__Lara Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dziewczyny, ja coś oczywiście podrukuję, jakieś ulotki :) JOMA jak będę mogła to chciałabym się załapać na darmowy transport do Silesii :eviltong: Quote
Romina_74 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzień dobry - ja przyjadę z tymczasem pośrednio od Jotki, bezpośrednio od Leny - małą KASIĄ :razz: Zgłaszam na forum, poza forum Jotka obeznana z tematem i Lena ofkorz Quote
HebaNova Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a w jaki dzien bedziesz? bo my z kuba w niedziele Quote
__Lara Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='JOMA']_Lara - oczywiście[/quote] Dziękuję :loveu: Quote
Gisic87 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 zgłaszam się na sobotę od 13 do...nie wiem której maxymalnie na 4 godzinki. Będę na pewno bo muszę bazarkowe rzeczy dziewczyną poprzynosić Quote
JOMA Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [B]Gisic87[/B] - dziękujemy, jesteś w grafiku [B][SIZE=3][COLOR=lime]zapraszamy wolontariuszy do opieki nad [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=lime]psami schroniskowymi[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
zyraffa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mnie też proszę zapisać na sobotę :lol: Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 takie sobie cudo odnosnie naszych podatkow kto ma chec moze sobie umiescic w podpisie aby zachecic innych do oddania naszej fundacji SOS 1% z podatku :grins: bannerek podlinkowany ;) [URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/index.php?tid=19"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6089/sigpic80513kopiafx6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Glutofia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tengusiu my chyba nie mozemy tego 1%... Janka jak to jest mamy to całe OPP CZY JAK MU TAM? Bo juz zgłupialam.. Quote
malawaszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 o jak fajnie że Fioletowy Pies pomoże w zbieraniu 1% :multi: Tengusia - ja będę z Bangi w sobotę więc jak chcesz lalunie poznać to :razz: Quote
Tengusia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='malawaszka']o jak fajnie że Fioletowy Pies pomoże w zbieraniu 1% :multi: Tengusia - ja będę z Bangi w sobotę więc jak chcesz lalunie poznać to :razz:[/quote] ojej ojej bede na 1000% co by moja kochana Bangitke poznac osobiscie :loveu::multi::loveu::multi: Quote
jotka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tengusiu, wielkie dzięki! Ten baner jest świetny, na naszej stronie pisze co i jak. Własnie jest tak, jak pisze Malawaszka, [COLOR=Magenta][COLOR=DarkOrchid]Fioletowy Pies[/COLOR] [/COLOR]nam pomaga! Quote
__Lara Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jak nie będzie więcej osób chętnych do opieki nad pieskami to ja się mogę chętnie też zaopiekować i kwestować ;) razem połączone dobrze wychodzi :p Quote
Glutofia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dziewczyn od dogów nie będzie dwie nie mogą trzeciej wypadl wyjazd...ja będę. Czy będzie ktoś jechał z Sosnowca i mógłby mnie zabrac? nie będę musiała wlec się autobusem...?? W sobotę i w niedzielę planuję być Quote
ANETTTA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ulotki wydrukowane .....1% ..troche sterylki i troche podpisz kotka pieska czarno białe niestety Quote
JOMA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [B]Anettta[/B] - całkiem stety :loveu: [B][COLOR=red]Grafik silesiowy[/COLOR][/B] - [COLOR=red][B]str.43, post 426[/B][/COLOR] - uzupełniony, jeśli zajdą jeszcze jakieś zmiany to piszcie :p [B][COLOR=lime]ULOTKI[/COLOR][/B] - do pobrania i wydruku - [COLOR=lime][B]str. 18, post 179,[/B][/COLOR] [B][COLOR=lime]180 [/COLOR][/B]oraz na pierwszej stronie wątku Quote
izulkabu Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Glutofia']Dziewczyn od dogów nie będzie dwie nie mogą trzeciej wypadl wyjazd...ja będę. Czy będzie ktoś jechał z Sosnowca i mógłby mnie zabrac? nie będę musiała wlec się autobusem...?? W sobotę i w niedzielę planuję być[/quote] Monia od dogów to ja będę :mad::eviltong: jeszcze i to obydwa dni,najwyżej mnie Artur z domu wyprowadzi ;) Quote
amikat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Moje ukochane cioteczki i wujkowie! WIem zae nasza akcja ma być dla psiaków schroniskowych głównie ale ...... Ponieważ mamy MASĘ tymczasowiczów, adopcje idą jak krew z nosa a więc słabo, ponieważ jest wielu chętnych aby z tymczasowiczami sie pokazać a dodatkowo mamy na tymczasach psiaki kótre z katowickiego schrosnu wyszły poprosiłam schrosniko a raczej przeprosiałam żeby ta akcja lutowa była dla tymczasowiczów. Jezeli - jak Bozia da - jakis psiak znajdzie domek to pojadę do schrosnika i przywiozę psiaka z grupy "wytypowanych" na akcje. Zapsienie domków jest tak ogromne ze pomyslałam sobie - "trzeba sie odszczekać"!. Mam nadzieje że nie jesteście na mnie źli. Ci którzy przyjeżdżaja po to by być opiekunem psa - nie zawiodą sie - bo do opieki nad tymczasowiczami - np z szpitalika , BARDZO potrzebni będą!!! Joma - dziękuje CI. Asia zwróciła mi uwagę ze powinnam o tym napisać i miała rację. Ta akcja to WY! Quote
Glutofia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iza to wpaniale ze będziesz! Juz myślałam ze wszystkim coś wypadło... damy radę! Quote
JOMA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Iza już dawno w grafiku a odwrotu nie ma :eviltong: Quote
Luzia15 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Żeby u nas były takie akcje.. to by było fajnie... :shake: Chyba się za to wezmę, bo nie mogę na to patrzeć. Już jedna była udana. :multi: Pełno karmy zebraliśmy i dostarczono ją do 3 schronisk. W Celestynowie, potrzebują pomocy! W Konstancinie oraz w Kocim Azylu również w Konstancinie. Musimy kolejną akcję zorganizować. :lol: Quote
Romina_74 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja zgłaszam się do pomocy wszelkiej i na sobotkę i na niedzielę :razz: Przyjadę bez mej tymczasowej Kasi bo leczę boroczkę z przeziębienia ... a potem odrobaczki, szczepioneczki i się zobaczy czy wydam ją komu :lol: Quote
lena_zet Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Glutofina przeca ja cie zabiorę, moja droga! mieszkamy bliżej niż myślałyśmy :p wal do mnie jak w dym, mój nr telefonu: 505-497-467. Quote
JOMA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [CENTER][B][COLOR=red]NOWY GRAFIK[/COLOR][/B] [/CENTER] Ponieważ zaszły zmiany w organizacji akcji zmieniony został tez grafik. Sobota bardziej zorganizowana, niedziela w zależności ile zostanie tymczasów. Wolontariuszy wpisałam razem - będziemy się organizować na miejscu w zależności od potrzeb. [COLOR=red]str. 43, post 426[/COLOR] Quote
Recommended Posts