Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Gisic87[/B] - dziękujemy, jesteś w grafiku

[B][SIZE=3][COLOR=lime]zapraszamy wolontariuszy do opieki nad [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=lime]psami schroniskowymi[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

takie sobie cudo odnosnie naszych podatkow kto ma chec moze sobie umiescic w podpisie aby zachecic innych do oddania naszej fundacji SOS 1% z podatku :grins: bannerek podlinkowany ;)

[URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/index.php?tid=19"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6089/sigpic80513kopiafx6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='malawaszka']o jak fajnie że Fioletowy Pies pomoże w zbieraniu 1% :multi:

Tengusia - ja będę z Bangi w sobotę więc jak chcesz lalunie poznać to :razz:[/quote]

ojej ojej bede na 1000% co by moja kochana Bangitke poznac osobiscie :loveu::multi::loveu::multi:

Posted

Tengusiu, wielkie dzięki! Ten baner jest świetny, na naszej stronie pisze co i jak. Własnie jest tak, jak pisze Malawaszka, [COLOR=Magenta][COLOR=DarkOrchid]Fioletowy Pies[/COLOR] [/COLOR]nam pomaga!

Posted

Dziewczyn od dogów nie będzie dwie nie mogą trzeciej wypadl wyjazd...ja będę.
Czy będzie ktoś jechał z Sosnowca i mógłby mnie zabrac? nie będę musiała wlec się autobusem...?? W sobotę i w niedzielę planuję być

Posted

[B]Anettta[/B] - całkiem stety :loveu:

[B][COLOR=red]Grafik silesiowy[/COLOR][/B] - [COLOR=red][B]str.43, post 426[/B][/COLOR] - uzupełniony, jeśli zajdą jeszcze jakieś zmiany to piszcie :p

[B][COLOR=lime]ULOTKI[/COLOR][/B] - do pobrania i wydruku - [COLOR=lime][B]str. 18, post 179,[/B][/COLOR] [B][COLOR=lime]180 [/COLOR][/B]oraz na pierwszej stronie wątku

Posted

[quote name='Glutofia']Dziewczyn od dogów nie będzie dwie nie mogą trzeciej wypadl wyjazd...ja będę.
Czy będzie ktoś jechał z Sosnowca i mógłby mnie zabrac? nie będę musiała wlec się autobusem...?? W sobotę i w niedzielę planuję być[/quote]

Monia od dogów to ja będę :mad::eviltong: jeszcze i to obydwa dni,najwyżej mnie Artur z domu wyprowadzi ;)

Posted

Moje ukochane cioteczki i wujkowie!
WIem zae nasza akcja ma być dla psiaków schroniskowych głównie ale ......
Ponieważ mamy MASĘ tymczasowiczów, adopcje idą jak krew z nosa a więc słabo, ponieważ jest wielu chętnych aby z tymczasowiczami sie pokazać a dodatkowo mamy na tymczasach psiaki kótre z katowickiego schrosnu wyszły poprosiłam schrosniko a raczej przeprosiałam żeby ta akcja lutowa była dla tymczasowiczów. Jezeli - jak Bozia da - jakis psiak znajdzie domek to pojadę do schrosnika i przywiozę psiaka z grupy "wytypowanych" na akcje.

Zapsienie domków jest tak ogromne ze pomyslałam sobie - "trzeba sie odszczekać"!. Mam nadzieje że nie jesteście na mnie źli.

Ci którzy przyjeżdżaja po to by być opiekunem psa - nie zawiodą sie - bo do opieki nad tymczasowiczami - np z szpitalika , BARDZO potrzebni będą!!!

Joma - dziękuje CI. Asia zwróciła mi uwagę ze powinnam o tym napisać i miała rację. Ta akcja to WY!

Posted

Żeby u nas były takie akcje.. to by było fajnie... :shake:
Chyba się za to wezmę, bo nie mogę na to patrzeć. Już jedna była udana. :multi: Pełno karmy zebraliśmy i dostarczono ją do 3 schronisk. W Celestynowie, potrzebują pomocy! W Konstancinie oraz w Kocim Azylu również w Konstancinie.
Musimy kolejną akcję zorganizować. :lol:

Posted

Ja zgłaszam się do pomocy wszelkiej i na sobotkę i na niedzielę :razz: Przyjadę bez mej tymczasowej Kasi bo leczę boroczkę z przeziębienia ... a potem odrobaczki, szczepioneczki i się zobaczy czy wydam ją komu :lol:

Posted

[CENTER][B][COLOR=red]NOWY GRAFIK[/COLOR][/B] [/CENTER]

Ponieważ zaszły zmiany w organizacji akcji zmieniony został tez grafik. Sobota bardziej zorganizowana, niedziela w zależności ile zostanie tymczasów. Wolontariuszy wpisałam razem - będziemy się organizować na miejscu w zależności od potrzeb.

[COLOR=red]str. 43, post 426[/COLOR]