Ulka18 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Edi, nawet po zdjeciach Cezarka z DT widac, ze dla niego czlowiek jest najwazniejszy :p [SIZE="1"]Pisze na podstawie moich doswiadczen z kolakami, obecnie mam 2 kolaczki, w tym jedna z mieleckiego schroniska. Wczesniej tez mialam sunie collie. Od 7 lat mieszkam w domu, wczesniej w bloku. Moje suczki lubia byc na podworku, ale gdy wiedza, ze nikogo nie ma w domu (praca, zakupy, wyjscia). Ale gdy maja same siedziec w ogrodzie, wiedzac, ze ktos jest w domu, to im sie to nie usmiecha, stoja pod drzwiami chcac wejsc do srodka. Nad wszystko cenia towarzystwo rodziny i zawsze wiedza, gdy kogos brakuje. Sa najszczesliwsze, gdy wszyscy domownicy sa na miejscu. Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Naprawdę jestem wdzięczna za rady i to co piszecie. Oczywiście znów rozmawiłamz Panią Magdą:) Tak bym chciała żeby Cezar miał swojego człowieka i był szczęsliwy:loveu: Ale będę ryczała jak Go będę oddawała:placz: Zaprosiłam Panią Magdę na forum:) Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Madzia_K napisał(a):Pani Magda jest super:razz: Poznałaś Panią Magdę osobiście:) Quote
Madzia_K Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dlatego też pokusiłam się o takie stwierdzenie. Cezarkowi w nowym domku dużo szczęścia życzę ( jakikolwiek i gdzie on będzie :lol:)...i polecam się na przyszłość:cool3:;) Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Madzia_K napisał(a):Dlatego też pokusiłam się o takie stwierdzenie. Cezarkowi w nowym domku dużo szczęścia życzę ( jakikolwiek i gdzie on będzie :lol:)...i polecam się na przyszłość:cool3:;) Dzięki cioteczko:) A ja nadal myślę i myślę:( Chyba za duzo tego myślenia:( Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Edi, całe życie to wybory...nigdy nie przewidzisz, czy dana, druga opcja nie była lepsza. Quote
ElzaMilicz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Edi, jeśli do wtorku decyzja nie zostanie podjęta i pies będzie u mnie, ja poszukam mu domu i zdecyduję do kogo trafi. Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Edi, jeśli do wtorku decyzja nie zostanie podjęta i pies będzie u mnie, ja poszukam mu domu i zdecyduję do kogo trafi. Jutro po Niego przyjeżdzam:loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To gdzie ostatecznie Cezarek jedzie? :lol: Do Rybnika? Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Kasia napisał(a):To gdzie ostatecznie Cezarek jedzie? :lol: Do Rybnika? :razz::razz::razz: Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak tu tajemniczo...:cool1: Obserwatorów Cezarkowych na chwilę obecną 15 - nigdy jeszcze tylu nie miałam odkąd wystawiam aukcje!!! Quote
ElzaMilicz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Bo to tak jest, jak kilka porządnych, pracowitych osób zbierze się do kupy to można świat przewracać. :lol::lol::lol: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Bo to tak jest, jak kilka porządnych, pracowitych osób zbierze się do kupy to można świat przewracać. :lol::lol::lol: Święta racja:):multi: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Elza, będe jutro u Ciebie ok południa:loveu: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Cezar jutro jedzie do Rybnika do Kochanej Pani Magdy:loveu:Długo myślałam. Jestem przekonana, że Pani Magda i Mała Sati ( przyszła siostrzyczka Cezarka ) będą Go bardzo kochać:loveu: Kochani, Pani Magda wraz z siostrą raz w miesiącu zawozi sporo karmy do schroniska:multi: Jestem z panią Magdą na gg i skype:) Mamy obiecane wieści na wątku:loveu: Pani Magdo, czas się ujawnić:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To może pani Magda zaloguje sie tu abyśmy mieli w miarę na bieżąco Cezarkowe wieści? :cool3: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Kasia napisał(a):To może pani Magda zaloguje sie tu abyśmy mieli w miarę na bieżąco Cezarkowe wieści? :cool3: Macie to jak w banku:) Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Edi a jak reszta kontaktów? Jest szansa na to aby jakiś inny bidulek znalazł domek? :roll: Quote
Saticzarownica Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam wszystkich chcialabym serdecznie podziękować Pani Edycie dzieki której tu trafiłam...i dzieki której jutro zostanę "mamą" Cezarka....:buzi: Jak również moja Sati będzie miała brata....Jestesmy bardzo szcześliwe.... Quote
slowiki_ak Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 WRESZCIE UDALO MI SIE ZALOGOWAC:multi: BĘDZIE NAM PRZYKRO ŻEGNAĆ SIE Z CEZARKIEM:placz::placz::placz: ALE CIESZYMY SIĘ ŻE ZNALAZŁ SIĘ DLA NIEGO DOM W KTÓRYM BĘDZIE BARDZO KOCHANY I SZCZĘŚLIWY TEGO ŻYCZYMY CEZARKOWI Z CALEGO SERCA.... DOŁĄCZAM ZDJECIA ZE SPACERU PO LESIE I TO JUZ CHYBA OSTATNIA NOC Z NAMI.... Quote
Madzia_K Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mówiłam, że Magdy są najfajniejsze:razz: Baaaaaaaaardzo się cieszę:loveu: Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Saticzarownica napisał(a):Witam wszystkich chcialabym serdecznie podziękować Pani Edycie dzieki której tu trafiłam...i dzieki której jutro zostanę "mamą" Cezarka....:buzi: Jak również moja Sati będzie miała brata....Jestesmy bardzo szcześliwe.... Dołączam się do Pani szczęścia i tego życzę na długie, długie lata, w objęciach czterołapków!!!:loveu: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Saticzarownica napisał(a):Witam wszystkich chcialabym serdecznie podziękować Pani Edycie dzieki której tu trafiłam...i dzieki której jutro zostanę "mamą" Cezarka....:buzi: Jak również moja Sati będzie miała brata....Jestesmy bardzo szcześliwe.... Witamy na dogo:loveu: Ja też się cieszę, bardzo bardzo.:loveu::loveu::loveu: Cezar będzie miał super kochającą rodzinkę a ja nową miłą znajomą:multi::multi::multi::multi::multi::megagrin::megagrin::megagrin::cunao::cunao: Quote
Recommended Posts