Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli jutro i w niedzielę będzie tak lało jak dzisiaj, to możecie się martwić czy w ogóle dojedziecie. Znając nasze polskie drogi to przez miasto możecie jechać nawet 20km/h :/
Nas zalało totalnie.
Pewnie chodziło o to, że na torowiskach/rozjazdach położonych w dołkach i niższych partiach mogą się tramwaje wykoleić przez dużą ilość wody.....

Posted

[quote name='lothia']nie mam pojęcia,tylko takie coś tz mi pokazał,też niestety pociągiem jadę i się martwię
lothia, jakim połaczeniem jedziesz? tzn. przesiadasz się w katowicach?:cool3:

Posted

mam nadzieje że Drga kraków-Będzin jest dobra...ale jak tak leje to koszmar i na TVN mówili że w niedziele tez ma padać<porażka> Mogą odwołać wystawę? Jak by było np. tak jak dziś?

Posted

Tak jak dzisiaj na pewno nie będzie. Mam nadzieję, ze przez sobotę ta woda jakoś "ujdzie" i będzie przynajmniej przejezdnie:mad:. A jak nie...to dziewczynki...Będzin zapamiętamy jako survival tudzież szkołę przetrwania:evil_lol:. Zamiast strojów galowych kaloszki i stare spodenki...i wio...przez wodę i błocko:cool3::lol:;)

Posted

w Dąbrowie Górniczej,a Ty?
tam mam przesiadkę do Będzina[jak dobrze pójdzie jedziemy razem z Dada i tz bo się o mnie boi-jestem w szoku]
Dziewczyny a ktos z mieszkańców Będzina może powiedzieć jak sytuacja wyglada naprawdę,w mediach różne rzeczy piszą często przesadzone

Posted

Proszę się nie bać. Przed chwileczką wróciliśmy ze związku i jest wszystko o.k.:lol: W Będzinie na drogach jest już sucho!:cool1:
Na niedziele prognozy są pozytywne!!!:multi:

Posted

Janasz napisał(a):
Proszę się nie bać. Przed chwileczką wróciliśmy ze związku i jest wszystko o.k.:lol: W Będzinie na drogach jest już sucho!:cool1:
Na niedziele prognozy są pozytywne!!!:multi:

No to super :)
Oby pogoda dopisała.

Posted

lothia napisał(a):
w Dąbrowie Górniczej,a Ty?
tam mam przesiadkę do Będzina[jak dobrze pójdzie jedziemy razem z Dada i tz bo się o mnie boi-jestem w szoku]
Dziewczyny a ktos z mieszkańców Będzina może powiedzieć jak sytuacja wyglada naprawdę,w mediach różne rzeczy piszą często przesadzone

Ja jade Wroc->Katowice. W katowicach przesiadam się na osobowy do Będzina:lol:. Patrząc po rozkładzie jazdy (pkp) to ty będziesz dojeżdzać do Będzina z przeciwnej strony:lol:.

Posted

Madzia_K napisał(a):
Pogoda dzisiaj jest fajna. Zgłoszenie z numerkiem mamy :) . Do zobaczenia jutro...z kim spotkamy się na 3 ringu?:razz:

A czy jest duszno/parno? Bo jeśli tak jak we Wrocławiu to moja sucz wymięka:shake:.

Posted

Na razie jest ciepło, ale będzie parno. już czuć. Właśnie wróciłam ze spaceru z psami cała mokra... Masakra, najgorzej wśród drzew i w lesie, bo od ziemi bije jeszcze wczorajszy deszcz, a z powietrza już śródziemnomorskie powietrze :loveu::loveu:

Zaopatrzcie się w miski, jak nie na wodę, to do używania jej w postaci kapelusza :evil_lol:

Posted

Mieszkam ok 70 km od Będzina. U nas jest ciepło, ale nie duszno ;) . Rano była mgiełka, a teraz jest zwyczajnie przyjemnie i letnio. Szczerze sobie życzę, żeby jutro była taka sama pogoda :)

Posted

A ja w Sosnowcu i mówię jak jest:evil_lol:
Ale widzę, że słonko zaszło za maleńkie chmurki, więc na razie źle nie jest.
O tej porze jutro będziemy już po ocenie, więc jak będzie tak jak teraz to jest odpowiednio :loveu:

Marysiu - weźmiesz wodę, czy ja mam wziąć?:cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ja w Sosnowcu i mówię jak jest:evil_lol:
Ale widzę, że słonko zaszło za maleńkie chmurki, więc na razie źle nie jest.
O tej porze jutro będziemy już po ocenie, więc jak będzie tak jak teraz to jest odpowiednio :loveu:

Marysiu - weźmiesz wodę, czy ja mam wziąć?:cool3:

Moge zabrać ;-) Ale Ty weź miskę.

Posted

A czy na wystawie jest jakiś punkt do czerpania wody dla psów?:cool3:
Ja zawsze biorę Redzie 1,5 litrową mineralną, ale obawiam się że przy takiej pogodzie to nie wystarczy:shake:.