Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jagienka42']dziękuje bardzo:multi:[/quote]

Jagienko, a czy będziesz miała aparat? Ja o tej godzinie niestety musze być przy innym ringu, jak mozesz to prześledź wyniki i porób zdjęcia, ze zdjęć to na szczeniakach mi zależy najbardziej, ok? Byłabym b.wdzięczna.:)

Posted

[quote name='Tofik1']A kto wie o której będą wystawiane Karelskie psy na niedźwiedzie??[/quote]

Na stronie Krakowa jest plan sedziowania ;-)
[URL]http://www.tak-soft.pl/KR08PlanSedz/Plan_Sedziowania.html[/URL]

Posted

[quote name='McDzik']Jagienko, a czy będziesz miała aparat? Ja o tej godzinie niestety musze być przy innym ringu, jak mozesz to prześledź wyniki i porób zdjęcia, ze zdjęć to na szczeniakach mi zależy najbardziej, ok? Byłabym b.wdzięczna.:)[/quote]będe miała aparat postaram się porobić najładniejsze a co do śledzenia wyników to nie wiem jak mi pójdzie nigdy tego nie robiłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alsza']Błyskotka, ja będe na ringu XII, jeśli aparat nie zawiedzie to będziesz miała zdięcia[/quote]
My też na XII to też ładnie poprosimy o foteczki:lol::lol::lol:;):loveu:

Posted

O której jest pokaz agility? :oops:

Będę tylko w sobotę, niestety :roll:. Chyba się tam zgubię :roll:. Jeśli jest 46 psów to o której może się skończyć ocenianie? (od 10;15 - syberiany) :razz:

Posted

[quote name='jagienka42']będe miała aparat postaram się porobić najładniejsze a co do śledzenia wyników to nie wiem jak mi pójdzie nigdy tego nie robiłam:evil_lol:[/quote]

Sędzia zawsze podchodzi po odprawieniu tych wszystkich rytuałów jako pierwszy z gratulacjami do zwycięzcy xD Niektórzy też w większych stawkach z odległości pokazują na palcach, którą lokatę kto zajął w klasie - obczaisz bez problemu o co chodzi :) Głównie o te szczeniaki mi chodzi :) reszta gdzies później w internecie będzie :) zgóry dzięki.

Czy ktoś wie, czy w tamtym roku były przy ringach tablice z wynikami???

EDIT:
[B][COLOR=seagreen]Jagienko, pomyłka smiertelna, nie ma szczeniąt, a osobnik na którego poluje będzie walczył w młodzieży :oops:[/COLOR][/B]

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=Red]1. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w sobotę rano (w jedną stronę Wawa->Krk)?

2. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w niedzielę (w jedną stronę Krk->Wawa)?[/COLOR]
[/B][/SIZE]

ponawiam :cool3:

Posted

[COLOR=SeaGreen][B]a ja bym chciała zapytać czy ktoś chciałby nam pomóc i przewieźć jedną z suczek z zagłodzonych szczeniaków z Krakowa do Warszawy do nowego domku??? Sunia ma 8 mies, odpchlona - na pewno będzie wystraszona bo nie jeździła samochodem jeszcze

jakby ktoś mógł to proszę info na priv lub sms/tel oddzwonię 608 46 46 83
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Mudik']My też na XII to też ładnie poprosimy o foteczki:lol::lol::lol:;):loveu:[/quote] Ale to innego dnia, chowy są w sobote a owczarki w niedziele.

Nie doczekam się chyba listonosza z potwierdzeniem.. :shake:

Posted

[quote name='Isia & Chester']onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów..
kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^

ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^[/quote]

O ty malpo jedna, a bassetow to ci nie stkoda,tak?? :mad: :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']sedziowanie startuje 10:15, przyjmowanie psow od 7:30[/quote]Dzięki :loveu:

Jak ktoś chce to mogę porobić foty moim pstrykaczem [B]w niedzielę[/B], o ile nie wyładują mi się baterie. ;) Za jakość fot nie odpowiadam :eviltong: No i o 10:15 są sheltie na ringu XV, więc...no nie rozdwoję się. :)

Posted

[quote name='Musiałek'][COLOR=red]szukam pilnie kogos kto jedzie na wystawe na [COLOR=black][B]SOBOTĘ z WARSZAWY[/B][/COLOR] rano!! [/COLOR]

[COLOR=red]chciałam prosić o pomoc w przekazaniu małego pudełeczka :lol:[/COLOR]

[COLOR=red]bardzo prosze o info na prv lub [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=red][email protected][/COLOR][/EMAIL]

[COLOR=red]dzieki[/COLOR][/quote]

[B][COLOR=blue]czy nikt z dogomanii z warszawy nie wystawia się w sobote ?????[/COLOR][/B]:shake: