malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wystarczy poczytać kilka postów wyżej :cool3: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ups!!! To dzisiaj!!!! Dzisiaj koło 18 prosimy o :kciuki: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: pojechali razem i szczęśliwi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Dog_run: więcej napisze Anuka :loveu::loveu::loveu: Dziękuję wszystkim, którzy angażowali się w losy Lennego :Rose: Quote
Anuka1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No więc właśnie pojechali. Aż się chce takim ludziom psa oddawać. Leny od ich wejścia kontakt nawiązał. Już się rozbrykał. Do samochodu od razu pierdołka tyłek wpakował. Usadowił się z tyłu. Obok jego nowa Pani. A że wyszłam z Hienkiem ich pożegnać, to jeszcze obaj dali popisówkę i nowi opiekunowie już wiedzą jak ten śliczny przytulasty zęby wywala na wierzch. A bo tak jakoś z Hienkiem nie dogadywali się, co do pierwszeństwa w moich względach, a wtedy.... to Malawaszka może Wam powiedzieć, przez telefon miała próbkę. Tak na podwórku było między nimi ok. Zaraz wkleję zdjęcia, te które wcześniej udało mi się zrobić. Quote
Anuka1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Domek Leniego ma dużą prośbę. Prosi, żeby jeżeli to możliwe dopytać kiedy Leny się urodził, no chociaż w przybliżeniu. Więc jeżeli macie taką możliwość dajcie mi znać. Może być na wątku. To bym im przesłała. Bardzo im na tym zależało. Quote
Anuka1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Z takimi to m.in. osobnikami spędzałem tymczasowe wczasy. A jak mnie wyprali, to wyglądałem tak. W praniu byłem łatwy i przyjemny. Nie zwiałem, zębów też nie zagłębiłem, gdzie nie trzeba. Wiecie jak byłem przez te ostatnie tygodnie na wsi, to się ze mnie nabijali, że francuzik jestem i se loki przed snem kręcę jak nikt nie widzi. Kundle jedne, zazdroszczą wrodzonej urody. Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :multi::multi::multi: cudnie wypiękniał chłopak :laola: Anuka wielkie wielkie dzięki :Rose: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anuka1 napisał(a):A że wyszłam z Hienkiem ich pożegnać, to jeszcze obaj dali popisówkę i nowi opiekunowie już wiedzą jak ten śliczny przytulasty zęby wywala na wierzch. A bo tak jakoś z Hienkiem nie dogadywali się, co do pierwszeństwa w moich względach, a wtedy.... to Malawaszka może Wam powiedzieć, przez telefon miała próbkę. hahaha ano słyszałam jak chłopaki na siebie gulgotały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anuka1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 malawaszka napisał(a)::multi::multi::multi: cudnie wypiękniał chłopak :laola: Anuka wielkie wielkie dzięki :Rose: Ale muszę Ci powiedzieć, że domek znalazłaś pierwszorzędny. Ludzie na piątkę (szóstkowej skali nie uznaję). Gratuluję. Quote
Anuka1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A muszę jeszcze coś dodać. Trudno powiedzieć czy w przypadku Leniego to głupota czy odwaga, ale mój Hienek to taki mniejszy kaukaz. Więc teraz wyobraźcie sobie, to małe chuchro szczerzące swe małe pożal się boże kiełki i skaczące do Hieniowatego pyska. Widok nieziemski - polecam. Quote
ewatonieja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 super! on na każdym zdjęciu wygląda inaczej raz jak wielki kudłacz raz jak wymoczek,raz jak sczeniak przepiekny za każdym razem :loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anuka1 napisał(a):A muszę jeszcze coś dodać. Trudno powiedzieć czy w przypadku Leniego to głupota czy odwaga, ale mój Hienek to taki mniejszy kaukaz. Więc teraz wyobraźcie sobie, to małe chuchro szczerzące swe małe pożal się boże kiełki i skaczące do Hieniowatego pyska. Widok nieziemski - polecam. hahaha to ma bankowo w spadku po sznaucerach mini :evil_lol: jak ktoś tworzył tą rasę to zapomniał im powiedzieć, że są małe:lol: Quote
ewatonieja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anuka1 napisał(a):A muszę jeszcze coś dodać. Trudno powiedzieć czy w przypadku Leniego to głupota czy odwaga, ale mój Hienek to taki mniejszy kaukaz. Więc teraz wyobraźcie sobie, to małe chuchro szczerzące swe małe pożal się boże kiełki i skaczące do Hieniowatego pyska. Widok nieziemski - polecam. hehehe kamikadze :) w schronisku mamy dyzia szpica pomorskiego z astma ,który dziabie owczarki i asty:oops: Quote
szajbus Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Lenny bądź szcześliwy w nowym domku! Niech ci się wiedzie. Musze powiedzieć, że oglądałam fotki z zapartym tchem. Wypiękniał nam chłopak ! Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pierwszą noc, kiedy Lenny jest u nas w domu mamy już za sobą! Przywieźliśmy go wczoraj w nocy. Daleką podróż zniósł rewelacyjnie. Był cierpliwy i spokojny.Nie było z nim zadnych problemów. W mieszkaniu również znalazł sobie miejsce i smacznie przespał całą noc. Muszę powiedzieć, że trafilam w 10!!!!!!! Lenny jest cudnym psiakiem!Wesoły,pogodny,chętnie się bawi.Jest bystry i baaardzo ciekawski:)Doskonale rozumie co znaczy sformułowanie "nie wolno":)Zauważyliśmy, że uwielbia spacery.Wystarczy pokazać mu smycz, wspomnieć coś o spacerze i radość jest nie z tej ziemi!Skacze na tą wiadomość jak kangur:) Jest po prostu KOCHANY!!! Jeszcze raz dziękuję!!!! Wieści z frontu - czyż nie cudowne? :loveu::loveu::loveu: Quote
hanka456 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Warto było wieźć Lenniego, który po małym zawirowaniu taki cudny domek znalazł. Quote
Anuka1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 malawaszka napisał(a):Wieści z frontu - czyż nie cudowne? :loveu::loveu::loveu: Malawaszka, ja Ci mówię on jeszcze rogi pokaże. Każdy psiak jest kochany pierwszego wieczoru. Fakt, że Leny moim zdaniem jest mało kłopotliwy tyle, że Dominancik z niego jest niezły. Ciekawe czy nadal znaczy. Bo u nas odwalał robotę za wszystkie psy (a razem biegało ich siedem). Wszelkie pionowe obiekty w domu podpisywał sobą. Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no własnie nie sikał i mam nadzieję, że tak zostanie - może u Was sikał tak bo były inne psy i to niemało, a to, że koleś się jeszcze rozwinie to pewne jak w banku :lol: Quote
szajbus Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Calkiem prawdopodobne . Mojej siostry pies jak idzie z nimi gdzieś, gdzie nie ma psów zachowuje się jak gentelmen. Jak tylko przekroczył próg naszego domu obsikiwał wszystko co się dało. Quote
Anuka1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dopiero wczoraj wysłałam umowę adopcyjną - przepraszam. Codziennie ją nosiłam w torbie, ale normalnie chochlik mi głowę zamotał, że nijak na pocztę trafić nie mogłam. Czy wiadomo może, co słychać u naszego sikuta? Nie wyrzucili go jeszcze za nawadnianie domu, chyba, że się chłopak poprawił i nawadnia już tylko drzewa. Skrobnijcie co tam u niego. A jak nie macie czasu, to ja się odezwę do opiekunów. To może i tak się odezwę. Quote
wanda szostek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Malawaszka jeżeli mają internet to zaproś na wątek. Podeślij im linka. Quote
Recommended Posts