Nicol Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Majeczka i Beniu na spacerek zapraszam, dogóry Quote
Kanzaj Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Rozbrykany Benio z Mamusią się przypominają!!! Quote
Kanzaj Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 _beatka_ napisał(a):a możemy się upomnieć o nowe fotki podtuczonej majeczki i podrostka benia?:roll::razz: Przecież Benio był obfotografowany przedwczoraj! Quote
Kanzaj Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Kochani, ponieważ dostajemy od Was pieniążki - czas na jawność naszych wydatków. Niestety nie jestem w stanie policzyć dokładnie wszystkich wydatków poniesionych na Majkę i Benia, bo po pierwsze nie wszystko pewnie pamiętam, a po drugie - przy takim stadzie nie sposób nawet do weta iść pojedynczo... Nie notowałam też np. wydatków w aptece, bo co tydzień zostawiam tam kilkadziesiąt złotych... nie sposób po prostu policzyć wszystkiego - odżywki, szampony, witamny, teraz Gerberki... To, co pamiętam: 50 zł - pierwsza wizyta u weta na Modlińsiej, natychmiast po wyjęciu z Krzyczek 29 zł - mleko dla szczeniąt ok. 50 zł - ratowanie maluchów (niestety...) 155 zł - kilka kolejnych wizyt Majki u weta - biegunka, skóra 35 zł - środek na skórę w tubce (?) 31 zł - pobranie zeskrobiny i badanie obojga 45 zł - badanie laboratoryjne zeskrobiny 21 zł - smycz nowa (bo poprzednia pękła...) itd.... to daje 416 zł Quote
Kanzaj Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A teraz wpływy: 50 zł - Poker 50 zł - Evita 40 zł - Beatka 9 zł - Kaaskaa (bazarek Beatki) 10 zł - Mestudio (bazarek Beatki) razem: 159 zł Bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy! I prosimy - nie zapominajcie o nas...:oops:. Quote
_beatka_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 rzeczywiście, skleroza nie boli:eviltong: poszło 10zl za mój bazarek:razz: Quote
Kanzaj Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 _beatka_ napisał(a):rzeczywiście, skleroza nie boli:eviltong: poszło 10zl za mój bazarek:razz: Dziękujemy bardzo serdecznie!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Neris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Kanzaj napisał(a):Przecież Benio był obfotografowany przedwczoraj! Od kiedy 4 zdjęcia znaczą "obfotografowany"???? :mad: Quote
Kanzaj Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Neris napisał(a):Od kiedy 4 zdjęcia znaczą "obfotografowany"???? :mad: Robię więcej, ale wstawiam najlepsze!:p Quote
Kanzaj Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Pokazujemy się na górze! A co!:razz::eviltong: Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kanzaj czy doszła wplata 35zl od ludwa?:razz: Quote
Kanzaj Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj czy doszła wplata 35zl od ludwa?:razz: Włanie sprawdziłam: wczoraj wpłynęło 10 od Cioci Beatki dzisiaj wpłynęło 36 od Cioci Ludwy BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY CIOTECZKOM!!!!:multi::multi::multi: Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 fantastycznie:multi: a pani od bulwy się odzywała?:razz: Quote
Kanzaj Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 _beatka_ napisał(a):fantastycznie:multi: a pani od bulwy się odzywała?:razz: Na razie nie..., chociaż powiedziła, że zadzwoni po świętach. Mimo wszystko trzeba Majce zrobić allegro! Tylko ja już czasowo i fizycznie nie daję rady... Kto pomoże i napisze jakiś wzruszający tekst, a ja przez święta zrobię dzieciakom zdjęcia. Majka porasta nową sierścią, już nie ma łysych placków! Jutro albo w niedzielę znów Ją wykąpię i wyczeszę. Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja zrobię allegro;) tylko kto napisze tekst?:razz: ja mogę napisać taki standardowy:cool3: tylko proszę opis zachownia benia i majki, i kontakt do adopcji:cool3: Quote
Kanzaj Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 _beatka_ napisał(a):ja zrobię allegro;) tylko kto napisze tekst?:razz: ja mogę napisać taki standardowy:cool3: tylko proszę opis zachownia benia i majki, i kontakt do adopcji:cool3: No właśnie o ten tekst chodzi! Żeby był taki "duszoszczypatielny" - że oboje z Krzyczek, że cudem uratowani, po przejściach itp. Mały - to na razie trudno określić jaki ma charakter... na pewno będzie bardzo inteligentny i bystry. Już jako 3tygodniowy maluch wychodził z łóżeczka na siku! Teraz mamy etap zabawy, jedzenia i sikania... Majka jest zdrowa, nieco odkarmiona, u mnie tolerancyjna w stosunku do innych zwierząt (chociaż dopóki ktoś nie zacznie lub nie zagląda do Benia). Kiepsko chodzi na smyczy w stadzie - ciągnie, sama - lepiej. Na zawołanie ładnie przychodzi. Pilnuje domu:diabloti: razem z resztą. No i co tam jeszcze :hmmmm:... Sklecisz coś? :modla::modla::modla: Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://www.allegro.pl/item327125160__piekny_rozkoszny_szczeniaczek_szuka_domu_.html przykładowa moja aukcja jacusia z krzyeczek, wszystkie wystawiane w chwili obecnej psy są z tego piekla:angryy: jak Ci się podoba to wieczorem jeszcze postaram się coś sklecić, chyba ze siostra wróci szybciej z pracy i wywali mnie z kompa:cool1: Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 kochana dawaj mi tu kontakt do siebie bo nie mogę aukcji wystawić:mad: Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 KURDE!!!!! robiłam aukcje i mi się cholerny komputer zawiesił i mi zżarło cały tekst!!!! Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kanzaj wybacz ale mi tak muli ten grat, że spróbuję znów zrobić aukcję jutro, dobrze?:roll: Quote
Kanzaj Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj wybacz ale mi tak muli ten grat, że spróbuję znów zrobić aukcję jutro, dobrze?:roll: Jasne! Nie ma sprawy! Może prześlij mi tekst na maila, to w razie czego coś dorzucę:roll:... A tak w ogóle to się pokazujemy :eviltong::lol:!!! Quote
_beatka_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 zaraz siadam ponownie do wymyślania tekstu:razz: Quote
Recommended Posts