Jump to content
Dogomania

kupie staffika suczke z rodowodem od 8 tyg go 7 mies na raty

Recommended Posts

Posted

noooo

jaka ja glupia Łeeeeeebuuuuuu

ale spoko - na Soolonie zarobie ;) juz musze go zaczac reklamowac na gratce - 2-3 stowki wpadną hehehe

ale ale - przeciez mam jeszcze suke yorka - a te chodza po 1000 zl bez papierow...hhmmmm no jeszcze mam szanse zarobic ;)

dziekuję za zyczenia dla biduli - na szczescie wszystko wyglada swietnie wiec szybko dojdzie do siebie :):)

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Patisa napisał(a):
Walczyli o psa, walczyli... i się znudzili?

Ja proszę o wieści.:mad:

powiem tak niegrzecznie

ciekawość , to pierwszy stopień do piekła :cool3:
i proszę tym patyczkiem tak nie wymachiwać ..

Posted

Vectra napisał(a):
powiem tak niegrzecznie

ciekawość , to pierwszy stopień do piekła :cool3:
i proszę tym patyczkiem tak nie wymachiwać ..

Oj Vectra, nie przerażaj mnie proszę... chciałabym się dowiedzieć, co dzieje się z psem. Nawet jeśli miałabym trafić do piekła...:shake:

Posted

bea_m napisał(a):
Bosman to brat psiaka Patisy. Nie dziwmy sie że dziewczna się martwi. Wątek zamarł. Nie powinien :shake:

bea, dziękuję za wsparcie.
Mniejsza zresztą o to, czy ja mam coś wspólnego z Bosmanem czy też nie, myślę, że jest wiele osób, które martwią się losem tego psiaka.

Jeżeli dla dobra sprawy lepiej nie ujawniać żadnych "newsów" to w porządku, niemniej... dziwnie się poczułam po odpowiedzi Vectry...:look3:

Posted

[quote name='Patisa']Oj Vectra, nie przerażaj mnie proszę... chciałabym się dowiedzieć, co dzieje się z psem. Nawet jeśli miałabym trafić do piekła...:shake:
takie pytanie zadaj daro 25 .. do tej pory nie ujawniła gdzie opchnęła psa :razz:

cóż więcej można tu napisać ? :niewiem: przeglądać dogo i sieć regularnie ?
i znajdowac takie cuda Oferuje DT dla duzego psa

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

ruga aukcja tej osoby...

Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności
Aukcja Wystawiona na prośbe znajomego.
Sprzedam!Staffordshire Bull Terrier ! Amstaff Mini (815306852) - Aukcje internetowe Allegro

Witam mam do sprzedania śliczną 1,5 roczną suczke rasy Staffordshire Bull Terrier (rasa potocznie nazywana miniaturką Amstaffa).
Suczka nigdy nie miała szczeniąt, psiak ma kopiowane uszy , ma komplet szczepień (zapisane w książeczce zdrowia psa).
Suczka ma wzorcowom budowę jak na rase przystało jest psem gładkowłosym o średniej wielkości i muskularnej sylwetce.
Sunia toleruje psy lecz nie przepada za suczkami i kotami.
Do dzieci jest bardzo kochana.

Zastrzegam sobie zakończenie aukcji przed czasem
Suczke sprzedam tylko w dobre i odpowiedzialne ręce

Kontakt: 506631667 - Damian

Jedynie lokalizacja nie pasuje, ale myślę, że fakty mówią same za siebie:]

To chyba ona bo miejscowość nie musi się zgadzać. Zawsze można mieć tam znajomych...