Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Ja leczę globusa w domku ze szmatą na łbie, bo istotnie moja obecność dziś nie była konieczna. [/quote)

Kochana glówka przegrzala sié od intensywnego myslenia, jak tu pomóc innym !!

Kuruj sié i pomysl o sobie chociaz czasem Majeczko :calus::sleep2:

Posted

Ja nie mogem pisnąć nic :siara:...ale może tyle, że...mam nadzieję, że to będzie miła niespodzianuchna...:wink:. Muszę trzymać sztamochę z Modliszką, bo raz, że brzydko by było odebrać jej przyjemność, a dwa ja siem jej bojem...urwie mi łeb przy samym dooopsku i będzie (za blisko siebie mieszkamy). A póki co...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

pojechał mały terrorysta ! pojechał do domu, na stałe ! :loveu:

ze względu na to, że ta adopcja przebiegła w tak ekspresowym tempie, to nie zdążyłam nikogo znaleźc żeby warunki skontrolować "przed", wobec tego trzeba to zrobić jak najprędzej "po".
Nie myślcie jednak, że psa wydałam w ciemno, z panią rozmawiałam długo przez tel, poznałam osobiście dzisiaj, gdy przyjechali po niego ponad 200 km.
Właśnie odjechali. Umowa spisana.
Trzeba jednak domek nawiedzić i wyegzekwować kastrację. W tej chwili psiak jest zdecydowanie wychudzony i trzeba go trochę podtuczyć. Ale kastracja jest niezbędna, bo ten mały terrorysta to gwałciciel :diabloti:
Nie jest on jednak takim grzecznym i słodkim pudelkiem, lubi sobie powarczeć gdy mu się coś nie podoba. Ale szybko daje się sprowadzić do pionu na szczęście. Warczy także w zabawie, tzn tak se pogadać lubi.
W domu pierwsze co to zagościł na kanapach, upodobał sobie mojego TZa, łaził za nim krok w krok, gwałcąc też noge :cool1:

Aha, będzie sie nazywał Dino-tak jak poprzedni pudelek tych państwa. Jest to mieszkanie w bloku, 3 dzieci nastolatków. Miejscowość się nazywa Chróścina , woj. opolskie.

no to chyba tyle... zaprosiłam państwa na dogo, mam nadzieję że za jakiś czas się pokażą. nie przestraszyli się małego złośnika, mimo że w pierwszym spotkaniu ich owarczał. Pare minut potem było buzi dla nowego pana i dla nowej pani i już było ok.

Posted

Farciarz z naszego pudelka!:loveu: super, ze jest już w domku takim prawdziwym, na stałe!;) możemy liczyć na jakieś fotki szczęsliwca?:roll: powodzenie mały :cool3:

Posted

Fotki mam obiecane z nowego domu.

Mam nadzieję, że mały się tam zaaklimatyzuje i nie będzie pokazywał rogów. Generalnie to zawsze sie denerwuje jak oddaje psa z domu, bo sie szybko przyzwyczajam :roll: Miejmy nadzieję, że bedzie dobrze ...

Lovefigaro ma fotki jak się posuwał proces odnowy pudelka, a ja mam kilka fotek ode mnie z domu.
Dzięki Lovefigaro za odnowienie Snoopiego ;)
I dziękuje Izie (majqa) za wsparcie duchowe :evil_lol: i wysłuchiwanie mojego marudzenia :p

Posted

Cudny ten Nasz Erotoman! :loveu: :loveu: :loveu:
Modlisiu :loveu:, jak tylko najdzie Cię wena na marudzenie, wal jak w dym! Bawiłam się wyśmienicie choć czuję pewien niedosyt, bo za krótko! ;) :evil_lol:

Posted

Jak sie cieszę :multi::multi::multi:.GRATULACJE!!!!
Wyglada na to ,że domek będzie odpowiedni,nie jedzie się dla zabawy 200 km, a poza tym mieli pudla więc wiedzą z czym sie te rasę "je". JAK PAŃSTWO TRAFILI NA ŁOBUZA?

Posted

Państwo łobuza znaleźli na allegro.
Ciekawe jak tam pierwsza noc...
Państwo przyjechali wczoraj razem ze swoimi znajomymi, ten znajomy się smiał, że oni mają już 3 dzieci, to jedno kolejne nie robi róznicy :evil_lol:
A pani się zastanawiała w czyim łózku będzie spał pierwszej nocy :evil_lol:

mam nadzieję że będzie dobrze....:roll:

Posted

modliszka84 napisał(a):

mam nadzieję że będzie dobrze....:roll:

Musi być dobrze!:p no... pozatym teraz widac, że toż to pudel jest! wyładniał facet, tylko troszkę mało futerka ma:evil_lol: Mam nadzieję, że będzie się grzecznie sprawował!

Posted

Poker napisał(a):
(...)Wyglada na to ,że domek będzie odpowiedni,nie jedzie się dla zabawy 200 km(...).

Dokładnie, szłam tym samym tropem, bijąc się z myślami. Mam nadzieję, że niuniek swoich Państwa nie zamęczył...a może ich nie wpuścił w ogóle do łóżka???;)

Posted

uff, dzwoniła nowa pani :multi: WSZYSCY ŻYJĄ! :multi:

Całą droge do domu, Snoopy przespał. W domu już nie warczał :lol: , chłopców wycałował, skakał, szalał, bawił się. Śpi oczywiście w łózku jednego z synów.
Pani mówi, że wreszcie jest wesoło i żywo w domu :loveu:
Kilka razy warknął na nich, ale jest bardzo posłuchany, i wystarczy mu powiedzieć ostro "nie wolno" i przestaje. Na spacerki lubi chodzić, ale droge do domu już zna i ciągnie z powrotem jak opętany.

Zdjęcia będą, jak mu "troche włosy odrosną" :eviltong: