katya Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 wanda szostek napisał(a):W ogłoszeniach są dokładne namiary na schronisko i psa. Też bym to zmieniła :razz: Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 no - lepiej jakby taki psiulek szedł przez wolontariuszy do adopcji :shake: a pytałyście o ten hotelik? Quote
szajbus Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Ja kontaktowałam się telefonicznie z Kaja , jak tylko da się go upchnąć to pojedzie do hoteliku. czekamy na wieści.Wiem, ze będzie cięzko. Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 bardzo mocno trzymam :kciuki: musi się udać a jak będzie pięknie odpicowany i pofocony to migiem dom znajdzie!!! Quote
szajbus Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Ja tez bym bardzo chciała, zeby jak najszybciej opuścił schronisko. Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Lenny Krawitz hopaj na dobranoc!!! nie zostawimy Cię tam!!!! Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 SZNAUCEREK MINI W SCHRONISSKUUUUUUUU :placz: Quote
szajbus Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Lenny sie przypomina i prosi i kochający i odpowiedzialny domek Quote
ewatonieja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zerkne dzisiaj na niego, chyba ze wichura zdązy mi łeb urwać :)) Quote
ewatonieja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Lenny miał iśc od budy po Ciapusia,ale zobaczyli go w gabinecie i poszedł na zwierzetarnię, trchę ma gila chłopak obcielismy dredy z nad oczu, jest pogryziony w tyłek na plecach weterynarze mówią ze to pudel podobny do pudelki Ciapusia -Agnieszki Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 weterynarze się nie znają!!! Ja jestem przekonana że to jest sznupek!!! i kropka :eviltong: biedaczek pogryziony :placz: a cosik wiadomo o hoteliku? Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Próbuje sie skontaktować z Kają, na razie nie odbiera tel. Quote
wanda szostek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 malawaszka napisał(a):weterynarze się nie znają!!! Ja jestem przekonana że to jest sznupek!!! i kropka :eviltong: biedaczek pogryziony :placz: a cosik wiadomo o hoteliku? Z tym bym pewnie kłopotów nie miała prawda malawaszka? Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 wanda szostek napisał(a):Z tym bym pewnie kłopotów nie miała prawda malawaszka? nie mam pojęcia - bo nie wiemy też jaki on jest, ale bardzo możliwe, że masz rację :niewiem: Quote
ewatonieja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ostatnio to on jest bardziej szary i ma identyczne kłaczki jak pudelka Ciapusiowa Lala,ja sie nie wypowiadam bo to wszystko sie okaze jak sie go obetnie, Lenny jest bardzo sympatycznym psem ładnie chodzi na smyczy dał sie obciąc bez warczenia ,wygląda na dobrze wychowanego psiaka Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja myślę, że on mógłby być nawet rodziną Elma - ma bardzo podobną sierść - Elmo też ma takie loki :roll: watowe na łapach, i ze zdjęcia wydaje mi się podobna budowa - kiedyś przy wątku Elma któraś z dziewczyn z Łodzi pisała zdaje się, że wie z której "hodoffli" Elmo może pochodzić - i Lenny też może być stamtąd :roll: ale to tylko takie moje przemyślenia nic nie wnoszące do sprawy :oops: Quote
Szyszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dopiero trafiłam na wątek. Ostatnio jestem opóźniona. :roll: Najważniejsze żeby można było dać Lennemu schronienie szczególnie, że są ludzie chętni do pomocy.... Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Mam wieści z Fundacji Holetlik jest zapchany do granic możliwości. Na chwilę obecna nie ma go gdzie umieścić. Na razie wiemy, ze pies ma gila i jest pokąsany. Tak sobie myślę na gorąco Można by sie ew. dowiedzieć czy nie przyjęłaby go jakaś lecznica na leczenie i można by było doprowadzić go tam do porządku. Byc może w tym czasie by się co s dla niego znalazło. Kto wie,może w tym czasie zwolniłoby się jakieś miejsce w hoteliku. Ps, Moim zdaniem ( a nie jestem spcecem ) to jest sznupek, ale to wyjdzie dopiero po kapieli i strzyżeniu Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a jakie są koszty takiego leczenia i pobytu w lecznicy? a te rany ma poważne? Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Widziała go na żywo ewatonieja, w tej chwili jej nie ma, ale jak wróci na pewno nam napisze.. Słyszałam, ze niektóre lecznice biora od 20 zł za dobe + koszty leczenia. Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Tak okerslane jest na szybko przeziebienie z katarem Quote
ewatonieja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jesli chodzi o pogryzienia to lenny jest porysowany na grzebiecie i nogach a na tyłku (uda) ma rany wielkości 5zł albo od obtarcia albo od zębów oprócz tego ma mało sierści na ogonie, duzo dredów na nogach i pod brzuchem, dredy na pyszczku wycięliśmy widzi na oczy w końcu dużo słomy wplątanej w sierść, wygląda na 7-8 lat ale po obejrzeniu zębów daja mu 1 rok,i tak tez jest zapisane w karcie, Lenny został przyprowadzony,ktoś go znalazł na ulicy Quote
Recommended Posts