Talagia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Zmiana sedziego :crazyeye: Rok temu było to samo :angryy: (No ale moze to i dla nas lepiej ;)) No i setery oczywiscie po jamnikach i bassetach :mad: Quote
vpassione Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jak mi się uda.. to będę focić airedale terriery, amstaffy, bullteriery, dogi niemieckie i jednego beaucerona i wszystko co mi się nawinie "po drodzę" (+focę w belgach). Nie będę wstawiać wszystkich fotek później, to jakby ktoś z tych ras był zainteresowany zdjęciami(np. swojego psa) to pisać ;) No i kto może niech przyjdzie obfocić suczkę groenendaela w młodzieży, z nr. 23 :cool3: Quote
Tecia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Talagia']Zmiana sedziego :crazyeye: Rok temu było to samo :angryy: (No ale moze to i dla nas lepiej ;)) No i setery oczywiscie po jamnikach i bassetach :mad:[/quote] Nie byłam ani u jednego ani u drugiego sedziego, ale z tego co slyszalam to zmiana chyba korzystna:) Pani sedzina to ponoc jedna z lepszych sedziow od brytyjczykow. Ale jak to bedzie to przekonamy sie juz za dni pare:cool3: A co do kolejnosci no to przynajmniej sie wyspimy:) a tak serio to patrzac na prognozy pogody to wypadnie nam biegac w samo poludnie w upale, oj nie fajnie, nieeee. A moze ktos podzieli sie informacjami jak wyglada teren wystawy bo Bedzin odwiedzamy pierwszy raz. Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Szkoda, ze nie podali orientacyjnych godzin, wie ktoś może w jakim tempie pan Boryczko sędziuje? Quote
Madzia_K Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Talagia']Zmiana sedziego :crazyeye: Rok temu było to samo :angryy: (No ale moze to i dla nas lepiej ;)) No i setery oczywiscie po jamnikach i bassetach :mad:[/quote] Talagia, ale za to spotkamy się na ringu ;) i będzie okazja do zdjęć :D Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja za to na totalnym odludziu, bo na ringu 1. Quote
REDA&MELA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 My na ringu 11, z nr. kat. 719:cool3:. Naszej sędzinie wcisneli jeszcze ctr, ciekawe októrej wejdziemy na ring, biorąc pod uwage że jeszcze beagle i psy Goldeny, a ja mam sucz w mł:razz:. Quote
Talagia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Tecia']Nie byłam ani u jednego ani u drugiego sedziego, ale z tego co slyszalam to zmiana chyba korzystna:) Pani sedzina to ponoc jedna z lepszych sedziow od brytyjczykow. Ale jak to bedzie to przekonamy sie juz za dni pare:cool3: A co do kolejnosci no to przynajmniej sie wyspimy:) a tak serio to patrzac na prognozy pogody to wypadnie nam biegac w samo poludnie w upale, oj nie fajnie, nieeee. A moze ktos podzieli sie informacjami jak wyglada teren wystawy bo Bedzin odwiedzamy pierwszy raz.[/QUOTE] My tez nie bylismy u zadnego z tych sedziow, ale rzeczywiscie druga propozycja odpowiada nam bardziej ;) Teren wystawy jest caaly w sloncu, rok temu gotowalismy sie pod ringiem. Nie przypominam sobie, zeby byl jakis cien itp, ale mielismy ring w samym centrum boiska. Moze w tym roku, gdzies na boku bedzie mozna sie ukryc przed sloncem. Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Niestety Talagia ma rację- teren wystawy to po prostu płyta boiska, ringi rozmieszczone są na murawie, boki są wolne (jest gdzie usiąść, np. na murkach). Ale przygotujcie coś na głowy i ramiona, no i litry wody dla psow! Pogoda ma być straszna (tzn. dla ludzi czad - w sam raz na opalanie, ale nie dla naszych psiaków). My się nie wyśpimy, wchodzimy o 10:05 :cool3: Jedna suka przed nami. No, ale cóż. Życie :cool3: Się zachciało mieć psa na "B" to się cierpi ;) I potem oddaję psa - i będę zwiedzać, niestety bez aparatu :( Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='panienkabubu']My się nie wyśpimy, wchodzimy o 10:05 :cool3: Jedna suka przed nami.[/quote] Są podane godziny sędziowania? Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Nie, ale łatwo się domyślić, że skoro mam jedną sukę przed sobą, to znaczy, że dłużej niż 5 oceniana nie będzie :cool3: Quote
Nor(a) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Tecia'] Pani sedzina to ponoc jedna z lepszych sedziow od brytyjczykow. [/QUOTE] Będzie okazja się przekonać :roll:..chociaż przyznam, że nie lubie takich niespodzianek w ostatniej chwili. Szkoda, że nie podali godzin, ta płyta boiska w pelnym sloncu nie brzmi zachęcająco. Quote
kinnia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 My przyjedziemy jakoś niedługo przed wejsciem na ring, bo mamy barzdo dużo psów przed sobą Quote
REDA&MELA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Niestety Talagia ma rację- teren wystawy to po prostu płyta boiska, ringi rozmieszczone są na murawie, boki są wolne (jest gdzie usiąść, np. na murkach). Ale przygotujcie coś na głowy i ramiona, no i litry wody dla psow! Pogoda ma być straszna (tzn. dla ludzi czad - w sam raz na opalanie, ale nie dla naszych psiaków). [/quote] O boshe, nie straszcie mnie:-(. Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Niestety - wystawa w Będzinie tak właśnie wygląda. Nie ma zadaszeń, nawet na ringu honorowym. Quote
REDA&MELA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Niestety - wystawa w Będzinie tak właśnie wygląda. Nie ma zadaszeń, nawet na ringu honorowym.[/quote] To dla nas tragicznie:shake:. Quote
Czarne Gwiazdy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Co byście jeszcze chcieli? Halę klimatyzowaną? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ja nic nie mówię, tylko relacjonuję :evil_lol::evil_lol: Ale klima by się przydała :evil_lol: Quote
katik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 może nie będzie dużego upału, bo my będziemy długo czekać. Quote
lothia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 pogoda z Onetu Niedziela nie przyniesie ochłodzenia. Na Dolnym Śląsku przejdą burze i będą aż 32 stopnie Celsjusza. W pozostałych regionach kraju temperatura będzie oscylować wokół 30 stopni Celsjusza. przyznam że się trochę podłamałam Quote
REDA&MELA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']Co byście jeszcze chcieli? Halę klimatyzowaną? :evil_lol:[/quote] Aż taka wygodna to nie jestem:diabloti:. A tak na poważnie to myślałam że będzie tak jak teraz jest czyli tak do 25 stopni:eviltong:. I myślałam że nie będzie trzeba targać parasola przez pół PL, bo liczyłam na drzewka:diabloti:. Quote
REDA&MELA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Patrzcie jaka pogoda za to jest na interii: [B]Niedziela [/B]- 27.07.2008 [B]dzień[/B] 7-19[IMG]http://pogoda.interia.pl/img/ikony/d/2/1200.gif[/IMG] [B]18[/B]/22/28 [B]°C[/B] [B]980[/B] hPa [IMG]http://pogoda.interia.pl/img/strz/sc_1.gif[/IMG]Wiatr: [B]9[/B] km/h [IMG]http://pogoda.interia.pl/img/strz/wi_NNE.gif[/IMG] NNEDeszcz: [B]0[/B] mm [B]noc[/B] 19-7[IMG]http://pogoda.interia.pl/img/ikony/n/2/1100.gif[/IMG] [B]14[/B]/19/22 [B]°C[/B] [B]981[/B] hPa [IMG]http://pogoda.interia.pl/img/strz/sc_1.gif[/IMG]Wiatr: [B]8[/B] km/h [IMG]http://pogoda.interia.pl/img/strz/wi_NE.gif[/IMG] NEDeszcz: [B]0.1[/B] mm Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Będzin to Górny Śląsk, a nie Dolny Quote
Recommended Posts