mtf zalesie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 moze ogloszenie w lokalnej prasie lub za ta sume mozna kojec zrobic o ile ma sie gdzie Quote
mtf zalesie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 czekalam na info o borysie po 21 i dluzej nie moge ,jestem pod telefon ale tylko pilne sprawy ,wolniejsz bede w sobote wieczorem Quote
Potter Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 W końcu stanęło na tym, że jutro albo w sobotę odwożę Borysa do Końskich. Borys wyjedzie z azylu jako ostatni nasz pies. Quote
kobix Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 mtf zalesie napisał(a):czekalam na info o borysie po 21 i dluzej nie moge ,jestem pod telefon ale tylko pilne sprawy ,wolniejsz bede w sobote wieczorem mtf skontaktuję się jutro (choćby sms)i ustalimy opcje Quote
kobix Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Potter napisał(a):W końcu stanęło na tym, że jutro albo w sobotę odwożę Borysa do Końskich. Borys wyjedzie z azylu jako ostatni nasz pies. ze wzgledow merytorycznych zdecydowanie preferuję sobotę Quote
kobix Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 mtf zalesie napisałam pw (muszę dziś mieć odpowiedz ,bo jutro czekają mnie negocjacje-kombinacje;)) zadziwiające-kontakt dostałam od kierowniczki radomskiego schroniska:razz: sama nie miałam pojęcia o istnieniu... Quote
kobix Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Borys został przywieziony przez Potter do Końskich. "na razie" został zalokowany w wynajętym kojcu...z braku laku ,czyli możliwości umieszczenia go we własnych kojcach. przejęcie Borysa do siebie to kwestia adopcji jednego psa, wtedy zwolni się miejsce i Borys zostanie zakwaterowany do Tuptka... proszę o pomoc w ogłaszaniu tego psa(w pełni adopcyjny): GONZO prawie Podhalan prawie Golden;) na pewno SZUKA DOMU ! GONZO prawie PODHALAN prawie GOLDEN.Adopcja psa! (668171858) - Aukcje internetowe Allegro proszę o jak najwięcej ogłoszeń dla tego psiaka:loveu: ma tylko allegro,dwukropek,alegratkę,adopcje.org(jak przyjmie) PILNIE potrzebuje DUŻO INNYCH OGŁOSZEŃ na pozostałych portalach Quote
mtf zalesie Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 emila masz zapchana skrzynke-pieniadze poszly dopiero dzisiaj bo jestem zakrecona i przez pomylke przelalam na innego psa.kojce zalesiowe odwoluje. Quote
kobix Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Linssi napisał(a):Emilka, jutro porobie troche ogloszen ;) będę bardzo wdzieczna :loveu:bo sama nawet nie znam wszystkich stron... Quote
kobix Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='mtf zalesie']emila masz zapchana skrzynke-pieniadze poszly dopiero dzisiaj bo jestem zakrecona i przez pomylke przelalam na innego psa.kojce zalesiowe odwoluje. oby tylko nie poszły w świat:razz: dziękuję ogromnie mtf zalesie:loveu: myślę że facet poczeka/przeżyje... Quote
Recommended Posts