Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Bounty
Ta pani/dziewczyna adoptowała właśnie jednego ze szczeniąt z parkingu- tego dowiezionego

a tak w ogóle to do mnie do Mysłowic poszedl dziś Amor i ostatnia dziewuszka z parkingu, a w piątek Kazan
więc mam u siebie trójkę SOS-owych piesków

Posted

[quote name='JOMA'][I][U]Na dzisiejszej akcji domki znalazły :[/U][/I]

[B]3 szczeniaki[/B]
[B]Melba [/B]
[B]Amor - [/B]został oddany dzisiaj ponieważ domowy labek bardzo go atakował[B]
1 kot[/B]

[B]Kuba [/B]wrócił na DT

[B]BoUnTy -[/B] chyba tak ale na 100% poczekamy na kubę123

[COLOR=Red][B]Bardzo proszę o zmienienie zdjęć psom będzińskim na stronie fundacyjnej, są te pierwsze robione zaraz po odebraniu - trochę odstraszają. Możnaby też wstawić zdjęcia dwóch będzińskich kotów.[/B][/COLOR][/QUOTE]

No to i tak świetny wynik :D :D :D

Posted

zobaczcie - z czarnych kwiatków - czy nie brał ktos od Was takiego psa z kaleką łapką?

[quote name='luka1']Znalazłam dzis takie ogłoszenie. Nie wiem gdzie to umieścić i kogo tym zainteresować. Los psa wygląda nie ciekawie.

[I]oddam 3 letniego psa mieszanca czarnej masci . ma zle zrosnieta lape i obgryza ja sobie. wzielismy go z fundacji ale nie slucha sie kobiet . w stosunku do corki jest grzeczny nigdy nawet nie warknol na nia jednak po jego zachowaniu wnioskuje ze albo nadaje sie do pilnowania domu czy dzialki albo potrzebna mu pozadna tresura.
pies jest duzy. a nawet nie mam kiedy z nim wyjsc na plac meza nigdy nie ma, mamy 2 letnia corke i za miesiac bedzie drugie to juz wogule niebede miala na to czasu. wiadomosci albo pod numerem 32-777-15-09 albo na poczte [email][email protected][/email] odbuor psa w katowicach[/I]

Może ktoś z Katowic zainteresuje sie tą sprawą[/QUOTE]

Posted

Dziś pod wieczór będę miała 4 letniego jamnika (rasowego) - psa, rudego z problemem z dyskiem. Facet wyjeżdża za granicę i chciał go uśpić, wet. się nie zgodził, ale nie ma pewności czy następny się nie zgodzi, dlatego zgodziłam się na przywiezienie psa do mnie.
Nie wiem co powiedzą na to u mnie w rodzinie, ale parę dni mogę go przetrzymać do czasu znalezienia domu.

Piesek jest już prawie zdrowy, kończy jedynie kurację zastrzykami za parę dni. Ma wszystkie szczepienia i jest bardzo przyjacielski, nie bardzo zgadza się z psami płci męskiej, ale w stosunku do ludzi jest super, nie przepada za kotami.
Może ktoś ma jakiś domek na widoku dla niego?

Proszę wówczas o kontakt:
503-364-290

Wieczorem będę miała zdjęcia!

Posted

[COLOR=Red][B]KOCHANI!!!!!![/B][/COLOR]

[B][COLOR=Red]WYSTAWA PSÓW piątek sobota niedziela [/COLOR][/B]

Dopiero o 19:00 będzie wiadomo o której zaczynamy w piątek, sobotę i niedzielę - najprawdopodobniej będzie to 9 rano.
Kto chce być proszę żeby pisał do [COLOR=Red][B]JOMY[/B][/COLOR] i się zgłaszał z deklaracją dnia i godziny.
Będziemy kwestować i rozdawać ulotki. Będą juz gotowe koszulki z ligo. Mam nadzieje że ładnie jednolicie będziemy wygladać!

Jutro rano j podam zasady - jak wchodzimy, gdzie, gdzie się spotykamy .

Posted

cześć wszystkim widzę że sporo psiaków poszło do domków ,za to mój jęczmień zdążył się wygoić mam nadzieję że na dobre i w kwietniu spotkamy się na pewno . Cieszę się że Melba znalazła domek to był kochany psiak

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]26-27-28 marca [/I][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=6][COLOR=red][B][I] [SIZE=5]w Katowickim Spodku - Wystawa Psów[/SIZE][/I][/B][/COLOR][/SIZE]

[/CENTER]

[B]Potrzebni są wolontariusze do kwestowania i rozdawania ulotek.[/B]

Będziemy mieli fundacyjne stoisko - bez zwierząt.

[COLOR=Red][B]Zaczynamy o 08.30. i działamy do 14.00./15.00. - koniec wystawy[/B][/COLOR]

Ponieważ wstęp jest odpłatny a fundacja wchodzi za darmo bardzo proszę o zgłaszanie się do mnie lub na wątku silesiowym - musimy mieć imienną listę wolontariuszy - na tej podstawie będziemy wpuszczani.

[COLOR=Red][B]Do czwartku musi być oddana lista - imię i nazwisko[/B][/COLOR] - grafik w pierwszym poście - czekam na zgłoszenia - dzień i godzina przyjścia - liczba miejsc ograniczona !

Więcej informacji niebawem .

Posted

[COLOR=Red][B]GRAFIK [/B]akcyjny już w 1 poście[/COLOR] [COLOR=Red]![/COLOR]

Ponieważ lista musi być imienna i mogą sprawdzać np dowody wpisuję pełne imię i nazwisko. Proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza. Jeżeli ktoś nie życzy sobie upubliczniania swojego imienia i nazwiska w grafiku to proszę dać mi znać będziemy jakoś kamuflować.

[B]Neo, _Aleksandra_, _Kamila [/B]: deklarowałyście się wcześniej na akcję w Spodku potwierdźcie proszę jeśli nadal jest to aktualne i poproszę o pełne nazwiska i imiona :oops:

Guest _Kamila
Posted

[B]JOMA[/B] źle mnie zrozumiałaś, będę w niedziele tylko chwilowo przejazdem,nie mogę teraz złapac żadnego wirusa bo jade za granice w kwietniu wiec nie wychodzę na długie spacery. Czyli na waszym stoisku będę niestety nieobecna. :(

Posted

[COLOR=Red][B]Grafik uzupełniony i wysłany[/B] !

[COLOR=Black][B]Wieczorkiem jeszcze Amikat napisze kilka słów na temat spotkania w Spodku.[/B][/COLOR]
[/COLOR]

Posted

Jak się tam dostać? od której strony? cioteczki i wujaszkowie? gdzie będzie nasze stanowisko?

[quote name='JOMA'][COLOR=Red][B]Grafik uzupełniony i wysłany[/B] !

[COLOR=Black][B]Wieczorkiem jeszcze Amikat napisze kilka słów na temat spotkania w Spodku.[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]

Acha, to czekamy :)

Posted

Ponieważ fundacyjne ludziska nie wrócili jeszcze do domu napiszę czego się dowiedziałam.

[B]Przychodzimy na 08.30.

Wchodzimy wejściem od strony Hotelu Olimpijskiego / lodowiska - będzie lista z naszymi imionami i nazwiskami - mówimy, że jesteśmy z Fundacji S.O.S. dla Zwierząt.

[/B]Na tę chwilę nie jest jeszcze znane miejsce naszego "stoiska" - musimy się jakoś znaleźć.
Mnie niestety nie będzie - życzę powodzenia !

O ! - kuba123 była pierwsza !