Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT][SIZE=3][COLOR=Red][B][SIZE=4]Czy można prosić o podsumowanie lutowej akcji ???!!![/SIZE]
[/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]
Ile psiaków/kociaków znalazło domy, ile pieniędzy zostało uzbieranych?

Posted

Już:
zebraliśmy, bez "kocich" puszek, 2464 zł. :lol: Będzie czym zapłacić zadłużenie u wetów.(częściowo:cool3:).
Adopcje:
sobota: 4 szczeniaki (Darii, mój, 2 śliwki-robaczywki) i Eza - suczka po Bajce z Świętochłowickich garaży, 3 koty z akcji i przy okazji 4 ze schronu(ludzie z scc pojechali do schronu)

Posted

Pisze na raty bo już raz mi wcięło:mad:
W niedzielę: szczeniaczka Ani z bytomia, 6 szczeniaków ze schronu (już nie liczę rudego Zębolka)
i Topik - syn Bajki, brat Ezy.
Z tych 6 jeden wrócił bo okazało się, że facet nic nam o tym nie mówiąc wziął psiaka dla rodziców, a ojciec nie chce psa. Szczeniak trafił do Ani z Sosnowca na tymczas, a wczoraj do Brynowa na odrobaczanie - kolejna śliwka -robaczywka.
Tyle statystyki. Poezję piszą inni i robią to lepiej ode mnie. :eviltong: [B][SIZE=5][COLOR=Blue]Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli przyjść i pomogli w tej akcji. :buzi:
To dodaje sił do dalszego działania![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

jej kolega trafil do schronu, teraz jej grozi to samo - czy ktos moze nam pomoc !!!!!!!!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/chorzow-alfi-juz-w-domu-jaga-stanela-przed-wizja-schronu-pilnie-potrzebny-kennel-130632/index23.html"][COLOR=#000000][Chorzów] Alfi juz w domu, Jaga stanela przed wizja schronu! pilnie potrzebny kennel[/COLOR][/URL]

[B]mam tymczas dla suki potrzebna mi klatka kennelowa do niedzieli !!!!!! czy ktos moze mi takowa pozyczyc !!!!!! potrzebny tez worek karmy bo kolezanka jest w dolku finansowym i wszystko co moze teraz zapewnic to cieply kat dla suki do czasu znalezienia jej domu !!!!! potrzebna kasa na sterylke !!!!!!! w domu u kolezanki jest dorosly owczarek niemiecki nie chcialabym by nagle okazalo sie ze sucz ma cieczke i trzeba ja brac stamtad !!!!! BLAGAM O POMOC !!!!!!![/B]

Posted

Kochani - w zwiazku z tym że ppo raz drugi w ciagu ostatnich miesiecy Fundacja "Przyjaciele dla dla Zwierząt" potraktowała nas z buta, wykorzystała dla własnych celów - oświadczam ze nie chcę i nie mogę działać współnie z Oliwką..... Mam dosyc wożenia na własnym karku inych ludzi.
Akcja w silesii ma swój kształt dzięi pracy wielu wielu ludzi i dlatego uwazam ze lojalność wszystkich wobec wszystkicj jest KONIECZNA.

Oliwka - siegnij do słownika i sprawdz co to znaczy LOJALNOŚĆ - i zapamietaj na całe zycie!!!!

Oczywiście - zwierzeta do adopcji z Domów Tymczasowych fundacji "Przyjaciele dla Zwierząt" maja swoje miejsce bo one nic tu nie zawiniły. Ja tylko nie zgadzam sie na korzystanie z mojej pracy i pracy tych ludzi którzy sie w silesii angażują. POWODZENIA OLIWKA - ale bezemnie .

Posted

Trudno, nie wyszła ta współpraca, ale żadna miłość w jedną stronę nie trwa w nieskończoność. Następna akcja 21-22 marca. Prosimy zapisywać się do działu opieka nad zwierzakami schroniskowymi i do prac organizacyjno-żebraczych. Jeśli chodzi o czas dla tymczasów, pewnie"sam" się zapełni.:evil_lol:

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]21-22 marzec 2009r[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Kolejna Akcja w [/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Silesia City Center !!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=lime]Zpraszamy wolontariuszy do współpracy[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=black]Już wkrótce nowy GRAFIK[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=#00ff00]PROSIMY O ZGŁOSZENIA[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

Posted

Zapraszamy Was Bardzo bardzo bardzo!
W tym samym terminie jest wystawa psów w spodku. Jeżeli ktoś znajomy przyjeżdża na wystawę - zaproście go tez do silesii. Niech rasowe - pomogą wielorasowcom.

Schronisko katowickie przyjedzie z psiakami. Bardzo bym sie cieszyła gdyby zbiórka byla prznajmniej taka fajna jak ostatnio. Płacimy kolosalne rachunki u weterynarzy - mamy "swoje" przypadki , płacimy też za psiaki ze schroniksa które wymagają jakis ekstra zabiegów.

Z dobrych wiadomosci - wszystkie suczki w katoickim schrosnie bedą steryliwane!!!!!!! Bardzo bardzo bardzo mnie to cieszy!!!!

Posted

postaram się zeby plakaty akcji zawisły na terenie wystawy w Spodku, moze to pare osób przekona ze warto!

a mam ogromna prośbę... zaglądnijcie, tak po koleżeńsku... wątek martwy a pies marnieje [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-daren-prawie-dobek-dzieki-czlowiekowi-ledwo-stal-na-nogach-129027/[/url] :placz:

Posted

Zapisuję się do dogowego żebrania :evil_lol: niestety weekend małoczasowy :cool3: niedziela i to od około 15 ( bo jestem w pracy wcześniej niestety),może uda się też na trochę w sobotę :cool3:

Posted

[COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY[/COLOR]

[B][SIZE=4][COLOR=red]sobota 21 marca[/COLOR][/SIZE][/B]

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.[/COLOR][/B][/I][/U]

Fundacja : 3 pieski
BoUnTy: 2 pieski

[B]lista rezerwowa :[/B]

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe 13.00./14.00 - 18.00.[/COLOR][/B][/I][/U]

opieka:
[I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina,Kasia, [/COLOR][/I]

kwesta:
[COLOR=purple][I]izulkabu,Ambra,Gisic87,Ola la,Lena_zet,_Lara,[/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I]zapka, [/I][/COLOR]

[B][SIZE=4][COLOR=red]niedziela 22 marca[/COLOR][/SIZE][/B]

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.00.[/COLOR][/B][/I][/U]

Fundacja : 3 pieski

[B]lista rezerwowa:[/B]
BoUnTy

[U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe - 13.00./14.00.[/COLOR][/B][/I][/U]

opieka:
[I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina,[/COLOR][/I]

kwesta:
[COLOR=purple][I]izulkabu,Glutofia,Gisic87,Lena_zet,zapka, [/I][/COLOR]

Posted

[B]Ambra[/B] - to "ty" się też wystawiasz ? - no matko ile mamy wystawowych dziewczyn na dogo :evil_lol:
- jesteś w grafiku :loveu: