bognik Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Justa']gdzie mnie namierzyłaś ? :razz:[/quote] Na forum Nikon'a, też tam jestem :diabloti: [quote]kolejna detektyw:evil_lol:[/quote] A gdzie tam detektyw :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Niestety dysk twardy w moim starym gracie (zwanym komputerem) wysidał i mało tego, że Internet nie działa, to jeszcz przepadły moje zdjęcia z ostatnich 2 miesięcy - nie zdąrzyłam ich zgrać, bo Nero wysiadł (podobnie jak tlen, PS, gimp, winamp, IE i wiele wiele innych). Jak uda się cos uratować to będzie dobrze :roll: Niemniej - nie wiem kiedy będą fotki z wiadomych przyczyn i kiedy ja wrócę. Ale czuję, że to będzie dłuuuuugi odwyk.. Trzymajcie się ! Quote
bognik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czekamy na Ciebie z niecierpliwością. Wracaj szybko! Pozdrawiam! Quote
Poświata Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Justa']Niemniej - nie wiem kiedy będą fotki z wiadomych przyczyn i kiedy ja wrócę. Ale czuję, że to będzie dłuuuuugi odwyk.. Trzymajcie się ![/quote]Cholercia, ależ się porobiło :hmmmm:. Napewno wszystko odzyskasz i trzymam za to kciuki !!!!!! Quote
Justa Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [B]bognik, Poświata, kojot[/B], ale fajnie Was czytać :multi: Trzymanie kciuków się przydało, bo zdjęcia jakimś cudem udało się odzyskać (i materiały ze studiów chyba warte nawet więcej..) - teraz tylko spokojnie czekać na odzyskanie systemu.. Ale powiem Wam, że okropne uczucie mi teraz towarzyszy - zrobiłam kilka cąłkiem fajnych portretów, wiem to podświadomie mimo, że nie zgrałam ich jeszcze na dysk - a nie mam ich gdzie obrobić. Cóż, szkoda. Dzisiaj pierwszy dzień w pracy - całkiem fajnie było, szybko czas leci jak ma się dużo roboty, ale padam na ryjek, także kończę. Mam nadzieję, że niedługo do Was wrócę :loveu: Buziaki ! :multi: Quote
Matusz Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Justa'][B]bognik, Poświata, kojot[/B], ale fajnie Was czytać :multi: Trzymanie kciuków się przydało, bo zdjęcia jakimś cudem udało się odzyskać (i materiały ze studiów chyba warte nawet więcej..) - teraz tylko spokojnie czekać na odzyskanie systemu.. Ale powiem Wam, że okropne uczucie mi teraz towarzyszy - zrobiłam kilka cąłkiem fajnych portretów, wiem to podświadomie mimo, że nie zgrałam ich jeszcze na dysk - a nie mam ich gdzie obrobić. Cóż, szkoda. Dzisiaj pierwszy dzień w pracy - całkiem fajnie było, szybko czas leci jak ma się dużo roboty, ale padam na ryjek, także kończę. Mam nadzieję, że niedługo do Was wrócę :loveu: Buziaki ! :multi:[/quote] hej moja :loveu: jak to dobrze, że już jesteś !! :multi: ile pracowałaś ??:) szkolenie z frytek czyżby? Quote
bognik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [B]Justa[/B] - cześć! :multi: Super wiadomość, że zdjęcia i materiały zostały odzyskane :multi: :multi: :multi: Teraz tylko czekać na Twój stały powrót! Jestem ciekawa portretów :-) Pozdrawiam! Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Super, że wszystko się odzyskało :loveu: i mam nadzieję, że jak obrobisz te zdjęcia to je zobaczymy :razz: czekamy :loveu: U nas się dziewczyny śmieją, że nie składają podania do szkoły tylko do MC, ciekawe jak długo będą :evil_lol: swoją drogą ''szkolenie z frytek'' musi być niezwykle ciekawe : P ja wiem już ile się je soli! Quote
anetta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ufff, dobrze że foty udało Ci się odzystać :roll: :))) Gala jak zwykle nakręcona :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 wróciłaś:multi: super że się odzyskały pliki:) a jednak robiłaś nowe zdjęcia:) już się nie mogę ich doczekać:razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Aaaaaaaaaaaale foty cudne :mdleje:, a te portreciki - no slow mi brak jakie piekne :mdleje::mdleje::mdleje:! Quote
Justa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [B]Matusz [/B]jestem i nie jestem - dobrze jak uda mi się być na stałe za miesiąc, bo póki co nie zanosi się na naprawę komputera a tym bardziej zakup nowego :roll: pracowałam wczoraj 8 i dzisiaj 8. i nie na frytkach a hamburgerach. wczoraj jeszcze wszystko mi się mieszało, ale dziś mogę z zamkniętymi oczami robić wieśmaki. wszystko byłoby fajnie, gdybym tak nie śmierdziała tymi wszystkimi składnikami. ludzie są bardzo fajni - 2/3 chłopaków i na razie tylko z chłopakami pracowałam a z dziewczynami na przerwy latam :eviltong: w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie. [B]bogniczku,[/B] też się cieszę, że udało się odzyskać :p ah żebyś wiedziała jaką ja mam wenę twórczą, która się marnuje :placz: [B]Tinka[/B] jak coś wyjdzie to z pewnością pokaże :eviltong: [B]anettko[/B] Galina - normalka :cool3: Chociaz przez te ostatnie upały jakaś taka zmulona jest. Zaraz z nią wyjdę na dłuższy spacer - przyda się trochę świeżego powietrza i mnie i jej. [B]kojot[/B] Ano zmotywowałeś mnie :eviltong: ostatniego dnia poszłam (w poniedziałek) Chyba sobie trochę poczekasz.. :roll: [B]Ola[/B]Aaaaaaaaj :loveu:Mów do mnie jeszcze :muli: Będę starała się pisać z dorywu. Paaaaaa ! :multi: Quote
bognik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hej [B]Justa[/B]! :multi: [quote name='Justa']w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.[/quote] Nie żartuj, 11 godzin? [QUOTE] ah żebyś wiedziała jaką ja mam wenę twórczą, która się marnuje :placz: [/QUOTE] No nie no :mad: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='bognik']Hej [B]Justa[/B]! :multi: Nie żartuj, 11 godzin? No nie no :mad: [/QUOTE] Hej ! :multi: Nie żartuję, ale da się przeżyć - pod warunkiem, że nie zbyt wielkiego sajgonu, dzisiaj taki miałam od 18-19 - byłam już wtakim transie, że nie widziałam co robię :-o Cierpię, oj cierpię z powodu tych zdjęć :placz: Być może nic nie wyszło, a ja tu jakieś nadzieje chore mam :placz: Quote
BBeta Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Justa']w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.[/QUOTE] :mdleje: Mam nadzieje, że wrócisz do nas jak najszybciej, moja ulubiona galeria nie może stać pusta! Quote
Matusz Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Justa']Hej ! :multi: Nie żartuję, ale da się przeżyć - pod warunkiem, że nie zbyt wielkiego sajgonu, dzisiaj taki miałam od 18-19 - byłam już wtakim transie, że nie widziałam co robię :-o [/quote] [COLOR=Navy][B]no ja dzisiaj np 10, ale pierwszy raz byłem na serwisie, i tylko 90 gr manka;) damy rade moja ty..:loveu: ja też zawsze śmierdzę tymi składnikami...:cool3::roll: [/B][/COLOR] Quote
LeCoyotte Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Justa'] w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie. [/quote] 11h?:-o dłuuuuugo.. a przynajmniej darmowe frytki dają?:evil_lol: [quote] [B]kojot[/B] Ano zmotywowałeś mnie :eviltong:[/QUOTE] yes yes yes:eviltong::evil_lol: Quote
Justa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [B]Beatko[/B], jak mi dalej będziesz tak słodzić, to popadnę w samozachwyt :eviltong: A praca - dużo się dzieje, nie mam czasu się nudzić to i czas szybciej leci. A w przyszłym tygodniu w weekend na Bemowie jest Kubica, więc wszyscy siedzą w weekend :roll: [B]Matusz[/B], przynajmniej w Twoim towarzystwie czułabym się swojsko :evil_lol: Jasne, że damy radę :eviltong: A i kaska wpadnie przy okazji ;) [B]Kojot[/B], coś tam dają, ale ja nie zażywam :cool1: Miłego dnia wszystkim ! PS. Internet w pracy to jest coś :cool3: Quote
malawaszka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hejjj ciekawa jestem strasznie tych portretów :loveu: nie mów, że w macu możesz na necie siedzieć??? :-o Quote
Matusz Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Justa'] [B]Matusz[/B], przynajmniej w Twoim towarzystwie czułabym się swojsko :evil_lol: Jasne, że damy radę :eviltong: A i kaska wpadnie przy okazji ;) [/quote] [B][/B] [B][COLOR=navy]w ogóle co się dzisiajdowiedziałem :angryy: Że tych młodocianych, których będą przyjmować na sezon to oni dostaną prawie o 50 gr wyższą stawkę ode mnie :mad: a im nic prawie nie wolno robić, tylko "stać i gapić się w sufit" :roll: to się nazywa sprawiedliwość.[/COLOR][/B] Quote
Justa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [B]waszko[/B] Przy sprzyjających wiatrach za miesiąc będę miała komputer :evil_lol: Ano w crew room'ie mamy Internet, a ja aktualnie mam 30min przxerwe w robieniu hamburegrów :eviltong: [B]Matusz[/B] No co Ty :crazyeye: Ale takie stanie to nudne jest i czas się dłuży, więc nie wiem czy bym się zamieniła.. :eviltong: Nawet nie wiem kiedy dziś te 3 godziny zleciały :p Ale Ty wiesz o czym mówię :cool1: Mój :loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 pewnie praca wre:cool1: ale my i tak chcemy zdjęciaaaa!:placz: Quote
Recommended Posts