Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 REDA&MELA napisał(a):A jak pociąg do Będzina przyjeżdza 9:52 to naktórą dotrzemy na wystawe?:cool3: Na 10:15 powinniście dojść Quote
arrakis Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A czy są planowane jakieś " imprezy towarzyszące" np. ring posłuszeństwa albo agility? Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):Na 10:15 powinniście dojść Dzięki:loveu:. Quote
Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 REDA&MELA napisał(a):Dzięki:loveu:. na stronie oddziału znajdziesz mapkę ;) Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):na stronie oddziału znajdziesz mapkę ;) Ogladałam już ją, ale nie doszukałam się dworca pkp:oops::hmmmm: Quote
Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 REDA&MELA napisał(a):Ogladałam już ją, ale nie doszukałam się dworca pkp:oops::hmmmm: Mniej więcej u zbiegu ulicy Modrzejowskiej i linii kolejowej :D Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):Mniej więcej u zbiegu ulicy Modrzejowskiej i linii kolejowej :D Już widze:) Quote
Madzia_K Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 My też będziemy ;) I mam pytanie - dostaliście już potwierdzenia? Nie mailowo...ale zwykłą ( niezwykłą ) Pocztą Polską S.A? I kiedy będzie dostępny plan sędziowania i spis wystawców? Na stronce widnieje informacja, że po zamknięciu katalogu. Zgłoszenia tylko do 11, a poniżej druga, że na wystawie w Wawie jeszcze można zgłaszać do 13:roll: Quote
Błyskotka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Na listowne potwierdzenia jest jeszcze sporo czasu ;). Na plan sędziowania też jeszcze troszkę czasu jest zwłaszcza że jeszcze dziś i jutro zbierają zgłoszenia. Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 potwierdzenia i plan sędziowania pewnie pojawi się (tak jak w przypadku większości wystaw) w ostatnim tygodniu przed wystawą. Quote
REDA&MELA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Oświećcie mnie jeszcze gdzie mam wysiąść:cool3:. Są dwie opcje: - Będzin - Będzin miasto :) Quote
Dream Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 REDA&MELA napisał(a):Oświećcie mnie jeszcze gdzie mam wysiąść:cool3:. Są dwie opcje: - Będzin - Będzin miasto :) Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi Quote
REDA&MELA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dream napisał(a):Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi Jade z Wrocławia to jakby z zachodu:lol:. Czyli pierwszy Będzie Będzin, a ja wysiadam w Będzinie miasto? Dobrze kapuje?:cool3: Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dream napisał(a):Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3: Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto). Quote
Dream Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 katik napisał(a):od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3: Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto). Ksawera - racja ;) Będzin miasto to stacja z peronami pod dachem, jeśli dobrze pamiętam tym się różni od pozostałych dwóch Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol: Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic) Quote
REDA&MELA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 katik napisał(a):Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol: Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic) Dzięki:). Tak jedziemy do katowic, potem się przesiadamy na drugi pociąg do będzina:). Quote
Basia i Barni Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 nas nie bedzie :shake::placz: - biore ślub :diabloti: Quote
boksiedwa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moje małe zołzidło zgłoszone :D ale żadnego potwierdzenia nie dostałam Quote
lothia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ja też nic jeszcze nie dostałam,jakieś Warszawiaki jadą pociągiem może? Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jest już spis wystawców http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008.php Quote
bogi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Jest już spis wystawców http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008.php Gdzie ? Prosze pokaż gdzie,bo ja cykam i cykam i nie widze:oops: Quote
Recommended Posts