JOMA Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Tymczasy będą na 100% a ze schronem dopiero ustalamy ale zależy nam aby też było. Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dobrze by było żeby było schronisko, taki wysyp psów teraz :shake: Quote
Gisic87 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Joma a czemu ty Korę wpisałaś skoro ona w niedziele do nowego domku jedzie?:mad: Quote
Vannes Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 prosze zapisac mnei i moja mame na cala sobote i niedziele. nie moge sie doczekac! olka... kwestujemy? :#cool3:ale bedziesz szczekac na ludzi no nie? :P Quote
JOMA Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [B]Gisic87[/B] - Korę to tak z rozpędu ponieważ Klaudiaaa ostatnio non stop tymczasuje :lol: ale muszę się jeszcze z ludźmi skontaktować, co u kogo. Szczekającym i warczącym wolontariuszom proponujemy kagańce z ekologicznej skóry :diabloti: Quote
Vannes Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 hahahaha. ja nie szczekam, ale wyrzucam psy do kosza. hihi Quote
BoUnTy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękuję za wpisanie mnie do grafiku! Ja oczywiscie bede z psem i bede z puchą. Może za mnie, będzie Anka z psem, a ja bee z puszką biegac, bo ostatnio znów się wkręciłam :evil_lol: Co do psa, to jeszcze nie wiem z jakim - z Marsem (o ile się znajdzie jełop jeden), lub Tinką... Quote
JOMA Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [B]Zgłaszajcie swoje tymczasy[/B] bo już się pogubiłam :shake: [B]Zawsze można wpisać na listę rezerwową[/B] - jeszcze jest sporo czasu i wiele się może zmienić. Quote
wikuwiku Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Janusz prosił, ażeby go wpisać na listę rezerwową do "biura" z puszką, JOMUŚ masz konkurencję bo nie wie w jaki dzień będzie;););). Poza tym pozdrawia wszystkich gorąco i dziękuje za pozdrowienia.:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Vannes'] nie moge sie doczekac! olka... kwestujemy? :#cool3:ale bedziesz szczekac na ludzi no nie? :P[/QUOTE] tiaaaa no obowiązkowo :evil_lol: i warczeć :cool3: juz ćwicze gardziel:cool3: [QUOTE] Szczekającym i warczącym wolontariuszom proponujemy kagańce z ekologicznej skóry[/QUOTE] nieeee :placz: ja poprosze o taki a'la Hannibal Lecter :lol:plose plose Quote
maciaszek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Ola la']ja poprosze o taki a'la Hannibal Lecter :lol:plose plose[/quote]Mam bardzo podobny w domu :evil_lol:. Bazyl w nim kiedyś chadzał, a że pychol ma dość duży to zapewne będzie pasował ;). Quote
Ola la Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='maciaszek']Mam bardzo podobny w domu :evil_lol:. Bazyl w nim kiedyś chadzał, a że pychol ma dość duży to zapewne będzie pasował ;).[/QUOTE] jejku super !to ja poplose:loveu: powinien byc dobry na moja straszliwa paszcze:evil_lol: Quote
Glutofia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 wikuwiku gdzie potencjalny przyszły wolontariusz ma posłac swoje dane na którego maila? Dziewczyna wysłała na ten podany na stronie i bez odzewu (moze nie doszło?), nie wiem ty masz dostęp do tego konta? Bo moze ono nieaktualne a ja ja źle poinformowałam? Jak coś to przejrzyj poczte bo ona mi truje :razz: Quote
wikuwiku Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Gluciu kochana najszybciej dochodzą do mnie maile fundacyjne pod adres [email][email protected][/email] , nie mam dostępu bezpośrednio do maila fundacyjnego:comp26: tylko przesyła mi się dane co jakiś czas:Dog_run: Quote
Glutofia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 oki to podaję jej twojego maila dziewczyna bardzo chce przyjść na kolejną akcję Quote
JOMA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [U][I][COLOR=seagreen]Wykasowałam wcześniejszy tekst aby ludziom nie robić zamieszania.[/COLOR][/I][/U] [B]Janusza[/B] wpisałam do kwesty - bo szło mu świetnie , no a że puszki to jego działka to wiadomo - też sobie świetnie radził. Quote
wikuwiku Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [B]KOCHANI WSZYSTKIE SPRAWY WOLONTARIATU W FUNDACJI TO MOJA DZIAŁKA: POROZUMIENIA, ZGODY RODZICÓW, IDENTYFIKATORY NO I ZA NIEDŁUGO DOSTANIECIE LEGITYMACJE ( PAMIĘTAJCIE O FOTKACH). NAJSZYBCIEJ WPŁYWAJĄ INFORMACJE KIEDY PISZECIE DO MNIE ADRES E-MAIL [email][email protected][/email] [/B] Quote
JOMA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No to będzie trzeba postarać się o przekazanie tobie maila "wolontariat..." I tak porozmawiam o tym z Amikat :loveu: Quote
kuba123 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 piszę się na sobotę, ale na niedzielę chyba nie :placz: idę w ślady Lary i zostanę Matką.................chrzestną:roll: Quote
jotka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='JOMA']No to będzie trzeba postarać się o przekazanie tobie maila "wolontariat..." I tak porozmawiam o tym z Amikat :loveu:[/quote] He, he i tak wszystkie kody mam ja!:eviltong: Jak cś na wolontariat dochodzi to przekazuję na Rafała. wzorce identtyfikatorów ma wikuwiku, ale pieczatki znów ja;) Pieczatkę chyba trzeba rozmnożyć przy takim rozsianiu zarządu. Ja wprawdzie już tylko sprzatam, ale jeszcze niektóre "atrybuty władzy" mam:evil_lol: Quote
Kisiaraf Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja tym razem nie podaruje i będe na 100% chociaż na chwilunie. Z sobotą może być kiepsko ale niedziela bardziej mi pasi. Dam jeszcze dokładnie znać co do godzin :loveu: Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='kuba123']piszę się na sobotę, ale na niedzielę chyba nie :placz: idę w ślady Lary i zostanę Matką.................chrzestną:roll:[/quote] O, witaj w klubie :) A powiedźcie mi, jak odbywa się awans w Fundacji? :razz: myślę, że wszyscy powinni mieć takie same szanse, a wikuwiku awansował w trymiga :cool3: Quote
wikuwiku Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lara Fundacja to nie miejsce gdzie robi się karierę,tutaj wszyscy są równi i jednakowo potrzebni i ważni, każdy coś robi na miarę możliwości ja akurat mam dość sporo możliwości , które można wykorzystać dla dobra naszej wspólnej sprawy, ale nie posiadam talentów jakie mają inni z fundacji. Wielu rzeczy jeszcze nie wiem i doprowadzam niektórych ludzi do szału swoimi nagminnymi pytaniami i wątpliwościami. Odpowiadając na pytanie jak to się tak szybko stało, mogę powiedzieć, że nie wiem. Czuje się jakoś wyróżniony, ale nie czuję się lepszy więc nie bądź na mnie zła Quote
kuba123 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 wikuwiku wysłałam ci maila- jak coś brakuje jeszcze to pisz Quote
Recommended Posts