Kar0la Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Super, że już bezpieczny. :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='ciapuś'] :loveu: prześliczne oczęta :loveu: a ta rana to spora :shake: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 szajbus napisał(a):Dziekuję dziewczyny. Bida opuściła schron, jest bezpieczny, ale ile takich bid w nim tkwi? Kto sie pozbywa psiaka jest pozbawiony wszelkich uczuć. Masz rację, w całej rozciągłości:( Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czekamy na wieści z lecznicy :modla: co mu dolega i co z tą skórą - może on sam sobie powygryzał? Quote
ciapuś Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):czekamy na wieści z lecznicy :modla: co mu dolega i co z tą skórą - może on sam sobie powygryzał? Cioteczki troszkę cierpliwości pies pojechał do lecznicy dzisiaj popołudniu , a my pod opieka mamy kilkanaście psów a nie tylko Leniego. Jeśli będzie coś wiadomo na pewno napiszemy Quote
szajbus Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Jestesmy cierpliwe. Lenny przypomina sie wszytskim Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 szajbus napisał(a):Jestesmy cierpliwe. Lenny przypomina sie wszytskim Nocką także.Domku szuka:loveu: Quote
hanka456 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Lenny wyjeżdża już dzisiaj z lecznicy. gdy bedą jakies zalecenia napisze o tym poźniej. Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Haniu już do Pana Władysława jedzie? :multi: Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tak,wrobili mnie w transport :mad: Ta skóra to podobno tylko odparzenia. Lenny jest zywym,duzo szczekajacym psiakiem,bardzo przyjaznym. Za jakies 30 minut bedzie juz w drodze. Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Niewiasta :Rose: dzięki wielkie :multi::multi::multi: dzięki temu już dziś Lenny będzie w ciepełku i pod dobrą opieką :loveu: Quote
Edi100 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 malawaszka napisał(a):Niewiasta :Rose: dzięki wielkie :multi::multi::multi: dzięki temu już dziś Lenny będzie w ciepełku i pod dobrą opieką :loveu: To czekamy na wieści:loveu: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Lenny jest już w DT - wieści są takie, że jest większy jednak niż miniaturka - bardziej jak średniak, chce zjeść całe jedzenie i swoje i Hestii i wodę całą wypić:lol: biedak ma po schronisku pozostałości :shake: a ja wiem, że dziewczyny maja zdjęcia Lennego i Hestii :cool3::razz: Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Miejsce niesamowite,pan niesamowity i pieski tez :-) Tico narazie sprawne,nic sie nie urwało :D Zaraz wstawie zdiecia. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Lenny jeszcze w ogórdku w lecznicy: " class="ipsImage" alt=""> I juz u pana Władysława: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 kurde mnie nadal na sznupa wygląda ,tylko takiego hmmm z kiepskiej "hodoffli" - a obcinałyście mu grzywkę czy jej nie miał? :lol: aha - a uszy ma takie długie czy to kudły?? Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Uszy ma takie jak pudel,ale reszta przypomina sznaucerka,wiec to taki pudelek sznaucerkowaty :-) Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 szkoda, że mam tak daleko bo aż mnie łapy świerzbią żeby go maszynką przejechać :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts