Kanzaj Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kiedy 3 tygodnie temu jechałam do Krzyczek zawieźć zebrane wśród przyjaciół jedzenie i inne rzeczy, nie myślałam, że kogoś stamtąd zabiorę... Mam jednak zwyczaj zaglądania w najciemniejszy kąt schroniskowych bud, bo wiem, że tam chowają się największe nieszczęścia... Tak było i tym razem. W najdalszym kącie wciśnięta w kąt leżała Ona wraz ze swoimi nowonarodzonymi maluszkami... Sami wiecie jaki los czekałby ich, gdyby tam zostali... więc zabrałam rodzinkę do siebie. Nie było to rozsądne, bo w domu jest 10 psów i 3 koty i ledwo dajemy radę, ale... Niestety dzieci były tak strasznie słabiutkie, że udało się uratować tylko jednego chłopaka, który w dalszym ciągu jest słabiutki, a jego życie wciąż zagrożone... Majka - bo tak nazwałam sunię cierpi na wiele dolegliwości - jak większość psów stamtąd, z Krzyczek. Najgorsza jest wciąż utrzymująca się biegunka i postępujące łysienie... Jest leczona, ale efekty są marne. Trzeba zrobić szczegółowe badania, jednak zwyczajnie brakuje nam na to wszystko środków... Pomóżcie proszę... Tak Majka wyglądała zaraz po przyjeździe: Quote
Kanzaj Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Nikt nawet nie zajrzał do Majki...:shake: Quote
Kanzaj Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Poker napisał(a):zajrzałam,czy pomóc Ci finansowo? Każda złotówka w naszej sytuacji jest na wagę złota...:oops: Quote
Poker Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 to podaj numer konta,wyślę Ci 50 zł i zrobie bazarek :lol: Quote
Kanzaj Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Poker napisał(a):to podaj numer konta,wyślę Ci 50 zł i zrobie bazarek :lol: Baaaaarrrrrrrrrrrdzo dziękuję!!! Wysyłam nr na priva. Quote
_beatka_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 sunia piękna, jak siostrzyczka Tigera wygląda:razz: zrobię jej bazarek w tygodniu;) Quote
Dorothy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cudna sunia, a Ty Kanzaj serce jak tramwaj. Malo moge pomoc ale bede zagladac. :calus: Quote
_beatka_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kanzaj a numer konta daj koniecznie w pierwszym poscie, niech każdy widzi:razz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dużo pomóc nie mogę,cięzki miesiąc nastał,ale będę zaglądać:calus: Przeklęte Krzyczki:-( Elżbieta Quote
Kanzaj Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 _beatka_ napisał(a):sunia piękna, jak siostrzyczka Tigera wygląda:razz: zrobię jej bazarek w tygodniu;) To prawda, tylko Tiger trochę wyższy! My na swoje bazarki też zapraszamy! Quote
Kanzaj Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Poker napisał(a):50 zł poleciało :lol: Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!!!:Rose: Quote
malagos Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A moze Ci wysłac jakaś odzywkę dla suni? a szczeniaczek, żyje jeszcze? Jeśli coś sie przyda z leków wet. napisz co i podaj adres. Quote
Nicol Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Do góry piękna Majeczko. Może by ktos mógł banerki zrobic? Ja niestety nie umiem Quote
Kanzaj Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Pokazujemy się!!! Mały Benio właśnie "obwarczał" Majkę, bo przeszkodziła w obwąchiwaniu mojego kapcia !!! Quote
_beatka_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 napisalam na wątku Rudzika z Krzyczek, żeby polowa kwoty z bazarków evity poszla na majkę:razz: zobaczymy jaki będzie efekt;) Quote
Kanzaj Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 _beatka_ napisał(a):napisalam na wątku Rudzika z Krzyczek, żeby polowa kwoty z bazarków evity poszla na majkę:razz: zobaczymy jaki będzie efekt;) Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
_beatka_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 narazie jeszcze nic nie załatwiłam, trzeba poczekać na decyzję dziewczyn;) Quote
Recommended Posts