oktawia6 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nicol napisał(a): Moze ktos mógłby banerki zrobic dla Majeczki i jej malucha? Ja niestety nie umiem :oops: zlecone zrobi kochana Bruciowa wg mego projektu;) Quote
Bachnach Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nie wiem , Boże jesteś? Krzyczki plus psina pośród bogactwa i całe człowieczeństwo pada. I ta aura dziwactwa ciągnąca sie za mną , nie pochylać się nad psim cierpieniem to oznaka równowagi psychicznej. Pogląd większości Polaków. Dobrze że jesteś DOGOMANIO. Quote
Kanzaj Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Poker napisał(a):co u Was słychać i widać? Benio rozgląda się ciekawie za moją nogawką, a Majka łapie za ucho Gretę :razz:... Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 obiecane banerki proszę się częstowac do podpisów: Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Kanzaj a jak się ma Benio?czy jego stan jest już stabilny?czy nadal jest taki słabiutki?:roll: Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106977 dodałam nowe rzeczy, zapraszam:multi: Quote
oktawia6 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jak ona się czuje? konsultował ją już weterynarz? Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 oktawia6 napisał(a):jak ona się czuje? konsultował ją już weterynarz? Oktawio, bardzo dziękujemy za baneki i zainteresowanie!!! I wszystkim Wam!!! Ale czytajcie uważnie - jasne, że byliśmy już kilkanaście razy u wetów!!!!, gdyby nie to, pewnie już by naszej dwojki nie było wśród żywych... Majka powolutku przybiera na wadze, kości już tak przeraźliwie nie sterczą, ale do normalnego wyglądu to Jej jeszcze daleko. W nadchodzącym tygodniu odbieramy z laboratorium wyniki zeskrobiny, bo strasznie łysieje - jest podejrzenie grzybicy (mały też ma strupy). Jest kąpana 2 x w tygodniu w szamponie leczniczym, dostaje odżywkę, kupa już lepsza. Maluszek Benio zaczął dojadać mleczko, dziś będzie serek. Dziś rano oboje dostali lek na robale, aż się boję o Benia..., bo Majka byla odrobaczona już raz. Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Wpłynęło 50 zł z bazarku EVITY - BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!! Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 _beatka_ napisał(a):czyli życie benia już nie jest zagrożone? Mam taką nadzieję. Ale kciuki trzymajmy!!! Dziś maluszek kończy 4 tygodnie!!!, a już od kilku dni sam wychodzi z posłanka na siku i kupkę. Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 trzymamy, trzymamy:bigok::bigok::bigok: taki piękny chłopczyk:iloveyou::loveu: Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 _beatka_ napisał(a):trzymamy, trzymamy:bigok::bigok::bigok: taki piękny chłopczyk:iloveyou::loveu: Pięknota z Niego to fakt! Robi się coraz bardziej podobny do Mamy, ale chyba będzie trochę większy. :p Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 _beatka_ napisał(a):a kiedy zaczynamy szukać obu domku?:razz: No czym prędzej oczywiście!!! A najlepiej byłoby, aby to był jeden zwariowany domek dla obojga :eviltong:!!! Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kanzaj czy możesz mi napisać tekst na allegro i podesłać zdjęcia na maila [email protected]? to od razu damy oboje na aukcję:razz: Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kanzaj napisał(a): Oktawio, bardzo dziękujemy za baneki i zainteresowanie!!! I wszystkim Wam!!! Ale czytajcie uważnie - jasne, że byliśmy już kilkanaście razy u wetów!!!!, gdyby nie to, pewnie już by naszej dwojki nie było wśród żywych... Majka powolutku przybiera na wadze, kości już tak przeraźliwie nie sterczą, ale do normalnego wyglądu to Jej jeszcze daleko. W nadchodzącym tygodniu odbieramy z laboratorium wyniki zeskrobiny, bo strasznie łysieje - jest podejrzenie grzybicy (mały też ma strupy). Jest kąpana 2 x w tygodniu w szamponie leczniczym, dostaje odżywkę, kupa już lepsza. Maluszek Benio zaczął dojadać mleczko, dziś będzie serek. Dziś rano oboje dostali lek na robale, aż się boję o Benia..., bo Majka byla odrobaczona już raz. tak tylko zagaiłam:siara:standardowo nie dawaj mleka maluszkom-bo nic nie wnoszą do jego rozwoju tylko sraczkę może dostac-karma sucha dla szczeniąt może RC lub gotowany kurczak z ryżem i marchewką - jeśłi na gotowane przejdzie. Dzisiaj pokazywałam p.Draabe z Niemiec Twoją sunię:razz: weź sobie -banerek swojej podopiecznej do podpisu-bo nie masz Quote
Kanzaj Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='_beatka_']kanzaj czy możesz mi napisać tekst na allegro i podesłać zdjęcia na maila [email protected]? to od razu damy oboje na aukcję:razz: OK, dzięki. Zajmę się tym najprędzej wieczorem. Quote
Neigh Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No jestem:-). Ha czyli się złamaś i Majka ma wątek. WRESZCIE! Kanzaj się nie przyznała ile szczeniorów było na początku i ile z tym przeszła...........Ale mniejsza o to. Majka wygląda jak pomniejszony Tygrys......ciekawe swoją drogą.......ze tak rzadkie umaszczenie tak radośnie wystąpiło w Krzyczkach, nieprawdaż? Finansowo to na razie leżymy ( Teodor ) ale jak coś bedzie lepiej, to się podzielimy. Kurde zapomomniałam o obiecanym numerze tel! PRZEPRASZAM i dziś się poprawię..... Quote
_beatka_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a u mnie na bazarku majkowym niestety stagnacja totalna:placz: Quote
_beatka_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9661491#post9661491 zapraszam na procentowy bazarek dla majeczki:multi: Quote
Kanzaj Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Witamy Cioteczkę Neigh :evil_lol:!!! Dziś Benio podziwiał kwiatki w świetle słoneczka i pokazywał jęzor ciotce Grecie.:evil_lol: Quote
Neigh Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Szokujące jest to podobieństwo Majki do Tygrysia - moze by im razem zdjęcie zrobić:-). Zaraz by się wszyscy rozmnażacze drzwiami i oknami pchali hihih. Aleeee tak mi do głowy jeden szatański plan przyszedł......... Beeatka!!!!! Kurcze ja nie zapisałam numeru tel do tej Pani od buldożka - ślepa komenda jedna .........a jakby jej tak Majeczkę podsunąc??? W końcu jej się w Tygrysie najbardziej podobał kolor..... jeśli masz to daj mi prosze jej maila.......wysmaruję jej historię - na temat "wyższość instynktów macierzyńskich psic nad samczymi odruchami":-)))) Kanzaj - za ile Benio będzie się mógł obejść bez mamy? Za jakiś miesiąc to już spokojnie, prawda? mam plan:diabloti: Quote
Recommended Posts