Jump to content
Dogomania

Targowickie psiaki PILNIE DT!zagrożone Dyminami!TUPTEK-BORYS szukają domów!

Recommended Posts

Posted

Z Borysem wszystko ok. Wygląda dosyć groźnie, ale jest bardzo łagodny. W miarę jak się zadomowił w azylu, zaczął się też robić nachalny - skacze w nieumiarkowany sposób, cały czas usiłuje dać buzi i jest zazdrosny o inne psy.

Tuptek już się nie wygryza, stare placki mu sie goją i jest o wiele bardziej zrelaksowany.

Wkleiłabym jakieś nowe zdjęcia, bo mam ich dużo - niestety dzisiaj jest chyba jakiś problem na Dogo z przyjmowaniem nowych zdjęć, bo moich nie widzi :roll:.

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak sie cieszę...że choć one są bezpieczne:loveu:

nie da się uratować wszystkich wiem,ale coś człowieka boli jak sie patrzy na te co nie otrzymały...nie otrzymają:-(?? pomocy ze strony człowieka...

Posted

dziś byłam u psiaków-zdjecia wkleje jutro.nasza "trójca" nie jest już taka "święta":evil_lol:i pomyśleć że tak się bałam że będą takie :evil_lol:zahukane przez inne psy nieboraczki...w trójce ich nieśmiałość znika:evil_lol:

najbardziej zadziwiającą metamorfozę przeszedł Tuptek -wcześniej taki spokojny(za spokojny jak na szczekający azyl)a teraz ujada jak brytan ogrodowy:diabloti:

Posted

Na prośbę kobix zamieszczam dotychczasowe rozliczenie "trojaczków":

Franek
wet: odrobaczenie, odpchlenie, szczepienia = 65 zł
hotel: 20.03 - 17.04 = 29 dni x 4 zł/doba = 116 zł
Tuptek
wet: odrobaczenie, odpchlenie, szczepienia = 69 zł
hotel: 28.03 - 17.04 = 21 dni x 4 zł/doba = 84 zł
Borys
wet: odrobaczenie, odpchlenie = 32 zł
hotel: 10.04 - 17.04 = 8 dni x 4 zł/doba = 32 zł

wet: 166 zł
hotel: 232 zł

RAZEM: 398 zł

wpłaty:
31.03 Emilia 2280 - 64,58 zł
14.04 mtf zalesie - 300 zł

Razem: 364,58 zł

RÓŻNICA na minus: 33,42 zł

A więc kobix, nie jest źle :lol:

Posted

wiedziałam,że z hotelowaniem nie jest źle,a nawet powinno byc na plusie;)
koszty weta skumulowane -coś koło tego co przypuszczałam-postaram się uregulować z aukcji w przeciagu 2 tygodni pełną kwotę.

tym bardziej że i tak wiszę stówę za hotel.zawsze jest coś do wybrania...:razz:dla ogółu napiszę uczciwie że mam w planach przewóz 2 bezdomnych psów z Końskich do adopcyjnego,zaprzyjaźnionego schroniska-i muszę mieć środki na ich płatny przewóz:oops:mam nadzieję że zrozumiecie to opóźnienie z wplatą ...:roll:

jak wpłyną te koszty weterynaryjne-to bedzie w normie jak dla mnie.

DZIĘKI za rozliczenie nocne:evil_lol:...Potter

Posted

emilia2280 napisał(a):
no do d... z tymi prowizjami! nigdy nie wycelujé. nastépnym razem uwzglédnié róznicé której zabraklo mi do 70 zl.

Emilko każda Twoja wpłata do tej pory, była pomniejszana o prowizję 15 zł
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Złodziejstwo w biały dzień !!!!!!!!!!

Posted

emilia2280 napisał(a):
no do d... z tymi prowizjami! nigdy nie wycelujé. nastépnym razem uwzglédnié róznicé której zabraklo mi do 70 zl.

Emilia co Ty się tak stresujesz o drobną kwotę,nie przesadzasz czasem?:eviltong:

Posted

Kobix, Ty wez pod uwagé ze rozliczenie Potter uwzglédnialo kwoté mtf zalesie za 3 miesiáce z góry, czyli jak rozlozysz to na 3 to wcale nie ma takiego wypasu z kasá i za miesiác bédzie co? bieda. trzeba szukac sponsoringu :razz:

Posted

Emilia ależ biorę...mtf zalesie wpłaciła za 3 miesiące(kwiecień,maj,czerwiec)ponieważ ja wiszę za 1 m-c (musze sobie policzyć dokładnie daty od kiedy jest dany pies)a już wchodzi 2 -łącznie będę miała 200zł.

koszty wet.są osobnym wydatkiem-ale jednorazowym,odpukać jeśli psiaki bedą zdrowe-koszty nie bedą nam się dalej generowały.ponieważ są to osobne -nie deklarowane wydatki,biorę je na siebie.
czas ich spłaty uzgodnię z Potter.

byłoby dobrze:pgdyby w okresie 3 miesięcy "trojaczki" zamieniły się na "dwojaczki"

kampanie reklamowo -sponsorowana jest jak najbardziej potrzebna!

Posted

[quote name='kobix']
kampanie reklamowo -sponsorowana jest jak najbardziej potrzebna!

Eliza ma zrobić na nasze charytatywne konto na allegro, aukcje wszystkim azylowym psom, a więc koneckim też.

Posted

no Eliza jak z tych tekstów zrobisz allegro to wyrazy uznania:eviltong:choć tak wiarygodne informacje na temat Frania i Tuptka....Borysa trzeba "wyprodukować" niestety...bo niewiele o nim wiem:roll: