Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a po co zagraniczne? polecam:
[url=http://www.arka.strefa.pl/nie%20_rozmnazaj1.html]Czym jest sterylizacja/kastracja?[/url][/QUOTE]

Bo nawet po przekształceniu tego artykułu byłoby to plagiatem i łamaniem praw autorskich. Moge zrobic na podstawie tego, najwyżej sama czegoś poszukam ;]

Posted

[B]BoUnTy[/B] - moim zdaniem wyczytaj różne artykuły, zrób sobie w krótkich punktach najważniesze informacje takie mniej więcej na 3-4 wyrazy, potem zrób plan akapitów: jakie problemy mogą się wydarzyć i dlaczego warto zapobiegać ciąży i jak to zrobić. a potem to opisz i połącz do kupy :lol: to nie będzie plagiat tylko wszystkie zdania Twoje. jeśli chcesz z czegoś skorzystać na zasadzie cytatu to trzeba będzie to uwzględnić w artykule, ale bardzo mi zależy żeby miał on unikalną treść - takie są bardziej wartościowe dla wyszukiwarek. jeśli wyszukiwarka zauważy że treść jest skopiowana to taka strona nie ma dla niej wartości. poza tym warto pisać prostym językiem i popierać każdy przykład jakimś "zdarzeniem z życia wziętym" lub statystyką - ze statystyk warto podać żródło w przypisach bo one na pewno będą skądś pochodzić.

Posted

[quote name='HebaNova'][B]BoUnTy[/B] - moim zdaniem wyczytaj różne artykuły, zrób sobie w krótkich punktach najważniesze informacje takie mniej więcej na 3-4 wyrazy, potem zrób plan akapitów: jakie problemy mogą się wydarzyć i dlaczego warto zapobiegać ciąży i jak to zrobić. a potem to opisz i połącz do kupy :lol: to nie będzie plagiat tylko wszystkie zdania Twoje. jeśli chcesz z czegoś skorzystać na zasadzie cytatu to trzeba będzie to uwzględnić w artykule, ale bardzo mi zależy żeby miał on unikalną treść - takie są bardziej wartościowe dla wyszukiwarek. jeśli wyszukiwarka zauważy że treść jest skopiowana to taka strona nie ma dla niej wartości. poza tym warto pisać prostym językiem i popierać każdy przykład jakimś "zdarzeniem z życia wziętym" lub statystyką - ze statystyk warto podać żródło w przypisach bo one na pewno będą skądś pochodzić.[/QUOTE]

Kochana jak się pisze artykuły to ja wiem, tylko po prostu chciałam zapytać, czy ktos ma cos ciekawego, we wtorek się za to zabiore, chyba, że bardzo się spieszy? Musze przygotowac materiały, moge też dodac zdjecia z zabiegu - tylko robione komórką, bo na sale op. nie wnosze aparatu, no ale zaraz, zaraz... w piatek 10 planuje mi sie sterylizacja, moge zapytać wetki czy moge porobić zdjecia... ;]

Posted

[quote name='Kisiaraf']Olala to bardzo różnie ale z moich "statystyk" wynia, że koło 8 psiaków znalazło domki i to właśnie dzięki Ofercie.[/quote]

Dziś do mnie dzwonił Pan jeden z ogłoszenia, ale to była krótka rozmowa, nie powiedział mi nawet jakim psem jest zainteresowany, wypytywał się tylko o schronisko.

Posted

[quote name='maciaszek']Pokazowe strzyżenie sznaucerojamnika :), mojego ulubieńca :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/182/8593b0f3ded1aa05.jpg[/IMG][/URL]

Przed strzyżeniem było tak:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/180/51e67dd6af57d800.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]

A czy ten sympatyczny piesek znalazł domek?

Posted

[quote name='Kisiaraf']Olala to bardzo różnie ale z moich "statystyk" wynia, że koło 8 psiaków znalazło domki i to właśnie dzięki Ofercie.[/QUOTE]

no to bomba:multi: oby wiecej takich sensonwych domkow dzwonilo :multi:

Posted

Ogłoszenie Ortegi w czwartek w Ofercie sie ukarze i trzymam mocno kciukasy za domek.
Dziewczyny, a jakie podsumowanie akcji w silesi? Ile kaski w sumie zostało zebranej? Pozdrawiam

Posted

[CENTER][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]10 i 17 lipca [/B]bedą organizowana [U]OBOWIĄZKOWE SPOTKANIA Z WOLONTARIUSZAMI FUNDACJI![/U]

[B]NIEPELNOLETNI wolontariusze [/B]proszeni sa oz głoszenie się przynajmniej z[U] jednym z rodziców lub opiekunem prawnym![/U]

Spotkania odbędą się [B]o godzinie 17:00! [/B](gdzie dokładnie napisze jak dostane wiadomosc, bo mi uknęło - wybaczcie!)
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

w razie pytań, obiekcji i w celu zgłoszenia swojej obecnosci pisac na maila [email][email protected][/email]

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]Wspomniane wyżej spotkanie odbędzie się na[/COLOR][/SIZE] wydziale fizyki Uniwersytetu Śląskiego przy ul.Uniwersyteckiej [/COLOR][SIZE=2][COLOR=black];)[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='wikuwiku']W związku ze spotkaniem Wolontariuszy fundacyjnych, zabierzcie ze sobą zdjęcia legitymacyjne, no i dowodziki.[/QUOTE]

A koniecznie musza być zdjecia na już? Bo ja nie mam, bede wyrabiac bo do szkoly potrzebuje, ale obecnie z kasa krucho wiec to musi troszke poczekać...

Wikuwiku? Patrząc w profil na wpisy Oli, sugeruje,że wreszcie się kręcasz w dogo, i jak? Nadal taki straszny ten byt? ;]

Posted

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/5016/p4260636.jpg[/IMG]
pamiętacie Frodzia z naszej akcji? mała kupkę strachu?
Frodzio znalazła domek w Warce, dojechał tam szczęśliwie i... mial wypadek... Frodzio postanowił przeskoczyć płot i nabił sie na metalowy grot z tego płotu... wet powiedział, ze będzie dobrze ale po kilku dniach zaczęły zbierać sie płyny, okazało się, ze narządy wewnętrzne są mocno pokiereszowane :-(
FRODZIO juz za TM :-(:-(:-(

Posted

Zdjęcia są potrzebne do legitymacji, a oprócz tego do identyfikatorów dla tych, którzy jeszcze nie mają. W legitymacji musi być normalne zdjęcie nie skan.

Posted

[quote name='JOMA']Mam nadzieję, że [B]Klaudiaaa[/B] pochwali się nowym tymczasem - myślę, że chodzi o tę Klaudię :loveu:[/quote]

Jakieś problemy z zalogowaniem miałam:mad:. Chodzi o Kore? Musze się pochwalić że to juz 4 pies na tymczasie:cool3:. Jest taka kochana i mądra ;D. Nauczyłam ją kilku sztuczek:razz:. Podejrzewam że będę ryczeć za nią jak za Goldi:oops:.

Posted

[SIZE=3][COLOR=black][B]Mamy takie spotkanie[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#ff0000][B]10 i 17 lipca [/B]bedą organizowana [U]OBOWIĄZKOWE SPOTKANIA Z WOLONTARIUSZAMI FUNDACJI![/U][/COLOR]

[COLOR=#ff0000][B]NIEPELNOLETNI wolontariusze [/B]proszeni sa oz głoszenie się przynajmniej z[U] jednym z rodziców lub opiekunem prawnym![/U][/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Spotkania odbędą się [B]o godzinie 17:00! [/B][/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Wspomniane wyżej spotkanie odbędzie się na [/COLOR][U][COLOR=#ff0000]wydziale fizyki Uniwersytetu Śląskiego przy ul.Uniwersyteckiej [/COLOR][/U]

A na spotkaniu będzie zbiórka rzeczy dla domu tymczasowego Ani z Bytomia. Jeśli ktoś może coś ofiarować to prosimy o:

[B]posłania, karmę, obroże - wszystkie rozmiary, smycze, kagańce, miski ale bardzo duże oraz środki czystości.[/B]

Proszę kierować się do mnie.

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zapchlona-wyrzucona-z-auta-z-chorymi-nerkami-odnalazla-sie-potrz-wsparcie-141010/"][COLOR=#000000]ZAPCHLONA wyrzucona z auta Z CHORYMI NERKAMI? ODNALAZŁA SIE Potrz.WSPARCIE[/COLOR][/URL]

Posted

Mnie niestety nie będzie. miałabym przyjechac z rodzicem a obydwoje pracują. Nawet Kory nie zostawie samej bo mi chaupe zdemoluje. Ale na akcje moge przywieść jakieś jedzenie

Posted

[CENTER][B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]18-19 lipca 2009r[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[SIZE=6][COLOR=#ff0000][B][I]Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!![/I][/B][/COLOR][/SIZE]

[/CENTER]