jagienka42 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 witam mam ogromną prośbę kto mi powie o której godzinie będą wystawiane mastify angielskie?bardzo mi zależy by je oglądnąć a nie moge być cały dzień:shake: Quote
jagienka42 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='yuli_']Mastif angielski o 12:10.[/quote]dziękuje bardzo:multi: Quote
Sawanna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A kto wie o której będą wystawiane Karelskie psy na niedźwiedzie?? Quote
McDzik Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='jagienka42']dziękuje bardzo:multi:[/quote] Jagienko, a czy będziesz miała aparat? Ja o tej godzinie niestety musze być przy innym ringu, jak mozesz to prześledź wyniki i porób zdjęcia, ze zdjęć to na szczeniakach mi zależy najbardziej, ok? Byłabym b.wdzięczna.:) Quote
Agnieszka K. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Tofik1']A kto wie o której będą wystawiane Karelskie psy na niedźwiedzie??[/quote] Na stronie Krakowa jest plan sedziowania ;-) [URL]http://www.tak-soft.pl/KR08PlanSedz/Plan_Sedziowania.html[/URL] Quote
jagienka42 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='McDzik']Jagienko, a czy będziesz miała aparat? Ja o tej godzinie niestety musze być przy innym ringu, jak mozesz to prześledź wyniki i porób zdjęcia, ze zdjęć to na szczeniakach mi zależy najbardziej, ok? Byłabym b.wdzięczna.:)[/quote]będe miała aparat postaram się porobić najładniejsze a co do śledzenia wyników to nie wiem jak mi pójdzie nigdy tego nie robiłam:evil_lol: Quote
Alsza Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Błyskotka, ja będe na ringu XII, jeśli aparat nie zawiedzie to będziesz miała zdięcia Quote
Mudik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Alsza']Błyskotka, ja będe na ringu XII, jeśli aparat nie zawiedzie to będziesz miała zdięcia[/quote] My też na XII to też ładnie poprosimy o foteczki:lol::lol::lol:;):loveu: Quote
Kori Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O której jest pokaz agility? :oops: Będę tylko w sobotę, niestety :roll:. Chyba się tam zgubię :roll:. Jeśli jest 46 psów to o której może się skończyć ocenianie? (od 10;15 - syberiany) :razz: Quote
McDzik Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='jagienka42']będe miała aparat postaram się porobić najładniejsze a co do śledzenia wyników to nie wiem jak mi pójdzie nigdy tego nie robiłam:evil_lol:[/quote] Sędzia zawsze podchodzi po odprawieniu tych wszystkich rytuałów jako pierwszy z gratulacjami do zwycięzcy xD Niektórzy też w większych stawkach z odległości pokazują na palcach, którą lokatę kto zajął w klasie - obczaisz bez problemu o co chodzi :) Głównie o te szczeniaki mi chodzi :) reszta gdzies później w internecie będzie :) zgóry dzięki. Czy ktoś wie, czy w tamtym roku były przy ringach tablice z wynikami??? EDIT: [B][COLOR=seagreen]Jagienko, pomyłka smiertelna, nie ma szczeniąt, a osobnik na którego poluje będzie walczył w młodzieży :oops:[/COLOR][/B] Quote
jefta Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [SIZE=3][B][COLOR=Red]1. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w sobotę rano (w jedną stronę Wawa->Krk)? 2. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w niedzielę (w jedną stronę Krk->Wawa)?[/COLOR] [/B][/SIZE] ponawiam :cool3: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=SeaGreen][B]a ja bym chciała zapytać czy ktoś chciałby nam pomóc i przewieźć jedną z suczek z zagłodzonych szczeniaków z Krakowa do Warszawy do nowego domku??? Sunia ma 8 mies, odpchlona - na pewno będzie wystraszona bo nie jeździła samochodem jeszcze jakby ktoś mógł to proszę info na priv lub sms/tel oddzwonię 608 46 46 83 [/B][/COLOR] Quote
vpassione Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Mudik']My też na XII to też ładnie poprosimy o foteczki:lol::lol::lol:;):loveu:[/quote] Ale to innego dnia, chowy są w sobote a owczarki w niedziele. Nie doczekam się chyba listonosza z potwierdzeniem.. :shake: Quote
Musiałek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [COLOR=red]szukam pilnie kogos kto jedzie na wystawe na [COLOR=black][B]SOBOTĘ z WARSZAWY[/B][/COLOR] rano!! [/COLOR] [COLOR=red]chciałam prosić o pomoc w przekazaniu małego pudełeczka :lol:[/COLOR] [COLOR=red]bardzo prosze o info na prv lub [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=red][email protected][/COLOR][/EMAIL] [COLOR=red]dzieki[/COLOR] Quote
goldenniva Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a moze ktos z rzeszowa/okolic mialby jedno wolne miejsce?;) moge pomoc przy psiakach;):loveu: Quote
Jogurt Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Isia & Chester']onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów.. kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^ ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^[/quote] O ty malpo jedna, a bassetow to ci nie stkoda,tak?? :mad: :lol: Quote
Bewarka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Elitesse']sedziowanie startuje 10:15, przyjmowanie psow od 7:30[/quote]Dzięki :loveu: Jak ktoś chce to mogę porobić foty moim pstrykaczem [B]w niedzielę[/B], o ile nie wyładują mi się baterie. ;) Za jakość fot nie odpowiadam :eviltong: No i o 10:15 są sheltie na ringu XV, więc...no nie rozdwoję się. :) Quote
katik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Justyś, mam nadzieję że pojawisz sie przy ringu XX o 10.15 :cool3: Quote
Bewarka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 O kurczaki. Może przylecę na chwilę i Ci pstryknę kilka zdjęć. ;) A jak wyglądasz? :lol: Quote
katik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 trudne pytania zadajesz. :eviltong: niska blondynka z chyba najmniejszym, ciemnym cairnem w pomarańczowej obroży i smyczy. :lol: Quote
Błyskotka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alsza']Błyskotka, ja będe na ringu XII, jeśli aparat nie zawiedzie to będziesz miała zdięcia[/quote] Dziękuję bardzo oraz innym chętnym :loveu:. Quote
Frytela Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a do mnie nadal potwierdzenie kokosowe nie doszlo... ;( ;( Quote
Musiałek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Musiałek'][COLOR=red]szukam pilnie kogos kto jedzie na wystawe na [COLOR=black][B]SOBOTĘ z WARSZAWY[/B][/COLOR] rano!! [/COLOR] [COLOR=red]chciałam prosić o pomoc w przekazaniu małego pudełeczka :lol:[/COLOR] [COLOR=red]bardzo prosze o info na prv lub [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=red][email protected][/COLOR][/EMAIL] [COLOR=red]dzieki[/COLOR][/quote] [B][COLOR=blue]czy nikt z dogomanii z warszawy nie wystawia się w sobote ?????[/COLOR][/B]:shake: Quote
Recommended Posts