maciaszek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [LEFT][SIZE=3][COLOR=Red][B][SIZE=4]Czy można prosić o podsumowanie lutowej akcji ???!!![/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT] Ile psiaków/kociaków znalazło domy, ile pieniędzy zostało uzbieranych? Quote
jotka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Już: zebraliśmy, bez "kocich" puszek, 2464 zł. :lol: Będzie czym zapłacić zadłużenie u wetów.(częściowo:cool3:). Adopcje: sobota: 4 szczeniaki (Darii, mój, 2 śliwki-robaczywki) i Eza - suczka po Bajce z Świętochłowickich garaży, 3 koty z akcji i przy okazji 4 ze schronu(ludzie z scc pojechali do schronu) Quote
jotka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pisze na raty bo już raz mi wcięło:mad: W niedzielę: szczeniaczka Ani z bytomia, 6 szczeniaków ze schronu (już nie liczę rudego Zębolka) i Topik - syn Bajki, brat Ezy. Z tych 6 jeden wrócił bo okazało się, że facet nic nam o tym nie mówiąc wziął psiaka dla rodziców, a ojciec nie chce psa. Szczeniak trafił do Ani z Sosnowca na tymczas, a wczoraj do Brynowa na odrobaczanie - kolejna śliwka -robaczywka. Tyle statystyki. Poezję piszą inni i robią to lepiej ode mnie. :eviltong: [B][SIZE=5][COLOR=Blue]Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli przyjść i pomogli w tej akcji. :buzi: To dodaje sił do dalszego działania![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
maciaszek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dziękuję :). Jeszcze dziś umieszczę podsumowanie na stronie schroniska. Quote
zyraffa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A czy nikt nikt niema zdjęć z niedzieli z SCC? Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jej kolega trafil do schronu, teraz jej grozi to samo - czy ktos moze nam pomoc !!!!!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/chorzow-alfi-juz-w-domu-jaga-stanela-przed-wizja-schronu-pilnie-potrzebny-kennel-130632/index23.html"][COLOR=#000000][Chorzów] Alfi juz w domu, Jaga stanela przed wizja schronu! pilnie potrzebny kennel[/COLOR][/URL] [B]mam tymczas dla suki potrzebna mi klatka kennelowa do niedzieli !!!!!! czy ktos moze mi takowa pozyczyc !!!!!! potrzebny tez worek karmy bo kolezanka jest w dolku finansowym i wszystko co moze teraz zapewnic to cieply kat dla suki do czasu znalezienia jej domu !!!!! potrzebna kasa na sterylke !!!!!!! w domu u kolezanki jest dorosly owczarek niemiecki nie chcialabym by nagle okazalo sie ze sucz ma cieczke i trzeba ja brac stamtad !!!!! BLAGAM O POMOC !!!!!!![/B] Quote
halbina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ja mam klatkę, ale już "po ptakach" tzn niedziela właśnie sie kończy... :roll: Quote
amikat Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kochani - w zwiazku z tym że ppo raz drugi w ciagu ostatnich miesiecy Fundacja "Przyjaciele dla dla Zwierząt" potraktowała nas z buta, wykorzystała dla własnych celów - oświadczam ze nie chcę i nie mogę działać współnie z Oliwką..... Mam dosyc wożenia na własnym karku inych ludzi. Akcja w silesii ma swój kształt dzięi pracy wielu wielu ludzi i dlatego uwazam ze lojalność wszystkich wobec wszystkicj jest KONIECZNA. Oliwka - siegnij do słownika i sprawdz co to znaczy LOJALNOŚĆ - i zapamietaj na całe zycie!!!! Oczywiście - zwierzeta do adopcji z Domów Tymczasowych fundacji "Przyjaciele dla Zwierząt" maja swoje miejsce bo one nic tu nie zawiniły. Ja tylko nie zgadzam sie na korzystanie z mojej pracy i pracy tych ludzi którzy sie w silesii angażują. POWODZENIA OLIWKA - ale bezemnie . Quote
jotka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Trudno, nie wyszła ta współpraca, ale żadna miłość w jedną stronę nie trwa w nieskończoność. Następna akcja 21-22 marca. Prosimy zapisywać się do działu opieka nad zwierzakami schroniskowymi i do prac organizacyjno-żebraczych. Jeśli chodzi o czas dla tymczasów, pewnie"sam" się zapełni.:evil_lol: Quote
JOMA Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]21-22 marzec 2009r[/I][/B][/COLOR][/SIZE] [B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Kolejna Akcja w [/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Silesia City Center !!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=5][COLOR=lime]Zpraszamy wolontariuszy do współpracy[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=5][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=4][COLOR=black]Już wkrótce nowy GRAFIK[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=5][COLOR=#00ff00]PROSIMY O ZGŁOSZENIA[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER] Quote
amikat Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zapraszamy Was Bardzo bardzo bardzo! W tym samym terminie jest wystawa psów w spodku. Jeżeli ktoś znajomy przyjeżdża na wystawę - zaproście go tez do silesii. Niech rasowe - pomogą wielorasowcom. Schronisko katowickie przyjedzie z psiakami. Bardzo bym sie cieszyła gdyby zbiórka byla prznajmniej taka fajna jak ostatnio. Płacimy kolosalne rachunki u weterynarzy - mamy "swoje" przypadki , płacimy też za psiaki ze schroniksa które wymagają jakis ekstra zabiegów. Z dobrych wiadomosci - wszystkie suczki w katoickim schrosnie bedą steryliwane!!!!!!! Bardzo bardzo bardzo mnie to cieszy!!!! Quote
ANETTTA Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ciesze sie bardzo ....suczki sterylkowe siuperrrrrrr Quote
Daria_13 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 My z Roksaną zapisujemy się do opieki nad psiakami Quote
Klementynkaa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 postaram się zeby plakaty akcji zawisły na terenie wystawy w Spodku, moze to pare osób przekona ze warto! a mam ogromna prośbę... zaglądnijcie, tak po koleżeńsku... wątek martwy a pies marnieje [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-daren-prawie-dobek-dzieki-czlowiekowi-ledwo-stal-na-nogach-129027/[/url] :placz: Quote
malawaszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='amikat'] Z dobrych wiadomosci - wszystkie suczki w katoickim schrosnie bedą steryliwane!!!!!!! Bardzo bardzo bardzo mnie to cieszy!!!![/quote] :klacz: cudownie!!!!! Quote
izulkabu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zapisuję się do dogowego żebrania :evil_lol: niestety weekend małoczasowy :cool3: niedziela i to od około 15 ( bo jestem w pracy wcześniej niestety),może uda się też na trochę w sobotę :cool3: Quote
JOMA Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 No właśnie - przydałby się jakiś plakat do pobrania i rozwieszenia :czytaj: Quote
JOMA Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY[/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]sobota 21 marca[/COLOR][/SIZE][/B] [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.[/COLOR][/B][/I][/U] Fundacja : 3 pieski BoUnTy: 2 pieski [B]lista rezerwowa :[/B] [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe 13.00./14.00 - 18.00.[/COLOR][/B][/I][/U] opieka: [I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina,Kasia, [/COLOR][/I] kwesta: [COLOR=purple][I]izulkabu,Ambra,Gisic87,Ola la,Lena_zet,_Lara,[/I][/COLOR] [COLOR=purple][I]zapka, [/I][/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]niedziela 22 marca[/COLOR][/SIZE][/B] [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.00.[/COLOR][/B][/I][/U] Fundacja : 3 pieski [B]lista rezerwowa:[/B] BoUnTy [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe - 13.00./14.00.[/COLOR][/B][/I][/U] opieka: [I][COLOR=purple]Roksana,Natussiaa, Karolina,[/COLOR][/I] kwesta: [COLOR=purple][I]izulkabu,Glutofia,Gisic87,Lena_zet,zapka, [/I][/COLOR] Quote
Glutofia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 W sobotę nie dam rady. Rano wystawa później zjeżdzają się do mnie goście. Joma wpisz mnie na niedzielę a ja juz rozpuszczam wici Quote
JOMA Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [B]Glutofia[/B] - jesteś w grafiku - a to "ty" się wystawiasz ? Quote
Ambra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ja mogę przyjechać w sobotę, do schroniskowców pewnie 3ba bedzie nie? w niedziele wystawim psa w spodku wiec odpadam. Quote
JOMA Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [B]Ambra[/B] - to "ty" się też wystawiasz ? - no matko ile mamy wystawowych dziewczyn na dogo :evil_lol: - jesteś w grafiku :loveu: Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nie zrozumcie mnie zle ale mysle ze to niedobrze ze akcja pokrywa sie z wystawa psow :shake: obym sie mylila ... Quote
HebaNova Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 niestety nie będę na akcji bo mam pracę ale mogę podrukować czarno białe ulotki, czy któreś są potrzebne? Quote
Recommended Posts