kobix Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 bardzo proszę kochani o ogłaszanie Frania i Tuptka gdzie się tylko da!;)będzie jeszcze kilka fotek Tuptusia(jak Potter wstawi)...polubiłam jej aparat :cool3:mogę zostać nadwornym fotografem:evil_lol:(to nie to samo co robić moim złomem) w poniedziałek napiszę co z Borysem...potrzebuję trochę czasu by go sprawdzić...ale zależy mi na BORYSIE tak samo jak na 2 pozostałych Quote
kobix Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 zaniepokojonym śpieszę donieść ,że Borys jest cały i zdrowy...prawdopodobnie zostanie w tym tygodniu przewieziony do azylu. jeśli jest na 100% bezdomny nie mogę zwlekać-bo ostatnio wywieźli z koneckiego zadupia kolejne 4 psy do Dymin:( ostatnio pytali "opiekunów" o czarnego psa-pewnie Franka mieli na uwadze(busik Dymin:diabloti:) Quote
Potter Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Obiecane zdjecia Tuptaka. Nie zauważyłam nowych wygryzień, a stare mu się goją. Dzisiaj wyglądał na raczej zadowolonego - w boksie przeciagał się leniwie, merdał ogonem. Wydaje mi się, że Tuptek ma w sobie coś z charta. Quote
Potter Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nowy bazarek na jędrzejowskie psy: http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9894472#post9894472 Aha, to był oczywiście off.... jak najbardziej offowy off... Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Potter']Nowy bazarek na jędrzejowskie psy: http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9894472#post9894472 Aha, to był oczywiście off.... jak najbardziej offowy off... Masz szczęście, że zaznaczyłaś, już miałam do admina zgłaszać :evil_lol: Quote
kobix Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 nie no ,muszę się pochwalić,taki tekst walnełam:eviltong: Tuptuś pójdzie na adopcje na "pies.pl" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92411&page=13 (post 125) Franek i Filon już tam są:) efekty....proszę! Quote
kobix Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 zabrałam dzis aparat by pocykać znów pieski...ale za mało czasu. dziś byłam bardzo skupiona -niestety nie na samych psach...oczywiście w czasie gdy myłam boksy psy sobie biegały. Franek jest bardzo wesoły...w dodatku niezły z niego gagatek-lubi się popluć na kolegów w boksach:diabloti:niestety skacze jak kangur na jakieś 2 metry:evil_lol:nie przesadzam,więc jego adopcja chyba tylko do domu! Tuptek już się nie "gryzie" wygryzienie ładnie mu się goi,dziś mu popsikałam czym trzeba.A jak bryka na wybiegu:lol:widać że jest coraz lepiej,przyzwyczaja się.w porównaniu do innych psów nie drze non stop mordy-kładzie się do budy i śpi.widać że ma spokojny charakter. po kilku godzinach spędzonych w azylu cisza aż boli :diabloti: Quote
Potter Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jeśli wszystko się uda, to zabieram dzisiaj Borysa z Kielc do azylu. Będą wszystkie 3 w komplecie. Quote
kobix Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 no i udało się:loveu:dzieki pomocy Potter... info i fotki Borysa być może już jutro..:cool3: Quote
emilia2280 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wow- wszystkie 3 kumple sá razem w boksie nareszcie. Dobra robota dziewczyny. Quote
kobix Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Emilia "dobra robota" to powiemy jak wszystkie 3 zostaną adoptowane przez wspaniałe domy:eviltong: Quote
emilia2280 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 kobix, to raczej dluga droga niestety... ja tam sié cieszé, ze wszystkie bezpieczne a o adopcji narazie nie myslalam wcale, ale jak juz sá razem 3, pora zaczác z wypasionymi ogloszeniami. Quote
kobix Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 a ja myślę cały czas-adopcja pilna jak najszybsza! nieraz to jest kwestia szczęścia a nie czasu-musi się trafić odpowiednia osoba jak ktoś ma kontakty na prasę krakowska lub inne media-to bardzo proszę o kontakt!kraków może być strategiczny.spróbuję z "kundlem burym".. ja póki co moge gazetę konecką wałkować i spróbować z kielcami. dziś odezwał się w sprawie psów Pan z anonsów-ale na razie nic konkretnego.Jak się odezwie powtórnie:cool1:i "zechce" ruszyć do Jędrzejowa to będzie konkret:p Quote
Potter Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Borys ma się dobrze. Dostał dzisiaj fiprex i pratel. Przeniosłam wszystkie 3 do większego boksu, gdzie mają 3 budy. Może uda mi się dzisiaj wkleić jakieś zdjęcia. kobix - zluzuj sobie skrzynkę na Dogo. Quote
kobix Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Potter']kobix - zluzuj sobie skrzynkę na Dogo. fakt,zapchane na maxa.cos teraz wejdzie... to było jedyne rozwiązanie...tylko domyślam się że, kosztem innych psow:oops: ktore ?trafiły do "dwojki" wzamian to dobrze że choć Borys sobie ciała oszczędza:evil_lol:jak bedę przyjrzę mu się dokładniej,jak się tam czuje.nie ma ADHD jak Franek więc powinno być w normie. bardzo prosze o robienie allegro wszystkim psiakom osobno-bo ja szczerze nie mam talentu do długich i łzawych tekstów:placz:do allegro psów też:p namiary moje lub azylu,azylu lub moje...;) Quote
mtf zalesie Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 1.wplacone za kwiecien,maj i czerwiec.gdybym zapomniala wlipcu prosze o pw 2.do kobix -w linku watku o dzialce w kieleckim mialam na mysli raczej pomoc szukaniu arow na przytulisko niz twoje wlosci,mialabys blizej przytulisko bez wozenia.pisze na tutaj aby nie podpasc znowu za niepodnoszenie watku bo zabiegana okrutnie jestem,ale czytam.jutro jade do korabiewic. Quote
kobix Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dziękujemy:Rose:w imieniu psiaków...jesteś Wielka i jak zwykle skromna;) mam wielką nadzieję że do lipca sytuacja ulegnie zmianie:razz: ach,nikt nie gani że się nie udzielasz na wątku,zapraszamy tylko do częstego wyrażania swoich opinii na wątku:cool3:wszelkich uwag na temat "trojaczków" itd. ja również z daleka śledzę sytuację w Korabiewicach,ciekawam czy tam choć troche lepiej:roll:? Quote
eliza_sk Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kobix, właśnie wpłynęło 300 zł na trojaczki od mtf zalesie :) Quote
kobix Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 jeszcze raz dziękuję mtf zalesie w imieniu psiaków :loveu: ps.życzę powodzenia na trudnym gruncie korabiewickim! w tym tygodniu postaram się przekazać jak wygląda rozliczenie psiaków(każdy przyszedł w innym terminie więc ciężko to stwierdzic)to przekażę wieści na forum publikum;) jak stoimy. jutro będę w azylu to napiszę a może też wkleję;) info jak czują i wyglądają psiaki-zwłaszcza napiszę coś o Borysie bo jest najmniej znany! powiem,tylko że Borys "ma wygląd" łeb coś jakby z rotka czy asta -ale wewnątrz taki łagodny,zero agresji...dlatego pisałam o nim "taki duży misiek". Quote
Recommended Posts