Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurczaki najświętsze:-(tak malo ludzi!!!!!!!!!!naprawde bedzie nas tylko tyle co na grafiku!!!!!??????ja moge byc caly dzien w sobote.Myslalam wczesniej ze do 16 tylko ale dam rade.

Moge potrzymac za smycze jakas schroniskowa.
Moze napisac do jakichs osob z okolic z dogo zeby przyjechaly?z tym ze one nie maja chiba identyfikatorow???:shake:

Posted

Grafik na chwilę obecną wygląda tak:
[QUOTE][B][SIZE=4][COLOR=red]sobota 21 marca[/COLOR][/SIZE][/B]

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.[/COLOR][/B][/I][/U]
Fundacja : 3 pieski
BoUnTy: 2 pieski

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe 13.00./14.00 - 18.00.[/COLOR][/B][/I][/U]
opieka:
[B][I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina, [/COLOR][/I][/B]

kwesta:
[COLOR=purple][I]izulkabu,Ambra,Gisic87,Ola la,Lena_zet,_Lara,[/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I]zapka, [/I][/COLOR]

[B][SIZE=4][COLOR=red]niedziela 22 marca[/COLOR][/SIZE][/B]

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.00.[/COLOR][/B][/I][/U]
Fundacja : 3 pieski
[B]
lista rezerwowa:[/B]
BoUnTy

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe - 13.00./14.00.[/COLOR][/B][/I][/U]
opieka:
[B][I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina,[/COLOR][/I][/B]

kwesta:
[COLOR=purple][I]izulkabu,Glutofia,Gisic87,Lena_zet,zapka, [/I][/COLOR]
[/QUOTE]

Posted

w niedzielę mogę wziąc i puszkę i jakiegos psiaka do potrzymania. Zza płotka też można zbierać jedno nie wyklucza drugiego.
Z dogażami też cięzko bedzie w sobotę, dobrze ze Iza chociaż później przyjedzie , wszyscy wystawiają swoje psy w spodku. Trudno mieć do nich o to pretensje. Myślę ze sianie defetyzmu w niczym nie pomaga jestem przekonana ze kolejne akcje będą odbywały sie juz w pełniejszym składzie. Nie załamywac rąk!
Nie będzie tak źle, zauważyłam ze część osób kręci się bez celu niby są ale raczej towarzysko, zagonić do roboty! Po co mają się snuć i tobić tłok oprócz tego ze jest super i można pogadać musimy pamiętać ze głównie spotykamy się tam by pracować nie wygrzewać krzesełka. W ten prosty sposób braki personalne zostaną rozwiązane. Jak dobrze ze nie jestem niczyją szefową..hehehe

Posted

Nie mam czasu wertować tematu więc proszę o odpowiedź czy psiakami schroniskowymi może się opiekować 13letnia dziewczyna? Pytam bo być może siostrę bym zaciągnęła a zdjęcie zaraz jak co wysłałabym mailem bądź przyniosła na akcję to by prowizoryczny identyfikator był. Ona jeszcze nic o tym nie wie ale zaraz ją uświadomię. Nie możemy przecież zawalić akcji z powodu kilku brakujących osób. No i też nie fajnie że w ten sam dzień jest wystawa bo wiele osób na nią idzie i to też musimy wziąść pod uwagę:roll: ale będzie dobrze damy radę:cool3:

Posted

Moze jeśli będzie pod opieką osoby dorosłej bądz opiekunowie wyrażą pisemną zgodę na udział. Widywałam juz młodsze dziewczynki które opiekowały się psiakami, zbieraj siostrę i przyjeżdzaj :)

Posted

Jam pełnoletnia więc biorę ją na siebie a w razie czego mama napisze jej zgodę albo ja by się nikt nie czepiał;) Tylko najpierw spytam czy będzie chciała a jak nie to siłą przyprowadzę:evil_lol:

Posted

Siostry nie ma w domu. Jutro do 11 ma trening a dziś w domu będzie o 20. Mnie nie będzie na kompie bo idę na spotkanie klasowe więc jak co to zadzwonię do Jotki i potwierdzę przybycie. Chciałam jeszcze brata wyciągnąć ale nie dało rady, no cóż jeszcze będą trwały rozmowy z TZ by w zagrodzie trochę posiedział:evil_lol:

Posted

Jak trzeba to ja tez zaopiekuję się pieskami ze schronu. To chyba nawet lepiej mi wychodzi niż kwestowanie. Zresztą można jedno i drugie wciągu akcji robić.

Posted

a ja nie idę na wystawę, melduję się jutro od rana :loveu: Jedni dogi będą wystawiać i oglądać a ja będę na nie kwestować :lol:
mam już swoje najpiękniejsze w domu ;)

Posted

Oki, oki, myślę, że grafik grafikiem a jutro się tak zorganizujemy aby wszystko było dobrze.

Serdecznie wszystkich zapraszamy - będzie dobrze :bigok:

Posted

[quote name='Glutofia']Ja w niedzielę za uszy przyciągnę małą sąsiadkę proszę dopisać Kasię Dzidowską[/quote]

Glutofio, nosiłam dziś Twój identyfikator, bo mój nie dotarł :diabloti: mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe :diabloti:

Jak wychodziłam przed 16.00 to był niezły wynik - dom znalazł Mars od Bounty (domek bardzo fajny) :multi:, piesek, który przybiegł na akcję :multi:, kilka szczeniaczków, chyba ok. 3 :multi:

Posted

Właśnie wróciłam do domku . Wszystkie schroniskowce znalazły domki nawet ta o której pani ze schroniska mówiła że nieadopcyjna. Przyszła miła starsza pani krążyła chyba z 1,5 godziny i pod koniec akcji zdecydowała się:multi:
Niestety z tymczasów do adopcji nie poszedł Czaki od Leny, suczka 3 miesięczna znaleziona w lesie przywiązana do drzewa i Telma która wylądowała u mnie. Wszyscy chwalili że grzeczna i śliczna ale stara bo ma swy pyszczek a ona po prostu ma taką urodę, jednak wiek 4 lat ludzi zniechęcał:shake: a to taki przytulas całe 8 godzin mi na kolanach siedziała

Posted

[quote name='__Lara']
Jak wychodziłam przed 16.00 to był niezły wynik - dom znalazł Mars od Bounty (domek bardzo fajny) :multi:, [B]piesek, który przybiegł na akcję[/B] :multi:, kilka szczeniaczków, chyba ok. 3 :multi:[/quote]

jak to piesek, który przybiegł na akcję? to już drugi (ten pierwszy co zostałł uśpiony w schronie i teraz znowu? ) - to mi wygląda że ludzie sobie znaleźli kolejne miejsce gdzie można podrzucać niechciane psiaki? :crazyeye: :angryy::mad:

Posted

[quote name='Gisic87']Właśnie wróciłam do domku . Wszystkie schroniskowce znalazły domki nawet ta o której pani ze schroniska mówiła że nieadopcyjna. Przyszła miła starsza pani krążyła chyba z 1,5 godziny i pod koniec akcji zdecydowała się:multi:
[/quote]

Szłam za panią od schroniskowej trikolorki kawałek drogi potem do niej dołączyłam. Niesamowita cierpliwość :loveu: Sunia całą drogę chciała zawrócić, biedulka, ale szła za swoją nową panią. Ja wierzę, że niunia zostanie u niej,to bardzo wrażliwa osoba. Będzie jej tam dobrze. Zaprosiłam panią za miesiąc żeby przyszła powiedzieć jak się niuńka sprawuje.
A ja wiem czemu pani Ania ze schroniska mówiła że ona nieadopcyjna,bo sama była z nią związna i jak niunia poszła to się popłakała, a i sunia bardzo do niej przywiązana :loveu:
O Telmusię się nie martw,w końcu ktoś się w niej zakocha zobaczysz, to anioł a nie pies :loveu:
Tak się cieszę że znowu się udało kilku psiakom a i ludzie dziś hojni byli, puszeczki dosyć ciężkie :lol:

Posted

o 10 rano jak zaczynała się akcja przyszedł staruszek a raczej staruszka (okazało się że to sunia). Cały czas praktycznie przespała ale została zauważona przez jedną miłą panią z synem czy wnuczkiem nie wiem.

Może ludzie pomyśleli że to dobry sposób na pozbycie się psa bo przecież my go nie zostawimy ehh

Posted

Jeśli komuś się mój identyfikator przyda to bardzo proszę :) ale jutro nie oddam bo będę. Cały dzień myślałam o tym czy Thelma znalazła domek... buuu. Moze jutro...
Dziewczyny gratuluję sprawnej akcji:multi:

Posted

[quote name='Gisic87']
Może ludzie pomyśleli że to dobry sposób na pozbycie się psa bo przecież my go nie zostawimy ehh[/quote]

aż się we mnie gotuje bo to przeciez takie ... ludzkie :angryy::angryy::angryy: