Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informacje na temat wystawy.

Sędziowie:

Grupa I

[B]- Zbigniew Milewski[/B] - Owczarek Niemiecki
[B]- Joanna Szczepańska-Korpetta[/B] - Polski Owczarek Nizinny
[B]- Ireneusz Picheta[/B] - pozostałe rasy gr I

Grupa II

[B]- Iwona Magdziarska[/B] - Boksery
[B]- Zbigniew Ostrowski[/B] - Dogi, Cane Corso, Doberman, Pinczery, Fila, Nowofundland, Leonberger, Landseer
[B]- Mariola Semik[/B] - Szwajcarskie Psy Pasterskie, Owczarek Śr. Azjatycki, Owczarek Kaukazki
[B]- Tomasz Borkowski [/B]- Sznaucery
[B]- Ewa Bukład[/B] - Bernardyn, Rottweiler, Czarny Terier Rosyjski, Buldog Angielski, Bullmastif, Mastify, Shar-Pei, pozostałe rasy gr II

Grupa III

[B]- Wiesław Boryczko [/B]- Yorkshire Terrier
[B]- Krystyna Opara[/B] - Teriery: Sealyham, Szkockie, Czeski, West Highland White
[B]- Janusz Opara [/B]- Teriery: Bullterier, American Staffordshire, Staffordshire Bull, Airedale, Bedlington, Border, Irish Soft, Kerry Blue, Irlandzki, Walijski Carin, Norwith, Norfolk, Jack i Parson Russel, Foksterier

Grupa IV

[B]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska[/B]

Grupa V

[B]Katarzyna Boryczko[/B]

Grupa VI

[B]- Małgorzata Supronowicz[/B] - Beagle
[B]- Tomasz Borkowski [/B]- pozostałe rasy gr VI

Grupa VII

[B]Tomasz Borkowski[/B]

Grupa VIII

[B]- Joanna Szczepańska-Korpetta [/B]- Retrievery (oprócz Golden Retriever)
[B]- Małgorzata Supronowicz[/B] - Golden Retriever
[B]- Janusz Opara[/B] - pozostałe rasy gr VIII

Grupa IX

[B]- Mirosław Redlicki[/B] - Chihuahua, Shih-Tzu, Pekińczyk, Chiński Grzywacz
[B]- Zbigniew Jakubowski[/B] - Pudle, Cavaliery
[B]- Krystyna Opara[/B] - pozostałe rasy gr IX

Grupa X

[B]Ewa Bukład[/B]

MP - Supronowicz Małgorzata

-------------------------------

Są i ceny:

- Opłata za psa: [B]70zł[/B], kolejny pies tego samego właściciela: [B]60zł[/B] (bez katalogu)
- Opłata za szczeniaka i weterana: [B]30zł[/B], kolejny szczeniak/weteran tego samego właściciela: [B]15zł[/B]
- Młody Prezenter: [B]10zł[/B]
Wpłaty prosimy kierować na konto oddziału: Bank Millennium 11 1160 2202 0000 0000 4937 0793
[COLOR=#ff0000]Opłata wniesiona po 11.07.2008 i w dniu wystawy wynosi 100zł za każdego psa niezależnie od klasy.[/COLOR]
Interchampiony i psy ras polskich w rękach polskich wystawców: bezpłatnie (bez katalogu)
Zgłoszenia [B]([URL="http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008_krajowa/Zgoszenie_Wystawa_Bedzin_2008.doc"][COLOR=#0000ff]FORMULARZ[/COLOR][/URL] do wydrukowania)[/B] prosimy wysyłać listem poleconym na adres oddziału lub używając formularza internetowego. Prosimy nie przesyłać zgłoszeń e-mailem lub faxem ! Zgłoszenia psów do klasy użytkowej muszą zawierać kopię certyfikatu użytkowości a do klasy championów kopię championatu. Bez tego dokumentu zostaną przesunięte do klasy otwartej. Prosimy o kontakt telefoniczny z biurem oddziału w celu potwierdzenia czy zgłoszenie dotarło. Każde zgłoszenie musi zawierać: 'numer rejestracji oddziałowej'
Wycofanie psa z udziału w wystawie lub zmiana klasy możliwa jest tylko w wyjatkowych wypadkach do dn. 11.07.2008

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama jestem bardzo ciekawa, bo chociaż ja i tak będę bez względu na sędziego to w poprzednich latach obsada sędziowska była ciekawa. Ciekawe czy w tym roku tez tak bedzie.

Posted

w zeszlym roku byla komedia z katalogiem. moj np. pies (jamnik) byl dogiem niemieckim ŚNIADYM. ale mimo to wytrwalam i stanelam na podium w grupie:multi: w tym roku tez zawitam do kochanego Bedzina

Posted

Oj tak, katalogi za darmo rozdawali, bo takie błędy tam były, że szok.
Pamiętam jak z EveL zastanawiałyśmy się dlaczego katalogowy doberman jest ctr'em. :evil_lol:

Posted

Pod względem katalogu to Będzin się nie popisał, ale kazdemu może się zdarzyć. :)
Najważniejsze, ze wystawa była udana i oby tak było co rok. :)

Posted

Tak, w katalogu były takie herezje, że śmiech na sali. Mam nadzieję, że tym razem się to nie powtórzy :cool3:
Czekam więc na info o wystawie :cool3:
Marymek - zapisujesz się na MP z Franką?:cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Tak, w katalogu były takie herezje, że śmiech na sali. Mam nadzieję, że tym razem się to nie powtórzy :cool3:
Czekam więc na info o wystawie :cool3:
Marymek - zapisujesz się na MP z Franką?:cool3:[/quote]

Jeśli jedziecie, to chętnie :loveu:

Posted

[quote name='marymek']Jeśli jedziecie, to chętnie :loveu:[/QUOTE]
Wiesz nie wiem czy jedziemy, ale na MP mogę Ci ją pożyczyć :loveu:
Chyba, że musiałaby być zgłoszona, żeby mogła uczestniczyć w MP? :hmmmm:

Posted

[quote name='panienkabubu']Wiesz nie wiem czy jedziemy, ale na MP mogę Ci ją pożyczyć :loveu:
Chyba, że musiałaby być zgłoszona, żeby mogła uczestniczyć w MP? :hmmmm:[/quote]

Nie musi być zgłoszona ;-)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='marymek']Pamiętam jak z EveL zastanawiałyśmy się dlaczego katalogowy doberman jest ctr'em. :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:
Ja też czekam na jakieś informacje co do wystawy. Może się uda dojechać i w tym roku ;)

Posted

[quote name='EveL']:evil_lol::evil_lol:
Ja też czekam na jakieś informacje co do wystawy. Może się uda dojechać i w tym roku ;)[/quote]

Mam nadzieję że dojedziesz :)