SZPiLKA23 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :D:D:D mimo ze pod sierscia prawie sama skora i kosci to kawał chłopa z niego;) Sni mi sie juz po nocach... tylko mam nadzieje ze sen sie nie spełni........ Quote
albiemu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Figaro ale piękne dziewczyny przy Tobie pracowały :) ..... Ja też zamawiam strzyżenie u Szpilki i Kudłatej :), Figaro wygląda bosko !!!!!! BOSKO! Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Oprócz tej dziury na ogonie ktora wyciełam:cool1:, a ktora pozniej starałam sie jakos zamaskowac:evil_lol::eviltong: Quote
Neczka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Figaro, piękny Amon już niedługo będzie w domku, więc teraz czas na Ciebie ! Quote
albiemu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Figaro też ma gdzieś swój dom - znajdziemy go! Quote
Neczka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 taki z wysooookim płotem ! ;) Kasiu, a po co Ci jeszcze Beniu w opisie ? :D:) Quote
albiemu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 wiem wiem że go mam ale jakoś tak ..... no dobra, Beniu śpi już w cieple więc banerek też pójdzie spać... Quote
halcia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Figarku,życze ci tak dobrego domku jak trafiło sie AmonowiTobie też sie przygladali,moze maja kogoś do namówienia,tak bym chciała by ci sie udało.Jak tak intensywnie będe myślec/ chciec/ może sie nam uda.... Quote
halcia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tak mi sie cichutko ubzdurało,ze z czasem tez go wezma,przy jego skłonnosciach,lepsze duze mieszkanie niz ogród z byle jakim płotem.Szpilka,Agnieszka ma być w schr.za 2 tyg,trzeba przedstawić sprawe Figaro.Ludzie którzy kochaja i maja zwierzeta w większosci z takimi się przyjażnią Skupmy sie na zabajerowaniu o Figaro,tez bym go chciała do Holandi. Quote
SZPiLKA23 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Postaramy sie;) wezme na spacerek pokaze ze łagodny ;) Quote
Recommended Posts