Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale my podnosimy poprzeczke,chcemy do Holandi.:evil_lol:Jak przyjedzie Agnieszka/jestem nią zachwycona/zapytamy jakie są możliwości,by ktoś tam zechciał psiaka.Podejrzewam,ze łatwiejszy nawet transport niz do W-wy czy Szczecina.A ty musisz przygotować sztuczki takie jak my z Amonkiem,czyli;siad :crazyeye:,tulenie,bara-bara:crazyeye:,jęzor dookoła głowy z radości/wystarczy u psa!/:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
My niestety mamy tylko sztuczke: hopaj na Szpilke ale to taki rodzaj sztuczki ktora nie kazdemu sie podoba:D

wg mnie fajnie wygląda :D:D
..jesteście prawie tej samej wielkości :););)

Posted

Amonek nie hopał,tylko kładł sie i z pełnym zaufaniem odsłaniał brzucho do głaskania/taki wielki szczeniak./A reaguje na "nie wolno"?Ja go głaskałam ,tuliłam,ale na spacerku nie byliśmy.

Posted

Wielkopsy tak mają że racej hopają i próbują dać buziaka. Przerabiam to jakieś 12 do 30 razy dziennie :-)

Zapewne wynika to z założenia że prędzej on da ci buzi niż ty schylisz się pomiziać :-)

Posted

Ja już miałem szrame po pazurze pod okiem :-P Ja się chciałem schylić a pies sobie akurat chciał hopnąć i spotakliśmy się w półdrogi :-)

Posted

To nie tylko wielkopsy tak mają,moja mała Nuta robi wyskok z jęzorem do lizania do kazdego wzrostu 1.95cm.-spoko.Figaro musimy troche wychować i reklamować ile wlezie.Rano rozbuczałam sie,ze są wiesci,a Bogdan :a co zdechł?

Posted

Niektóre psy są nieuleczalnie hopające. Po prostu roznosi je z radości i muszą ją manifestować w każdy dostępny sposób :-)