Rybc!a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 iwop napisał(a):Błagam cię rybca - Yoko nie moze ieszkać w budzie! jeęli chća ja na podwórko to proszę - napisz do mnie - BŁAGAM. Nie, nie chcą jej do budy, absolutnie. Chodziło im chyba o spanie w łóżku. No ale w każdym bądź razie to nieaktualny dom, od dzisiaj mają psa.. Quote
elik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To może lepiej, że znaleźli sobie innego. Domek od początku musi sie zakochać w psince, na odległość. Wtedy można przypuszczać, że będą się wzajemnie docierać, a nie po byl niepowodzeniu zwrócą psiaka. Quote
iwop Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dziewczyny a możecie zrobić jej jakieś lepsze zdjęcia...? Co to za jamnius z Yoko na zdjęciu? Rybca czy ta suczka : ma osobny watek? Quote
iwop Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nikt do tego psiego dziecka nawet nie zaglada...:placz: Quote
iwop Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Joko pokazuje sie wszystkim... To taki słodki piesek!:-( Quote
Rybc!a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='iwop']Dziewczyny a możecie zrobić jej jakieś lepsze zdjęcia...? Co to za jamnius z Yoko na zdjęciu? Rybca czy ta suczka : ma osobny watek? Jamniuś już w Krakowie, nowe zdjęcia Joko mam. Maleńka Nutka nie ma jeszcze własnego wątku. Quote
fizia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Na ta maleńką Nutkę już kilka osób zwróciło uwagę, ja też :) Quote
iwop Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To mozna prosić te nowe zdjęcia../ Moge Nutce zrobic wyróznione allegro - potrzebuje tylko opisu i zdjęc. Quote
enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Yoko jest piękna! odnosnie Nutki Rybciu wysłałam Ci pw. Quote
mawin Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 czekamy na nowe zdjęcia ślicznotki. Enia czyżby Nutka miała opuścić schronisko ? Quote
enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wiesz jeśli ona malutka ( male mieskzanie) to myśle o dt , ale od razu mówie,ze sama 8 godz. z moją suką i kocicą.Także nie wiem co Nutka na to? Quote
elik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='iwop']...Oczy psa Płaczą, bo nie mają kogo kochać Są niczym studnia miłości, bez dna... Piękny i wzruszający tekst :-( Czy mogłabym go wykorzystać przy robieniu allegro psiakom ? Quote
GrubbaRybba Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Rybc!a napisał(a):nowe zdjęcia Joko mam. Rybciu, czekamy zatem na zdjęcia. Quote
wanda szostek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):Wiesz jeśli ona malutka ( male mieskzanie) to myśle o dt , ale od razu mówie,ze sama 8 godz. z moją suką i kocicą.Także nie wiem co Nutka na to? Myślę, że Nutka się nie pogniewa za ciepły kąt. Quote
iwop Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 oczywiscie, że możesz wykorzystać wiersz :0 Czy ktos z allegro pyta o Joko? :oops: Quote
Kobold Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Komu sliczna, malenka czekoladke na oslode? Joko, to jeszcze dzieciaczek :-( Quote
iwop Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Rybka i co z tymi zdjęciami...? Nutka ma juz domek? Czy robic jej allegro...?:oops: Quote
evita. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Obie sunieczki są cudne. Trzymam kciuki żeby szybko znalazły domki :lol: Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nutka ma DT u użytkownika ''Enia'' w Warszawie, kombinuję transport :) Quote
Recommended Posts