panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Informacje na temat wystawy. Sędziowie: Grupa I [B]- Zbigniew Milewski[/B] - Owczarek Niemiecki [B]- Joanna Szczepańska-Korpetta[/B] - Polski Owczarek Nizinny [B]- Ireneusz Picheta[/B] - pozostałe rasy gr I Grupa II [B]- Iwona Magdziarska[/B] - Boksery [B]- Zbigniew Ostrowski[/B] - Dogi, Cane Corso, Doberman, Pinczery, Fila, Nowofundland, Leonberger, Landseer [B]- Mariola Semik[/B] - Szwajcarskie Psy Pasterskie, Owczarek Śr. Azjatycki, Owczarek Kaukazki [B]- Tomasz Borkowski [/B]- Sznaucery [B]- Ewa Bukład[/B] - Bernardyn, Rottweiler, Czarny Terier Rosyjski, Buldog Angielski, Bullmastif, Mastify, Shar-Pei, pozostałe rasy gr II Grupa III [B]- Wiesław Boryczko [/B]- Yorkshire Terrier [B]- Krystyna Opara[/B] - Teriery: Sealyham, Szkockie, Czeski, West Highland White [B]- Janusz Opara [/B]- Teriery: Bullterier, American Staffordshire, Staffordshire Bull, Airedale, Bedlington, Border, Irish Soft, Kerry Blue, Irlandzki, Walijski Carin, Norwith, Norfolk, Jack i Parson Russel, Foksterier Grupa IV [B]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska[/B] Grupa V [B]Katarzyna Boryczko[/B] Grupa VI [B]- Małgorzata Supronowicz[/B] - Beagle [B]- Tomasz Borkowski [/B]- pozostałe rasy gr VI Grupa VII [B]Tomasz Borkowski[/B] Grupa VIII [B]- Joanna Szczepańska-Korpetta [/B]- Retrievery (oprócz Golden Retriever) [B]- Małgorzata Supronowicz[/B] - Golden Retriever [B]- Janusz Opara[/B] - pozostałe rasy gr VIII Grupa IX [B]- Mirosław Redlicki[/B] - Chihuahua, Shih-Tzu, Pekińczyk, Chiński Grzywacz [B]- Zbigniew Jakubowski[/B] - Pudle, Cavaliery [B]- Krystyna Opara[/B] - pozostałe rasy gr IX Grupa X [B]Ewa Bukład[/B] MP - Supronowicz Małgorzata ------------------------------- Są i ceny: - Opłata za psa: [B]70zł[/B], kolejny pies tego samego właściciela: [B]60zł[/B] (bez katalogu) - Opłata za szczeniaka i weterana: [B]30zł[/B], kolejny szczeniak/weteran tego samego właściciela: [B]15zł[/B] - Młody Prezenter: [B]10zł[/B] Wpłaty prosimy kierować na konto oddziału: Bank Millennium 11 1160 2202 0000 0000 4937 0793 [COLOR=#ff0000]Opłata wniesiona po 11.07.2008 i w dniu wystawy wynosi 100zł za każdego psa niezależnie od klasy.[/COLOR] Interchampiony i psy ras polskich w rękach polskich wystawców: bezpłatnie (bez katalogu) Zgłoszenia [B]([URL="http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008_krajowa/Zgoszenie_Wystawa_Bedzin_2008.doc"][COLOR=#0000ff]FORMULARZ[/COLOR][/URL] do wydrukowania)[/B] prosimy wysyłać listem poleconym na adres oddziału lub używając formularza internetowego. Prosimy nie przesyłać zgłoszeń e-mailem lub faxem ! Zgłoszenia psów do klasy użytkowej muszą zawierać kopię certyfikatu użytkowości a do klasy championów kopię championatu. Bez tego dokumentu zostaną przesunięte do klasy otwartej. Prosimy o kontakt telefoniczny z biurem oddziału w celu potwierdzenia czy zgłoszenie dotarło. Każde zgłoszenie musi zawierać: 'numer rejestracji oddziałowej' Wycofanie psa z udziału w wystawie lub zmiana klasy możliwa jest tylko w wyjatkowych wypadkach do dn. 11.07.2008 Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 nic jeszcze nie wiadomo. Jak we wtorek uda mi się dotrzeć do oddziału to postaram się dowiedzieć, kiedy będą jakieś informacje. Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='katik']nic jeszcze nie wiadomo. Jak we wtorek uda mi się dotrzeć do oddziału to postaram się dowiedzieć, kiedy będą jakieś informacje.[/QUOTE] O super :multi: Quote
Błyskotka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No to będziemy czekać na wieści jakieś :cool3:. Quote
aleb Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O, ja też jestem bardzo ciekawa jakichkolwiek informacji :) Quote
Light of Shin-Ra Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Też bym chętnie sie coś dowiedziała bo ode mnie to niedaleko a młoda już w młodzieży będzie to można by się wybrać. Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja też czekam na informacje, bo chętnie do Będzina znowu zawitam :) Quote
katik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Informacje o wystawie powinny się pojawić na stronie ZK pod koniec miesiąca. :cool3: Quote
Błyskotka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jak obsada sędziowska będzie interesująca i będą chęci no to może się skusimy :cool3:. Quote
panienkabubu Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='katik']Informacje o wystawie powinny się pojawić na stronie ZK pod koniec miesiąca. :cool3:[/QUOTE] To czekamy :cool3: Quote
katik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sama jestem bardzo ciekawa, bo chociaż ja i tak będę bez względu na sędziego to w poprzednich latach obsada sędziowska była ciekawa. Ciekawe czy w tym roku tez tak bedzie. Quote
Marchewkowy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 my też na pewno będziemy,za blisko żeby nie jechać ;) Quote
Olka_Olga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w zeszlym roku byla komedia z katalogiem. moj np. pies (jamnik) byl dogiem niemieckim ŚNIADYM. ale mimo to wytrwalam i stanelam na podium w grupie:multi: w tym roku tez zawitam do kochanego Bedzina Quote
marymek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Oj tak, katalogi za darmo rozdawali, bo takie błędy tam były, że szok. Pamiętam jak z EveL zastanawiałyśmy się dlaczego katalogowy doberman jest ctr'em. :evil_lol: Quote
katik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pod względem katalogu to Będzin się nie popisał, ale kazdemu może się zdarzyć. :) Najważniejsze, ze wystawa była udana i oby tak było co rok. :) Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Tak, w katalogu były takie herezje, że śmiech na sali. Mam nadzieję, że tym razem się to nie powtórzy :cool3: Czekam więc na info o wystawie :cool3: Marymek - zapisujesz się na MP z Franką?:cool3: Quote
Talagia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 My też bedziemy na tej wystawie :) Rok temu Raven był jakims terrierkiem w katalogu :D :diabloti: Quote
marymek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Tak, w katalogu były takie herezje, że śmiech na sali. Mam nadzieję, że tym razem się to nie powtórzy :cool3: Czekam więc na info o wystawie :cool3: Marymek - zapisujesz się na MP z Franką?:cool3:[/quote] Jeśli jedziecie, to chętnie :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='marymek']Jeśli jedziecie, to chętnie :loveu:[/QUOTE] Wiesz nie wiem czy jedziemy, ale na MP mogę Ci ją pożyczyć :loveu: Chyba, że musiałaby być zgłoszona, żeby mogła uczestniczyć w MP? :hmmmm: Quote
marymek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Wiesz nie wiem czy jedziemy, ale na MP mogę Ci ją pożyczyć :loveu: Chyba, że musiałaby być zgłoszona, żeby mogła uczestniczyć w MP? :hmmmm:[/quote] Nie musi być zgłoszona ;-) Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 E to spoko - to możesz na MP się zgłaszać, wypożyczę ją :) Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dzięki :) [SIZE=1]Swoją drogą to nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę :shake:[/SIZE] Quote
EveL_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='marymek']Pamiętam jak z EveL zastanawiałyśmy się dlaczego katalogowy doberman jest ctr'em. :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Ja też czekam na jakieś informacje co do wystawy. Może się uda dojechać i w tym roku ;) Quote
marymek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='EveL']:evil_lol::evil_lol: Ja też czekam na jakieś informacje co do wystawy. Może się uda dojechać i w tym roku ;)[/quote] Mam nadzieję że dojedziesz :) Quote
panienkabubu Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 No i miało być info i nie ma :cool3: Quote
Recommended Posts