabym jednak podac trochę info o sobie, zeby być wiarygodną na przyszłość:-)

Mieszkam na wsi, pracuję po Bożemu ( chyba;) ) tzn. nie ma mnie w domu ok 9, w zimie max 10 godzin. W tym czasie nie miałabym za bardzo możliwości szukania chętnej wrażen Suńki.
Suńcia miałaby swoją elegancką ocieplaną Budę, mieszkanko przy garażu ( lub można to śmiało potraktować jako budynek gospodarczy ) i w domku też jak najbardziej.

Mam zaprzyjaźniona klinikę ( określone byłysmy jako prawie stałe klientki, bo Sunia była ze schroniska i łapała co mogła:roll: )

Pozdrawiam wszystkich:-)

Posted

[B]Luna[/B], witaj :loveu:

Fryzi problem z ucieczkami minął zupełnie. Nawet jak zostaje sama w ogrodzie to nie ciągnie jej do zwiedzania świata.
Myslę, że ucieczki były związane z cieczką. Odkąd cieczka minęła, nie mieliśmy ani jednej próby ucieczki :cool3:

Posted

Witam, obecna:lol:

Może troszkę się wyspowiadam;)
Trafiłam na ten wątek dzięki Tanitce :p

Trochę bardziej się doktoryzowałam ostatnio po stracie:-(.
jak brałam Suńcie ze schronu ( byłoby w Wigilie 9 lat.....) to był mieszaniec królewski wyzłowaty czarny. Jak dla mnie fousek jak złoto:cool3:

Dlatego przeglądając różne strony zauważyłam od razu tego sympatycznego gagatka. Wszyscy mi wiercą dziurę w brzuchu i mają świętą rację. (jak mam odwiedziny, zarzut nr 1-wszy i jedyny: to nie ma pysiola do pomiziania.?.....:shake: )

Posted

[quote name='Luna123']Dlatego przeglądając różne strony zauważyłam od razu tego sympatycznego gagatka. Wszyscy mi wiercą dziurę w brzuchu i mają świętą rację. (jak mam odwiedziny, zarzut nr 1-wszy i jedyny: to nie ma pysiola do pomiziania.?.....:shake: )[/quote]

Zarzut całkowicie słuszny:evil_lol:
A pysio gagatka Fryzi stęskniony tego miziania:cool3:

Posted

Dzisiaj porobiłam trochę fotek z igraszek ciotki Fryzi ze szczeniakami ;)
Dostarcza im super rozrywki i jest baaardzo wyrozumiała :cool3:

Na razie jedna fotka, reszta potem ;)
[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/6715/fryziatk0.jpg[/IMG]

Posted

Na fotki musicie jeszcze chwilę poczkać, na razie filmik ;)
Stopniuję napięcie :evil_lol:
[url=http://www.wrzuta.pl/film/gPoMzXxZNp/]Wrzuta.pl - MVI_7220[/url][URL="http://www.wrzuta.pl/film/gPoMzXxZNp/"]
[/URL]