Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobaczymy - może się coś wykluje - prowadzę wstępne rozmowy z jednym domkiem ze Szczytna, w razie czego już mam załatwioną wizytę przedadopcyjną, no ale jeszcze za wczesnie, żeby się cieszyć :kciuki:

Posted

z Lennym może być problem z domiem - taki problem, że on szczeka i wyje w domu - więc najlepiej jakby adoptował go ktoś niepracujący, albo do domu z ogrodem, gdzie nie będzie przeszkadzało wycie sąsiadom :roll: - nie wiem czy wypali ten dom w Szczytnie, chociaż bardzo fajny się wydaje, ale napisałam, że może być problem i poprosiłam o przemyślenie poważnie tej kwestii - to może potrwać kilka dni, a może potrwać i miesiąc - a wiadomo jak to jest z sąsiadami w bloku :roll: a ci Państwo oboje pracują i siłą rzeczy pies będzie musiał zostawać w domu. No cóż - zobaczymy

Posted

Znam to. Moja Zuzia zachowuje sie identycznie, gdy jest sama. W towarzystwie Balbinki nie wyje, nie szczeka , tylko rozrabia. Ostatnio jak wychodziłam z Balbi na kontrole do lekarza to słychać było Zuzke na ulicy.
Nie wiem, ale może w towarzystwie innego pieska zachowywałby sie inaczej?

Posted

szajbus napisał(a):
Znam to. Moja Zuzia zachowuje sie identycznie, gdy jest sama. W towarzystwie Balbinki nie wyje, nie szczeka , tylko rozrabia. Ostatnio jak wychodziłam z Balbi na kontrole do lekarza to słychać było Zuzke na ulicy.

noo to tak jak moja Pepa, ale ja mam wyrozumiałych sąsiadów i przeprowadzkę na wies na horyzoncie więc nie ma z tym problemu, ale w większości bloków to byłby problem i to duży :(