Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eliza_sk']Ojoj, ale się nawędruje :) To max. waga przesyłki kurierskiej to 30 kg ?[/quote]

Nie wiem ? Moze krakvet ma taką umowę stałą z firmą kurierską.

Posted

Dziewczyny! Zajrzyjcie na wątek Pani Romy. Pewna osoba ma deski na budy do oddania w Sosnowacu. jest tego dużo tak aby obdzielic wszystkich, ale brak transportu, moze Wy coś skombinujecie ?

Posted

Byłam przed chwilą u Lizy i szczeniaków. Dzieci bardzo się rozbrykały i mają się bardzo dobrze. Sunia spokojna niezmiernie, godna, szlachetna, prawdziwa arystokratka (ale to specyfika chartów). Dzisiaj nawet zamerdała na mój widok ogonem, a potem cały czas się wtulała w kolana. Ale bez nachalności, pełny szacun.

[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/7908/liza035jg0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malagos']To dlatego tomcug szukała kogos od chartów :cool3:
A skad ona się wzieła?[/quote]
Malagos - rozszyfrowałaś mnie. :evil_lol:
O suni poczytasz na tym wątku, zaczyna się w poście 1275 :placz:.

Posted

[quote name='malagos']Przeczytałam o charci.W głowie się nie mieści. Żal tych onków z klatki.[/quote]

Onków bardzo żal i tych dwóch chartów, które zostały gdzieś ukryte. One nie mają na pewno lepszego życia.

Posted

Wczoraj wyadoptowałam [B]Melę[/B] :multi:.

Domek rewelacyjny, państwo stracili poprzednią sunię (młodą, żywiołową, okaz zdrowia - wiem bo ją znałam i wiem jaka była zadbana) w czasie zabiegu sterylizacji ,"fachowo" przeprowadzonego przez pewnego kieleckiego weta ([B]jeśli ktoś jest zainteresowany o którego chodzi, to napiszę na PW[/B]). Dlatego tym razem chcieli już wysterylizowane zwierzę.
Mela będzie mieszkać w budzie z drugą sunią, ale jakie to budy - brakuje tam tylko zestawu satelitarnego :lol:.
Wybieg olbrzymi, bo pół ha trawy.

Posted

[quote name='Potter']Wczoraj wyadoptowałam [B]Melę[/B] :multi:.

[/quote]

jak możesz to wklej zdjęcie, która to Mela i której nie ogłaszać, bo do dziś ich nie rozróżniam:)

Posted

[quote name='manforte']Mela ma mniej czernego na mordce, większe uszy i w ogóle większa.[/quote]

Umaszczenie na pysiolu robi jej takie "ostre rysy", ja już wiem, tylko nie wiem, jak je wstawiałam do ogłoszeń, czy nie na odwrót, ale może ktoś nie będzie tak dociekliwy jak my :)