hanka456 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fundacja, to ja i Ania. Nie wiemy w co rece włozyć. Nie tylko jeden Lenny jest na naszej glowie. Zawiozłysmy Lenniego do Pana i teraz Lenny jest nasz Fundacyjny. Quote
hanka456 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Lenny czeka na dom, gdzie nikomu nie będzie przeszkadzało, że jest albo pudlem, albo jego mixem albo mixem mixów. Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dzisiaj dostałam zapytanie o Lennego, odpisałam... ale na razie cisza... Quote
szajbus Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Ja na pewno nie mam Lenny czeka na dom Quote
malawaszka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 zobaczymy - może się coś wykluje - prowadzę wstępne rozmowy z jednym domkiem ze Szczytna, w razie czego już mam załatwioną wizytę przedadopcyjną, no ale jeszcze za wczesnie, żeby się cieszyć :kciuki: Quote
ewatonieja Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ale to można zawsze robić :Rose::thumbs: i jak tak czynię :) Quote
szajbus Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 malawaszka to my se pośpiewamy "gdzie jest ta ulica gdzie jest ten dom.........." Quote
szajbus Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Lenny sie przypomina. Komu tego młodego pieska? Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 z Lennym może być problem z domiem - taki problem, że on szczeka i wyje w domu - więc najlepiej jakby adoptował go ktoś niepracujący, albo do domu z ogrodem, gdzie nie będzie przeszkadzało wycie sąsiadom :roll: - nie wiem czy wypali ten dom w Szczytnie, chociaż bardzo fajny się wydaje, ale napisałam, że może być problem i poprosiłam o przemyślenie poważnie tej kwestii - to może potrwać kilka dni, a może potrwać i miesiąc - a wiadomo jak to jest z sąsiadami w bloku :roll: a ci Państwo oboje pracują i siłą rzeczy pies będzie musiał zostawać w domu. No cóż - zobaczymy Quote
szajbus Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Znam to. Moja Zuzia zachowuje sie identycznie, gdy jest sama. W towarzystwie Balbinki nie wyje, nie szczeka , tylko rozrabia. Ostatnio jak wychodziłam z Balbi na kontrole do lekarza to słychać było Zuzke na ulicy. Nie wiem, ale może w towarzystwie innego pieska zachowywałby sie inaczej? Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 nie - też wyje, bo u Wandy został z Jej suńką i wył i szczekał :shake: Quote
szajbus Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Choinka, śpiewak operowy sie trafił. Może dlatego go ktoś wywalił? Quote
_Tosia_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 do góry... wyjec nie wyjec dom mieć musi!!!! Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 szajbus napisał(a):Znam to. Moja Zuzia zachowuje sie identycznie, gdy jest sama. W towarzystwie Balbinki nie wyje, nie szczeka , tylko rozrabia. Ostatnio jak wychodziłam z Balbi na kontrole do lekarza to słychać było Zuzke na ulicy. noo to tak jak moja Pepa, ale ja mam wyrozumiałych sąsiadów i przeprowadzkę na wies na horyzoncie więc nie ma z tym problemu, ale w większości bloków to byłby problem i to duży :( Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 cholibka - ja zniechęcam ten zainteresowany domek jak mogę a oni dalej chcą Lennego :lol: chcą się nim zająć, nauczyć wszystkiego co potrzeba - mają doświadczenie z piechami :-) Quote
Recommended Posts