Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']gdzie mnie namierzyłaś ? :razz:[/quote]
Na forum Nikon'a, też tam jestem :diabloti:

[quote]kolejna detektyw:evil_lol:[/quote]
A gdzie tam detektyw :eviltong:

Pozdrawiam!

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety dysk twardy w moim starym gracie (zwanym komputerem) wysidał i mało tego, że Internet nie działa, to jeszcz przepadły moje zdjęcia z ostatnich 2 miesięcy - nie zdąrzyłam ich zgrać, bo Nero wysiadł (podobnie jak tlen, PS, gimp, winamp, IE i wiele wiele innych).
Jak uda się cos uratować to będzie dobrze :roll:

Niemniej - nie wiem kiedy będą fotki z wiadomych przyczyn i kiedy ja wrócę. Ale czuję, że to będzie dłuuuuugi odwyk..

Trzymajcie się !

Posted

[quote name='Justa']Niemniej - nie wiem kiedy będą fotki z wiadomych przyczyn i kiedy ja wrócę. Ale czuję, że to będzie dłuuuuugi odwyk..

Trzymajcie się ![/quote]Cholercia, ależ się porobiło :hmmmm:. Napewno wszystko odzyskasz i trzymam za to kciuki !!!!!!

Posted

[B]bognik, Poświata, kojot[/B], ale fajnie Was czytać :multi:
Trzymanie kciuków się przydało, bo zdjęcia jakimś cudem udało się odzyskać (i materiały ze studiów chyba warte nawet więcej..) - teraz tylko spokojnie czekać na odzyskanie systemu..

Ale powiem Wam, że okropne uczucie mi teraz towarzyszy - zrobiłam kilka cąłkiem fajnych portretów, wiem to podświadomie mimo, że nie zgrałam ich jeszcze na dysk - a nie mam ich gdzie obrobić. Cóż, szkoda.

Dzisiaj pierwszy dzień w pracy - całkiem fajnie było, szybko czas leci jak ma się dużo roboty, ale padam na ryjek, także kończę. Mam nadzieję, że niedługo do Was wrócę :loveu:

Buziaki ! :multi:

Posted

[quote name='Justa'][B]bognik, Poświata, kojot[/B], ale fajnie Was czytać :multi:
Trzymanie kciuków się przydało, bo zdjęcia jakimś cudem udało się odzyskać (i materiały ze studiów chyba warte nawet więcej..) - teraz tylko spokojnie czekać na odzyskanie systemu..

Ale powiem Wam, że okropne uczucie mi teraz towarzyszy - zrobiłam kilka cąłkiem fajnych portretów, wiem to podświadomie mimo, że nie zgrałam ich jeszcze na dysk - a nie mam ich gdzie obrobić. Cóż, szkoda.

Dzisiaj pierwszy dzień w pracy - całkiem fajnie było, szybko czas leci jak ma się dużo roboty, ale padam na ryjek, także kończę. Mam nadzieję, że niedługo do Was wrócę :loveu:

Buziaki ! :multi:[/quote]

hej moja :loveu:
jak to dobrze, że już jesteś !! :multi:

ile pracowałaś ??:) szkolenie z frytek czyżby?

Posted

[B]Justa[/B] - cześć! :multi:
Super wiadomość, że zdjęcia i materiały zostały odzyskane :multi: :multi: :multi:
Teraz tylko czekać na Twój stały powrót!

Jestem ciekawa portretów :-)

Pozdrawiam!

Posted

Super, że wszystko się odzyskało :loveu: i mam nadzieję, że jak obrobisz te zdjęcia to je zobaczymy :razz: czekamy :loveu:

U nas się dziewczyny śmieją, że nie składają podania do szkoły tylko do MC, ciekawe jak długo będą :evil_lol: swoją drogą ''szkolenie z frytek'' musi być niezwykle ciekawe : P ja wiem już ile się je soli!

Posted

[B]Matusz [/B]jestem i nie jestem - dobrze jak uda mi się być na stałe za miesiąc, bo póki co nie zanosi się na naprawę komputera a tym bardziej zakup nowego :roll:

pracowałam wczoraj 8 i dzisiaj 8. i nie na frytkach a hamburgerach. wczoraj jeszcze wszystko mi się mieszało, ale dziś mogę z zamkniętymi oczami robić wieśmaki. wszystko byłoby fajnie, gdybym tak nie śmierdziała tymi wszystkimi składnikami.
ludzie są bardzo fajni - 2/3 chłopaków i na razie tylko z chłopakami pracowałam a z dziewczynami na przerwy latam :eviltong:
w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.

[B]bogniczku,[/B] też się cieszę, że udało się odzyskać :p

ah żebyś wiedziała jaką ja mam wenę twórczą, która się marnuje :placz:

[B]Tinka[/B] jak coś wyjdzie to z pewnością pokaże :eviltong:

[B]anettko[/B] Galina - normalka :cool3: Chociaz przez te ostatnie upały jakaś taka zmulona jest. Zaraz z nią wyjdę na dłuższy spacer - przyda się trochę świeżego powietrza i mnie i jej.

[B]kojot[/B] Ano zmotywowałeś mnie :eviltong: ostatniego dnia poszłam (w poniedziałek)
Chyba sobie trochę poczekasz.. :roll:

[B]Ola[/B]Aaaaaaaaj :loveu:Mów do mnie jeszcze :muli:

Będę starała się pisać z dorywu.
Paaaaaa ! :multi:

Posted

Hej [B]Justa[/B]! :multi:

[quote name='Justa']w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.[/quote]
Nie żartuj, 11 godzin?

[QUOTE]
ah żebyś wiedziała jaką ja mam wenę twórczą, która się marnuje :placz:
[/QUOTE]
No nie no :mad:

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']Hej [B]Justa[/B]! :multi:

Nie żartuj, 11 godzin?

No nie no :mad:

[/QUOTE]

Hej ! :multi:
Nie żartuję, ale da się przeżyć - pod warunkiem, że nie zbyt wielkiego sajgonu, dzisiaj taki miałam od 18-19 - byłam już wtakim transie, że nie widziałam co robię :-o

Cierpię, oj cierpię z powodu tych zdjęć :placz: Być może nic nie wyszło, a ja tu jakieś nadzieje chore mam :placz:

Posted

[quote name='Justa']w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.[/QUOTE]
:mdleje:

Mam nadzieje, że wrócisz do nas jak najszybciej, moja ulubiona galeria nie może stać pusta!

Posted

[quote name='Justa']Hej ! :multi:
Nie żartuję, ale da się przeżyć - pod warunkiem, że nie zbyt wielkiego sajgonu, dzisiaj taki miałam od 18-19 - byłam już wtakim transie, że nie widziałam co robię :-o

[/quote]

[COLOR=Navy][B]no ja dzisiaj np 10, ale pierwszy raz byłem na serwisie, i tylko 90 gr manka;)

damy rade moja ty..:loveu:

ja też zawsze śmierdzę tymi składnikami...:cool3::roll:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Justa']
w przyszłym tygodniu 11h prawie codziennie.
[/quote]
11h?:-o dłuuuuugo.. a przynajmniej darmowe frytki dają?:evil_lol:
[quote]
[B]kojot[/B] Ano zmotywowałeś mnie :eviltong:[/QUOTE]

yes yes yes:eviltong::evil_lol:

Posted

[B]Beatko[/B], jak mi dalej będziesz tak słodzić, to popadnę w samozachwyt :eviltong:
A praca - dużo się dzieje, nie mam czasu się nudzić to i czas szybciej leci. A w przyszłym tygodniu w weekend na Bemowie jest Kubica, więc wszyscy siedzą w weekend :roll:

[B]Matusz[/B], przynajmniej w Twoim towarzystwie czułabym się swojsko :evil_lol: Jasne, że damy radę :eviltong: A i kaska wpadnie przy okazji ;)

[B]Kojot[/B], coś tam dają, ale ja nie zażywam :cool1:

Miłego dnia wszystkim !

PS. Internet w pracy to jest coś :cool3:

Posted

[quote name='Justa']

[B]Matusz[/B], przynajmniej w Twoim towarzystwie czułabym się swojsko :evil_lol: Jasne, że damy radę :eviltong: A i kaska wpadnie przy okazji ;)
[/quote]

[B][/B]
[B][COLOR=navy]w ogóle co się dzisiajdowiedziałem :angryy: Że tych młodocianych, których będą przyjmować na sezon to oni dostaną prawie o 50 gr wyższą stawkę ode mnie :mad: a im nic prawie nie wolno robić, tylko "stać i gapić się w sufit" :roll: to się nazywa sprawiedliwość.[/COLOR][/B]

Posted

[B]waszko[/B] Przy sprzyjających wiatrach za miesiąc będę miała komputer :evil_lol:

Ano w crew room'ie mamy Internet, a ja aktualnie mam 30min przxerwe w robieniu hamburegrów :eviltong:

[B]Matusz[/B] No co Ty :crazyeye:
Ale takie stanie to nudne jest i czas się dłuży, więc nie wiem czy bym się zamieniła.. :eviltong: Nawet nie wiem kiedy dziś te 3 godziny zleciały :p
Ale Ty wiesz o czym mówię :cool1:
Mój :loveu:

• 2 weeks later...