Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Figaro trzeba cos robic z Toba bo to przeciez nie mozliwe zeby taki pies tam siedział...

Może go już nie ma ? Przekaz informacji ze schroniska jest beznadziejny...:shake:

Posted

Figaro,teraz ty bedziesz oczkiem w głowie,choć Kenzo i dropkowate też.Mozesz liczyć ,ze suchej karmy nasypie ci na zapas,bo apetyt masz.A skakać mozesz po Szpilce,pozwalam.

Posted

Figaro nie ma,mam nadzieje,że tym razem trafił dobrze i nie wróci,ani nie ucieknie.Do Kenzo zadarłam chłopaka,zaprezentowałam psa,może go za tydz.wezmie.Kenzo jakiś wystraszony i bardzo wychudzony.Bardzo.SierSć potwornie wychodzi.Poświęciłam mu troche czasu,był zadowolony,na spacerku też

Posted

Wiesz,tylko jesli pies nie idzie z naszej ręki,to nic o nim nie wiemy.Ci co adoptuja za naszym posrednictwem wysyłaja wiadomosci,zdjęcia.A tu bedziemy miały nawyzej informacje,że nie wrócił lub wrócił do schr.Oby mu sie powiodło i zaaklimatyzował sie i oczywiscie nie był na łańcuchu.

Posted

Po Figaro przyjechało ponoć jakies małżeństwo które zostało uświadomione że on płoty przeskakuje. Wiadomości mam od schroniskowego kierowcy i ile w tym prawdy tego nikt nie wie...:roll:

Posted

I nikt sie nie dowie jak sie dowiedzieli ze skacze to skad mozemy wiedziec ze nie pojdzie na łancuch .... ludzie nie widza rozwiazan np. takich jak kryty kojec i wybieganie porzadne psa codziennie, przebywanie z nim po kilka godzin dziennie..

Posted

Pozostaje mieć nadzieje,ze przyzwyczajają go do siebie,może najpierw w domu,a jak bedzie ich lubił i im zaufa,nie powinien uciekac,to nie jest głupi pies.