tamb Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hop! widzę, że lubisz trudne przypadki. Mam taką jedną wredną i brzydką suczkę. Tobie ufam, więc mogę Ci ją dać. Dzisiaj zrobiła Piotrkowi kupę do łóżka. Piotrek ma urodziny, wrócił ze szkoły i usiadł na łóżku. Więcej opisywać nie będę. :shake: Czarna Titka zadowolona, bez stresu a mnie się dostało. Usłyszałam, że żadna matka dziciom tyle zwierząt do domu nie sprowadza i że one ważniejsze od niego. No i że dziękuje za uczczenie jego 15-tych urodzin. Ufff... Quote
hop! Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='tamb']Hop! widzę, że lubisz trudne przypadki. Mam taką jedną wredną i brzudką suczkę. Tobie ufam, więc mogę Ci ją dać. Dzisiaj zrobiła Piotrkowi kupę do łóżka. Piotrek ma urodziny, wrócił ze szkoły i usiadł na łóżku. Więcej opisywać nie będę. :shake: Czarna Titka zadowolona, bez stresu a mnie się dostało. Usłyszałam, że żadna matka dziciom tyle zwierząt do domu nie sprowadza i że one ważniejsze od niego. No i że dziękuje za uczczenie jego 15-tych urodzin. Ufff...[/quote] Nie, nie, nie... Ty mnie tu nie wrabiaj. :diabloti: Mam już dwa trudne przypadki - większy i mniejszy. Oprócz tego mam wiekowego futrzaka, który walczy z nadwagą, reumatyzmem i skutecznie unika czyszczenia zębów... No, i nie mogę zapominać o pewnej księżniczce - w końcu zapisano mi ją w testamencie... :eviltong: Quote
tamb Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No cóż, zostanę z wredną Titką. Ale jak jeszcze raz zrobi kupę i kilka razy zrobi siku do łóżka, odbiorę jej imię, które ma po naszej współnej Titce i dam jej bardzo brzydkie np Uryna. Muszę ją jakoś ukarać. Albo niic nie zrobię. Ona i tak ma wszystko w czarnym nosie.:mad: Quote
hop! Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Tamara, może już nie narzekajmy, bo... No, sama wiesz... Zostaniemy CZARNYMI KWIATKAMI... ;) Quote
Recommended Posts