Nicol Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 _beatka_ napisał(a):narazie jeszcze nic nie załatwiłam, trzeba poczekać na decyzję dziewczyn;) Beatko ja jestem jak najbardziej za :lol:, śliczna Majeczko do góry!! Quote
_beatka_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 no to została nam jeszcze Weronia i evita:razz: Quote
evita. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja już w tej sprawie wypowiedziałam się na wątku Rudzika. Głosuję na tak :lol: Quote
Weronia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 _beatka_ napisał(a):no to została nam jeszcze Weronia i evita:razz: yyy............. a o co chodzi? o sianko dla piesa? od mojego synusia Rudziczka Tongo? Jak najbardziej, niech poratuje siostrę krzyczkową. Quote
Kanzaj Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Witajcie, to ja Majka. Wszystkich tu zaglądających bardzo pozdrawiam i przedstawiam Mojego Synka - Benia: Benio dużo śpi: Słodki jest prawda?: Quote
Nicol Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kenzaj ..... mama i maluch ..cudo dosłownie....:multi: Jestem pełna podziwu dla Ciebie..... Quote
Kanzaj Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Nicol napisał(a):Kenzaj ..... mama i maluch ..cudo dosłownie....:multi: Jestem pełna podziwu dla Ciebie..... Dziękuję...., chociaż czasem już "wysiadam"..., bo po domku drepcze łącznie 60 łapek, które są "nieco" absorbujące..., ale jakoś wciąż nie umiem przejść koło potrzebujących czworonogów obojętnie...:shake: Quote
evita. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jenyyyy- ale słodziak z tego Benia. Cudowny :loveu::loveu::loveu: Kanzaj- z mojego "rudzikowego" bazarku zaczęły spływać juz pierwsze pieniądzę. Podaj mi prosze swoje konto to przeleję Ci część przeznaczoną na Majeczkę. Niech dziewczyna dochodzi do zdrowia a maluch rośnie :lol: Quote
_beatka_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Benio jest boski:loveu::loveu::loveu: a ja właśnie majstruje bazarek na majeczkę:razz: Quote
_beatka_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 majkowy bazarek-zapraszam na zakupy i do podbijania:razz: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9631536#post9631536 Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ale szczeniak!! :DDDD no nie moge:> słodziak,że zjem go zaraz:) Quote
Pogódka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kochany! milusiński! okruszek! maleństwo śliczne, żeby domeczek znalazło tak milutki jak on sam! Quote
Kanzaj Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ciii, bo całe towarzystwo śpi!:sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2: Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 to moze się obudzą jak coś zobaczą: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105513&page=40 zapraszam.. jak najbardziej na temat :) krzyczki oprawcy mordercy na dole stronki:) wszyscy się boją skomentować??? Quote
oktawia6 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 no i co Kanzaj marudzisz-wzięłaś wypasionego psa co żryc dostaje 2 razy dziennie! siano mają wszystkie-oj.... szczeniaki pozdychały? to super-po co wydawac na usypianie po paredziesiąt złotych-niech same się wykończą! sama radośc!:angryy::angryy::angryy::angryy: a Księżopolska nie pomyliła się-może myślała, że to pies nie suka? he? Quote
Nicol Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Kanzaj a jak czuje sie Majeczka? Czy prócz wychudzenia ma jakies kłopoty ze zdrowiem? Podaj prosze na pw numer konta, gdzie wplacac pieniądze dla mamy i maluszka. Postaram sie cos zorganizowac w miare mozliwosci. Quote
Nicol Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Moze ktos mógłby banerki zrobic dla Majeczki i jej malucha? Ja niestety nie umiem :oops: Quote
Pogódka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no kurczę ja też z chęcią , ale nie umiem, i śmiechu warte ludziom poczty, stronki, kontta zakładam a jak rz nie mogłam zdjęc wkleic to si wkurzyłam i nikomu nic, i sobie nie zakładam pozderawiam Quote
Kanzaj Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Przez cały wczorajszy dzień nie mogłam się dostać do dogomanii..., coś się działo z serwerem, a i ze mną też... zmogła mnie choroba nerek... Majka i Benio byli u weta, pobraliśmy zeskrobinę, została zawieziona do labu na Gagarina, część wyników w poniedziałek, a część za 3 tygodnie... Oboje czują się nieźle, chociaż wciąż są trochę słabi. Majka łysieje na potęgę, wczoraj wieczorem została wykąpana w Hexodermie, dla Bena mam kupić Nizoral. Kupiliśmy też butelkę ze smokiem dla Benia, smyczkę nową dla Majki, mleko dla szczeniaków - słowem wydatków całe mnóstwo.... W samym laboratorium rachunek wyniósł 380 zł - to za 3 psiaki!!! Potem spróbuję podliczyć koszta, bo jedziemy już na takim debecie :shake:... Do tej pory wpłynęła wpłata od Pokera - DZIĘKUJEMY!!! Quote
evita. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Przelałam właśnie bazarkowe 50 zł dla Majeczki i jej synka ;) P.S. Kanzaj- przepraszam, że dopiero teraz, ale w związku z awarią dogo nie mogłam dostać sie do Twojego numeru konta ;) Quote
Kanzaj Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='evita.']Przelałam właśnie bazarkowe 50 zł dla Majeczki i jej synka ;) P.S. Kanzaj- przepraszam, że dopiero teraz, ale w związku z awarią dogo nie mogłam dostać sie do Twojego numeru konta ;) Bardzo dziękujemy!!!:multi: Każda złotówka na wagę złota! Quote
Kanzaj Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Właśnie spryskałam całą ferajnę Fiprexem, bo kleszcze podobno atakują!!!:mad: Quote
Recommended Posts