albiemu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 będzie dobrze dziewczyny - taaaaki pies musi w końcu dom znaleźć do jasnej anielki! Idziemy szukać domu Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 My niestety mamy tylko sztuczke: hopaj na Szpilke ale to taki rodzaj sztuczki ktora nie kazdemu sie podoba:D Quote
halcia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ale my podnosimy poprzeczke,chcemy do Holandi.:evil_lol:Jak przyjedzie Agnieszka/jestem nią zachwycona/zapytamy jakie są możliwości,by ktoś tam zechciał psiaka.Podejrzewam,ze łatwiejszy nawet transport niz do W-wy czy Szczecina.A ty musisz przygotować sztuczki takie jak my z Amonkiem,czyli;siad :crazyeye:,tulenie,bara-bara:crazyeye:,jęzor dookoła głowy z radości/wystarczy u psa!/:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Według mnie tez ale nie kazdy lubi hopajacego psa;) Quote
Neczka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):My niestety mamy tylko sztuczke: hopaj na Szpilke ale to taki rodzaj sztuczki ktora nie kazdemu sie podoba:D wg mnie fajnie wygląda :D:D ..jesteście prawie tej samej wielkości :););) Quote
halcia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Amonek nie hopał,tylko kładł sie i z pełnym zaufaniem odsłaniał brzucho do głaskania/taki wielki szczeniak./A reaguje na "nie wolno"?Ja go głaskałam ,tuliłam,ale na spacerku nie byliśmy. Quote
KWL Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wielkopsy tak mają że racej hopają i próbują dać buziaka. Przerabiam to jakieś 12 do 30 razy dziennie :-) Zapewne wynika to z założenia że prędzej on da ci buzi niż ty schylisz się pomiziać :-) Quote
SZPiLKA23 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No tak buziaki tez dostaje raz myslałam ze buziak skonczy sie podbitym okiem;) Quote
KWL Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja już miałem szrame po pazurze pod okiem :-P Ja się chciałem schylić a pies sobie akurat chciał hopnąć i spotakliśmy się w półdrogi :-) Quote
halcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 To nie tylko wielkopsy tak mają,moja mała Nuta robi wyskok z jęzorem do lizania do kazdego wzrostu 1.95cm.-spoko.Figaro musimy troche wychować i reklamować ile wlezie.Rano rozbuczałam sie,ze są wiesci,a Bogdan :a co zdechł? Quote
albiemu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 taki piękny pies w takim podłym miejscu :( Quote
KWL Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Niektóre psy są nieuleczalnie hopające. Po prostu roznosi je z radości i muszą ją manifestować w każdy dostępny sposób :-) Quote
Neczka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nic :D:D:D:D taaaa widziałam to :D "Figaro, nie skacz, ej ! Figaro" :D:D Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Figaro nie skacze a to było raczej "Figaro nie łaz, stój bo musze Ci obciac kołtona:D" z ONkiem było "NIE SKACZ!!!!!!" całe plecy miałam zdrapane:-/ Quote
Becia66 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja myślę że on ucieka z miejsca gdzie mu niedobrze, jak by trafił na super chałpę to by za płotu nosa nie wychylił...:eviltong: Quote
Recommended Posts