Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenny miał iśc od budy po Ciapusia,ale zobaczyli go w gabinecie
i poszedł na zwierzetarnię, trchę ma gila chłopak
obcielismy dredy z nad oczu, jest pogryziony w tyłek na plecach
weterynarze mówią ze to pudel podobny do pudelki Ciapusia -Agnieszki

Posted

malawaszka napisał(a):
weterynarze się nie znają!!! Ja jestem przekonana że to jest sznupek!!! i kropka :eviltong:

biedaczek pogryziony :placz: a cosik wiadomo o hoteliku?

Z tym bym pewnie kłopotów nie miała prawda malawaszka?

Posted

ostatnio to on jest bardziej szary i ma identyczne kłaczki jak pudelka Ciapusiowa Lala,ja sie nie wypowiadam bo to wszystko sie okaze jak sie go obetnie, Lenny jest bardzo sympatycznym psem ładnie chodzi na smyczy
dał sie obciąc bez warczenia ,wygląda na dobrze wychowanego psiaka

Posted

ja myślę, że on mógłby być nawet rodziną Elma - ma bardzo podobną sierść - Elmo też ma takie loki :roll: watowe na łapach, i ze zdjęcia wydaje mi się podobna budowa - kiedyś przy wątku Elma któraś z dziewczyn z Łodzi pisała zdaje się, że wie z której "hodoffli" Elmo może pochodzić - i Lenny też może być stamtąd :roll: ale to tylko takie moje przemyślenia nic nie wnoszące do sprawy :oops:

Posted

Dopiero trafiłam na wątek. Ostatnio jestem opóźniona. :roll:
Najważniejsze żeby można było dać Lennemu schronienie szczególnie, że są ludzie chętni do pomocy....

Posted

Mam wieści z Fundacji
Holetlik jest zapchany do granic możliwości. Na chwilę obecna nie ma go gdzie umieścić.
Na razie wiemy, ze pies ma gila i jest pokąsany.
Tak sobie myślę na gorąco
Można by sie ew. dowiedzieć czy nie przyjęłaby go jakaś lecznica na leczenie i można by było doprowadzić go tam do porządku. Byc może w tym czasie by się co s dla niego znalazło. Kto wie,może w tym czasie zwolniłoby się jakieś miejsce w hoteliku.

Ps, Moim zdaniem ( a nie jestem spcecem ) to jest sznupek, ale to wyjdzie dopiero po kapieli i strzyżeniu

Posted

Widziała go na żywo ewatonieja, w tej chwili jej nie ma, ale jak wróci na pewno nam napisze.. Słyszałam, ze niektóre lecznice biora od 20 zł za dobe + koszty leczenia.

Posted

jesli chodzi o pogryzienia to lenny jest porysowany na grzebiecie i nogach
a na tyłku (uda) ma rany wielkości 5zł albo od obtarcia albo od zębów
oprócz tego ma mało sierści na ogonie, duzo dredów na nogach i pod brzuchem, dredy na pyszczku wycięliśmy widzi na oczy w końcu
dużo słomy wplątanej w sierść, wygląda na 7-8 lat ale po obejrzeniu zębów daja mu 1 rok,i tak tez jest zapisane w karcie, Lenny został przyprowadzony,ktoś go znalazł na ulicy