Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy 3 tygodnie temu jechałam do Krzyczek zawieźć zebrane wśród przyjaciół jedzenie i inne rzeczy, nie myślałam, że kogoś stamtąd zabiorę... Mam jednak zwyczaj zaglądania w najciemniejszy kąt schroniskowych bud, bo wiem, że tam chowają się największe nieszczęścia... Tak było i tym razem. W najdalszym kącie wciśnięta w kąt leżała Ona wraz ze swoimi nowonarodzonymi maluszkami...
Sami wiecie jaki los czekałby ich, gdyby tam zostali... więc zabrałam rodzinkę do siebie. Nie było to rozsądne, bo w domu jest 10 psów i 3 koty i ledwo dajemy radę, ale...
Niestety dzieci były tak strasznie słabiutkie, że udało się uratować tylko jednego chłopaka, który w dalszym ciągu jest słabiutki, a jego życie wciąż zagrożone...
Majka - bo tak nazwałam sunię cierpi na wiele dolegliwości - jak większość psów stamtąd, z Krzyczek. Najgorsza jest wciąż utrzymująca się biegunka i postępujące łysienie... Jest leczona, ale efekty są marne. Trzeba zrobić szczegółowe badania, jednak zwyczajnie brakuje nam na to wszystko środków... Pomóżcie proszę...
Tak Majka wyglądała zaraz po przyjeździe:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Dużo pomóc nie mogę,cięzki miesiąc nastał,ale będę zaglądać:calus:
Przeklęte Krzyczki:-(
Elżbieta

Posted

_beatka_ napisał(a):
sunia piękna, jak siostrzyczka Tigera wygląda:razz:
zrobię jej bazarek w tygodniu;)

To prawda, tylko Tiger trochę wyższy!
My na swoje bazarki też zapraszamy!

Posted

_beatka_ napisał(a):
napisalam na wątku Rudzika z Krzyczek, żeby polowa kwoty z bazarków evity poszla na majkę:razz:
zobaczymy jaki będzie efekt;)

Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: