Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_beatka_ napisał(a):
narazie jeszcze nic nie załatwiłam, trzeba poczekać na decyzję dziewczyn;)

Beatko ja jestem jak najbardziej za :lol:, śliczna Majeczko do góry!!

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
no to została nam jeszcze Weronia i evita:razz:

yyy............. a o co chodzi? o sianko dla piesa? od mojego synusia Rudziczka Tongo?
Jak najbardziej, niech poratuje siostrę krzyczkową.

Posted

Witajcie, to ja Majka. Wszystkich tu zaglądających bardzo pozdrawiam i przedstawiam Mojego Synka - Benia:

Benio dużo śpi:

Słodki jest prawda?:

Posted

Nicol napisał(a):
Kenzaj ..... mama i maluch ..cudo dosłownie....:multi:
Jestem pełna podziwu dla Ciebie.....

Dziękuję...., chociaż czasem już "wysiadam"..., bo po domku drepcze łącznie 60 łapek, które są "nieco" absorbujące..., ale jakoś wciąż nie umiem przejść koło potrzebujących czworonogów obojętnie...:shake:

Posted

Jenyyyy- ale słodziak z tego Benia. Cudowny :loveu::loveu::loveu:
Kanzaj- z mojego "rudzikowego" bazarku zaczęły spływać juz pierwsze pieniądzę. Podaj mi prosze swoje konto to przeleję Ci część przeznaczoną na Majeczkę. Niech dziewczyna dochodzi do zdrowia a maluch rośnie :lol:

Posted

Ciii, bo całe towarzystwo śpi!:sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2:

Posted

no i co Kanzaj marudzisz-wzięłaś wypasionego psa co żryc dostaje 2 razy dziennie! siano mają wszystkie-oj....
szczeniaki pozdychały? to super-po co wydawac na usypianie po paredziesiąt złotych-niech same się wykończą!

sama radośc!:angryy::angryy::angryy::angryy:

a Księżopolska nie pomyliła się-może myślała, że to pies nie suka? he?

Posted

Kanzaj a jak czuje sie Majeczka? Czy prócz wychudzenia ma jakies kłopoty ze zdrowiem? Podaj prosze na pw numer konta, gdzie wplacac pieniądze dla mamy i maluszka. Postaram sie cos zorganizowac w miare mozliwosci.

Posted

no kurczę ja też z chęcią , ale nie umiem, i śmiechu warte ludziom poczty, stronki, kontta zakładam a jak rz nie mogłam zdjęc wkleic to si wkurzyłam i nikomu nic, i sobie nie zakładam
pozderawiam

Posted

Przez cały wczorajszy dzień nie mogłam się dostać do dogomanii..., coś się działo z serwerem, a i ze mną też... zmogła mnie choroba nerek...
Majka i Benio byli u weta, pobraliśmy zeskrobinę, została zawieziona do labu na Gagarina, część wyników w poniedziałek, a część za 3 tygodnie... Oboje czują się nieźle, chociaż wciąż są trochę słabi. Majka łysieje na potęgę, wczoraj wieczorem została wykąpana w Hexodermie, dla Bena mam kupić Nizoral. Kupiliśmy też butelkę ze smokiem dla Benia, smyczkę nową dla Majki, mleko dla szczeniaków - słowem wydatków całe mnóstwo.... W samym laboratorium rachunek wyniósł 380 zł - to za 3 psiaki!!! Potem spróbuję podliczyć koszta, bo jedziemy już na takim debecie :shake:...
Do tej pory wpłynęła wpłata od Pokera - DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Przelałam właśnie bazarkowe 50 zł dla Majeczki i jej synka ;)
P.S. Kanzaj- przepraszam, że dopiero teraz, ale w związku z awarią dogo nie mogłam dostać sie do Twojego numeru konta ;)

Posted

[quote name='evita.']Przelałam właśnie bazarkowe 50 zł dla Majeczki i jej synka ;)
P.S. Kanzaj- przepraszam, że dopiero teraz, ale w związku z awarią dogo nie mogłam dostać sie do Twojego numeru konta ;)
Bardzo dziękujemy!!!:multi: Każda złotówka na wagę złota!