lukann Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 noooo jaka ja glupia Łeeeeeebuuuuuu ale spoko - na Soolonie zarobie ;) juz musze go zaczac reklamowac na gratce - 2-3 stowki wpadną hehehe ale ale - przeciez mam jeszcze suke yorka - a te chodza po 1000 zl bez papierow...hhmmmm no jeszcze mam szanse zarobic ;) dziekuję za zyczenia dla biduli - na szczescie wszystko wyglada swietnie wiec szybko dojdzie do siebie :):) Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :evil_lol::evil_lol:może ja Ozzulca wystawie na repa :angryy: jeszcze mu jajca dyndają :diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a ja nie dam Frania :shake: jestem zazdrosna :oops: :evil_lol: będzie mi na jakieś suczki łaził :mad: Quote
Patisa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Właśnie sobie tutaj trafiłam... coś wiadomo o Bosmanie? Bo albo przegapiłam, albo zagubiono jego trop? Quote
plinka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czemu sprawa tak mocno ucichła? :// :shake: Coś się dzieje? Quote
Patisa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Walczyli o psa, walczyli... i się znudzili? Ja proszę o wieści.:mad: Quote
Vectra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Patisa napisał(a):Walczyli o psa, walczyli... i się znudzili? Ja proszę o wieści.:mad: powiem tak niegrzecznie ciekawość , to pierwszy stopień do piekła :cool3: i proszę tym patyczkiem tak nie wymachiwać .. Quote
Patisa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Vectra napisał(a):powiem tak niegrzecznie ciekawość , to pierwszy stopień do piekła :cool3: i proszę tym patyczkiem tak nie wymachiwać .. Oj Vectra, nie przerażaj mnie proszę... chciałabym się dowiedzieć, co dzieje się z psem. Nawet jeśli miałabym trafić do piekła...:shake: Quote
bea_m Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Bosman to brat psiaka Patisy. Nie dziwmy sie że dziewczna się martwi. Wątek zamarł. Nie powinien :shake: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mam nadzieję , ze w najbliższym czasie czegoś się dowiemy .... moze tego co teraz się dzieje nie należy pisać :razz::razz: Quote
Patisa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bea_m napisał(a):Bosman to brat psiaka Patisy. Nie dziwmy sie że dziewczna się martwi. Wątek zamarł. Nie powinien :shake: bea, dziękuję za wsparcie. Mniejsza zresztą o to, czy ja mam coś wspólnego z Bosmanem czy też nie, myślę, że jest wiele osób, które martwią się losem tego psiaka. Jeżeli dla dobra sprawy lepiej nie ujawniać żadnych "newsów" to w porządku, niemniej... dziwnie się poczułam po odpowiedzi Vectry...:look3: Quote
Vectra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Patisa']Oj Vectra, nie przerażaj mnie proszę... chciałabym się dowiedzieć, co dzieje się z psem. Nawet jeśli miałabym trafić do piekła...:shake: takie pytanie zadaj daro 25 .. do tej pory nie ujawniła gdzie opchnęła psa :razz: cóż więcej można tu napisać ? :niewiem: przeglądać dogo i sieć regularnie ? i znajdowac takie cuda Oferuje DT dla duzego psa Quote
bea_m Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Vectra napisał(a):takie pytanie zadaj daro 25 .. do tej pory nie ujawniła gdzie opchnęła psa Jst jeszcze Magicznaoaza. Mam nadzieję że robi coś. Quote
Poli Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jestem w szoku:crazyeye: , po takich przekrętach, ta kobieta nadal kombinuje na tym forum:cool1:. Quote
WeronikaM Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 czy w okolicach lublina są jakieś hodowle stafików ?????????? Quote
blaira Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 WeronikaM napisał(a):czy w okolicach lublina są jakieś hodowle stafików ?????????? Na chwilę obecną jedynie wiem o Jackdog (FCI) ;) Quote
Kana Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ci "milosnicy" psów typu bull znowu atakują... PRZYGARNE ! AMSTAFF ! PIT BULL ! BULLTERIER! (808547034) - Aukcje internetowe Allegro A żeby któryś ich zagryzl!! :mad: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Kana']Ci "milosnicy" psów typu bull znowu atakują... PRZYGARNE ! AMSTAFF ! PIT BULL ! BULLTERIER! (808547034) - Aukcje internetowe Allegro A żeby któryś ich zagryzl!! :mad: [FONT=Arial]e tam zagryzł ..żeby ich furmanka z hasiem rozjechała :angryy::angryy::angryy::mad:[/FONT] Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ale miejscowość to Nowy Sacz...:cool3: czyli to nie "nasza" tekilka vel daro i co tam jeszcze...zaraz rypnę, ze aukcja niezgodna z regulaminem:p znalazłam jej ogłoszenie też tu: http://ogloszenia.nowy-sacz.pl/35962 Quote
Kana Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ruga aukcja tej osoby... Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności Aukcja Wystawiona na prośbe znajomego. Sprzedam!Staffordshire Bull Terrier ! Amstaff Mini (815306852) - Aukcje internetowe Allegro Witam mam do sprzedania śliczną 1,5 roczną suczke rasy Staffordshire Bull Terrier (rasa potocznie nazywana miniaturką Amstaffa). Suczka nigdy nie miała szczeniąt, psiak ma kopiowane uszy , ma komplet szczepień (zapisane w książeczce zdrowia psa). Suczka ma wzorcowom budowę jak na rase przystało jest psem gładkowłosym o średniej wielkości i muskularnej sylwetce. Sunia toleruje psy lecz nie przepada za suczkami i kotami. Do dzieci jest bardzo kochana. Zastrzegam sobie zakończenie aukcji przed czasem Suczke sprzedam tylko w dobre i odpowiedzialne ręce Kontakt: 506631667 - Damian Jedynie lokalizacja nie pasuje, ale myślę, że fakty mówią same za siebie:] To chyba ona bo miejscowość nie musi się zgadzać. Zawsze można mieć tam znajomych... Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [FONT=Arial]z tego co kojarze to oni wynajmowali chyba mieszkanie czy dom[/FONT] :hmmmm: Quote
Recommended Posts