Jump to content
Dogomania

kupie staffika suczke z rodowodem od 8 tyg go 7 mies na raty

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten kto czyta niebiskie forum od czasu do czasu .. to widzi że już zamnkięta .. bowiem tak zażyczyła sobie Sylwia :roll: ..
Ale nie o to mi chodzi .. Chodzi mi o to że Sylwia na owym forum napisała iż Draco NIE jest na sprzedaż .. :roll: dziwne ..:angryy:

Posted

[quote name='daro 25']Vectra no bez przesady- biorac psa mam myslec, ze zje mi meble i bedzie sikal i .... przez cale zycie?:crazyeye: Patrz to moj pierwszy pies ktory tak robi. On po spacerze zaraz sika! Szlaczki sobie robi! Zapalenie pecherza juz wykluczone. Wiec psychika. Ja nie moge sobie na to pozwolic.
Mam powtorzyc od meza: Nie wszyscy sa tacy jak Wy- pies nade wszystko. Dla mnie liczy sie bardziej dziecko i nie pozwole na to zeby pies robil gdzie popadnie. Zyjemy w tym momencie jak w chlewiku gdzie ciagle smierdzi i nie mamy zamiaru tak dalej! Nie wyrzucamy psa do lasu, wydalismy na niego kupe kasy, a bogaci nie jestesmy. Nie wymagamy calej kwoty, bo byloby to okolo 3 tys zlotych.Pies byl szczepiony najlepszymi szczepionkami, karmiony najlepsza karma itp. Doliczajac kszty wystaw to niezla sumka. Chcemy zeby trafil do domku z ogrodem, bo do mieszkania mysle ze nie bedzie sie nadawal. Zalatwia sie co 2 godz, a zmyc nie wystarczy! Hodowca tu nie jest potrzebny bo nie mamy umowy na niego i jest tylko nasza wlasnoscia! I to koniec naszych wypowiedzi- jesli jestes zainteresowany kupnem dzwon na moj numer 665 226 256- chetnie pogadam:diabloti: od 17

a tu było :razz:i to nader wyraźnie ....a może napisala ze nie jest bo już przehandlowała :razz::razz:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']... ale już napewno nie fafik , bo to głupie psy są .. :evil_lol: :roll:

a znacie takie powiedzenie , że pies upodabnia się do właściciela :roll:

Posted

O w morde...:crazyeye:

nasuwa mi sie tekst Fort BS...

PIOSENKA OSTRZEGAWCZA

A tak na marginesie zapytam:
W imie czego poniewierasz tymi zwierzetami?
i czemu wine tylko w nich widzisz a Ty kryształowo niewinna?

Mórderatornio szanowna jesli naruszyłam regulamin to przepraszam :cool3:

Posted

[quote name='Apbt_sól']O w morde...:crazyeye:

nasuwa mi sie tekst Fort BS...

A tak na marginesie zapytam:
W imie czego poniewierasz tymi zwierzetami?
i czemu wine tylko w nich widzisz a Ty kryształowo niewinna?

Mórderatornio szanowna jesli naruszyłam regulamin to przepraszam :cool3:

posty wy edytowany - mod :mad:
tekst to plagiat :cool3: kto inny to śpiewał :eviltong:

Posted

No u daro miała by jak u pana boga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mam nadzieję , że właściciele Tosi są nadal rozsądni i nie będą rozmnażać :)
każdy popełnia błędy , więc na siłe nie potępiajmy .. uczmy , dawajmy przykład ,rady ...

Posted

Rany!!! Apeluje o spokój!!! Wszystko będzie dobrze... Do tej pory miała dobrze i nadal tak będzie, proszę nie wystawiać pochopnych opinni bo łapię paranoje... :placz: Rozważałam jej krycie w sumie miała być kryta już dawno... ale po Waszych postach na mym niesłusznym Wątku ;) Tosia uda się na sterylizację i to w najbliższym czasie. Heeeeloł!!! Bez obaw Proszę :) Nie jestem psia manniaczką i jeden psotliwy pies w zupełności mi wystarczy, to miałobyć dla zdrowia Suki i za poradą weterynarza. Troche poczytałam <samoedukacja>, posłuchałam rad hehe i widze, że się obejdzie bez tego miotu...

Posted

One_Dog_One_Bone napisał(a):
...jedynie Vectra w Nas wierzy... Chwała Ci za to :eviltong:;):multi:
bo Vectra też nie jest alfą i omegą :lol:
Mi też kiedyś wmawiano , że sterylizacja jest BE , że suczka MUSI mieć malutkie ... dlatego w moim domu nigdy nie było suki , bo kto by się babrał w kupach i sikach :evil_lol: potem niechcący trafiła się pierwsza suczka , która skazana z marszu była na niemacieżyństwo ;) też mnie obmawiano jako barbarzyńca i nieludzki stwór :evilbat:
dalej mówię , cieczka to horror i dla dla suczki i dla jej właścicieli i dla wszystkich otaczających suczkę psów , dlatego kiedy można , trzeba ukrócić wszystkim cierpienia.

Tylko jak coś , to nie sterylizujcie u TEGO weta Tosi , bo on to widzę marny lekarz .. skoro takie teorie ogłasza :mad:
Oczywiście sam zbieg niesie ryzyko , bo to narkoza etc
ale , ciąża i porób u bulla , to też jest ogromna niewiadoma , wiele suczek bez cesarek nie urodzi ze względu na duże głowy u szczeniaków ... i tu bardzo szybko można stracić suczkę.

Zabieg sterylizacji , jak najbardziej TAK , tylko u weta który to potrafi zrobić.Można popytać na dogo , czy ktoś zna dobrego weta !!!

Posted

Co do ogłoszeń matrymonialnych to ja właśnie ogłoszę :cool3:

Bardzo bym chciała żeby mój Męda spotkał się z Tosią. Facet z papierami i z monoklem na oku :cool1: . Gość bardzo przyjazny dla suczek i łaciato przystojny. Na dodatek pies ideła bo bez jaj :p czyli nieszkodliwy.

No ale ta odległość :roll:

Posted

[quote name='agnethka']z tymi lubelskimi klinikami to "różnie" bywa ;)
czasami lepiej pójść do "niezrzeszonego" weta ;)

taka alternatywa mówisz... w jednej sprawie byliśmy u dwóch różnych wetrynarzy, jeden w klinice, drugi na osiedlu. Obaj mieli takie same metody leczenia... byćmoże to przypadek akurat w tej sytuacji. W sumie Toska została pacjetką kliniki przez operację, która musiala mieć, przed tym chodziliśmy do "niezrzeszonego" weta

Posted

One_Dog_One_Bone napisał(a):
Nasza Tośka jest pacjentką niby najlepszej kliniki w mieście... przynajmniej taka ma opinnie i szczerze mówiąc nie narzekamy, tylko lekarz może faktycznie do wymiany ;)

skoro jest to klinika , to zapewne i różni weci tam przyjmują.
Dlatego może warto popytać , który jest TEN właściwy ...
Ja mam jednego weta , który ma prawo dotykać moich psów ...
Inni którzy tam pracują jedynie co mogą , to po konsultacji telefonicznej z moim wetem , przepisać tabletki ;) ale sprzedać spoty na kleszcze :diabloti:
też bez upierania się , że wiedzą lepiej niż mi mój wet zalecił ....

Teraz już wiecie , że jest dogomania i czasem warto skonsultować z innymi ;)
popłaca ...... wet też człowiek , może się pomylić ...