Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze zapisac mnei i moja mame na cala sobote i niedziele. nie moge sie doczekac! olka... kwestujemy? :#cool3:ale bedziesz szczekac na ludzi no nie? :P

Posted

[B]Gisic87[/B] - Korę to tak z rozpędu ponieważ Klaudiaaa ostatnio non stop tymczasuje :lol: ale muszę się jeszcze z ludźmi skontaktować, co u kogo.

Szczekającym i warczącym wolontariuszom proponujemy kagańce z ekologicznej skóry :diabloti:

Posted

Dziękuję za wpisanie mnie do grafiku!
Ja oczywiscie bede z psem i bede z puchą. Może za mnie, będzie Anka z psem, a ja bee z puszką biegac, bo ostatnio znów się wkręciłam :evil_lol:
Co do psa, to jeszcze nie wiem z jakim - z Marsem (o ile się znajdzie jełop jeden), lub Tinką...

Posted

[B]Zgłaszajcie swoje tymczasy[/B] bo już się pogubiłam :shake:

[B]Zawsze można wpisać na listę rezerwową[/B] - jeszcze jest sporo czasu i wiele się może zmienić.

Posted

Janusz prosił, ażeby go wpisać na listę rezerwową do "biura" z puszką, JOMUŚ masz konkurencję bo nie wie w jaki dzień będzie;););). Poza tym pozdrawia wszystkich gorąco i dziękuje za pozdrowienia.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vannes'] nie moge sie doczekac! olka... kwestujemy? :#cool3:ale bedziesz szczekac na ludzi no nie? :P[/QUOTE]

tiaaaa no obowiązkowo :evil_lol: i warczeć :cool3:
juz ćwicze gardziel:cool3:
[QUOTE]
Szczekającym i warczącym wolontariuszom proponujemy kagańce z ekologicznej skóry[/QUOTE]

nieeee :placz:
ja poprosze o taki a'la Hannibal Lecter :lol:plose plose

Posted

[quote name='Ola la']ja poprosze o taki a'la Hannibal Lecter :lol:plose plose[/quote]Mam bardzo podobny w domu :evil_lol:. Bazyl w nim kiedyś chadzał, a że pychol ma dość duży to zapewne będzie pasował ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Mam bardzo podobny w domu :evil_lol:. Bazyl w nim kiedyś chadzał, a że pychol ma dość duży to zapewne będzie pasował ;).[/QUOTE]

jejku super !to ja poplose:loveu: powinien byc dobry na moja straszliwa paszcze:evil_lol:

Posted

wikuwiku gdzie potencjalny przyszły wolontariusz ma posłac swoje dane na którego maila? Dziewczyna wysłała na ten podany na stronie i bez odzewu (moze nie doszło?), nie wiem ty masz dostęp do tego konta? Bo moze ono nieaktualne a ja ja źle poinformowałam? Jak coś to przejrzyj poczte bo ona mi truje :razz:

Posted

[U][I][COLOR=seagreen]Wykasowałam wcześniejszy tekst aby ludziom nie robić zamieszania.[/COLOR][/I][/U]

[B]Janusza[/B] wpisałam do kwesty - bo szło mu świetnie , no a że puszki to jego działka to wiadomo - też sobie świetnie radził.

Posted

[B]KOCHANI WSZYSTKIE SPRAWY WOLONTARIATU W FUNDACJI TO MOJA DZIAŁKA: POROZUMIENIA, ZGODY RODZICÓW, IDENTYFIKATORY NO I ZA NIEDŁUGO DOSTANIECIE LEGITYMACJE ( PAMIĘTAJCIE O FOTKACH).
NAJSZYBCIEJ WPŁYWAJĄ INFORMACJE KIEDY PISZECIE DO MNIE ADRES E-MAIL [email][email protected][/email]
[/B]

Posted

[quote name='JOMA']No to będzie trzeba postarać się o przekazanie tobie maila "wolontariat..."

I tak porozmawiam o tym z Amikat :loveu:[/quote]
He, he i tak wszystkie kody mam ja!:eviltong:
Jak cś na wolontariat dochodzi to przekazuję na Rafała.
wzorce identtyfikatorów ma wikuwiku, ale pieczatki znów ja;)
Pieczatkę chyba trzeba rozmnożyć przy takim rozsianiu zarządu.
Ja wprawdzie już tylko sprzatam, ale jeszcze niektóre "atrybuty władzy" mam:evil_lol:

Posted

Ja tym razem nie podaruje i będe na 100% chociaż na chwilunie. Z sobotą może być kiepsko ale niedziela bardziej mi pasi. Dam jeszcze dokładnie znać co do godzin :loveu:

Posted

[quote name='kuba123']piszę się na sobotę, ale na niedzielę chyba nie :placz:
idę w ślady Lary i zostanę Matką.................chrzestną:roll:[/quote]

O, witaj w klubie :)

A powiedźcie mi, jak odbywa się awans w Fundacji? :razz: myślę, że wszyscy powinni mieć takie same szanse, a wikuwiku awansował w trymiga :cool3:

Posted

Lara Fundacja to nie miejsce gdzie robi się karierę,tutaj wszyscy są równi i jednakowo potrzebni i ważni, każdy coś robi na miarę możliwości ja akurat mam dość sporo możliwości , które można wykorzystać dla dobra naszej wspólnej sprawy, ale nie posiadam talentów jakie mają inni z fundacji. Wielu rzeczy jeszcze nie wiem i doprowadzam niektórych ludzi do szału swoimi nagminnymi pytaniami i wątpliwościami. Odpowiadając na pytanie jak to się tak szybko stało, mogę powiedzieć, że nie wiem. Czuje się jakoś wyróżniony, ale nie czuję się lepszy więc nie bądź na mnie zła