Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lovefigaro napisał(a):

Jeśli udałoby się nam uzbierać na transport, to być może udaloby mi się kogoś namówić.. Wiem, ze Mrowa jezdzi odpłatnie też..:roll:

a ile by było potrzebne na paliwo ?

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, ja będę w Łodzi 10 marca, bo jadę na kurs strzyżenia. Będę mieszkać w takim pensjonacie, gdzie można też trzymać psiaki. Mógłby tam ze mną mieszkać przez 10 dni.. A 17 marca wrócilibyśmy razem do domciu, do Poznania.. Jest tylko jeden problem.. Ja będę miała wykłady i praktyki w godzinach od 10-19, więc musiałaby ktoś chociaż raz dziennie wyjść z tym psiakiem na spacer.. Czy jest wśród was ktos z Łodzi, kto podjąłby się tego??:oops:

Posted

Booosze dzisiaj juz 6 marzec a on tam samiutki, zmarzniety i przerazony:-( modliszka84 prosila dogomaniakow z lodzi o pomoc dla bidulka i lovefigaro ale jak narazie .....cisza :placz:

Posted

no właśnie nie wiem sama co robić...
mały jest strasznie smutny, siedzi sobie w budzie a jak zobaczy że ktoś chodzi to skacze przy kracie jak sprężynka... :roll:

Lovefigaro, podaj swój numer tel. jeśli możesz.

Bo teraz nie wiem czy szukac raczej transportu do Poznania, czy osoby z Łodzi do pomocy. Czy gdyby mały przyjechał do Ciebie do Poznania to będzie sie nim miał kto zająć? Bo Ty będziesz przez jakiś czas w Łodzi przeciez?

Posted

Dziewczyny, ja jutro jadę juz do Łodzi.. Czy można wyciągnąć psiaka ze schroniska w niedzielę? Tylko ze ja bede okolo godziny 20..
W poniedzialek mam kurs od 9-19, tak wiec nawet jesli bralabym go w poniedzialek, to tez w wieczornych godzinach..:oops:
Boze, ten spacer to chociaz raz dziennie. Ja z nim wyjde raniutko i zaraz po powrocie z kursu pojde z nim na dluzszy spacer...

Posted

W niedziele jest schronisko nieczynne...

Czekam na info wieczorne od majqi. Najwyzej bym go jutro wzięła i wieczorem Tobie przywiozła do Łodzi...

mały dzis był na spacerze, rozruszał się bardzo ;)
cały czas sika jak dziewczynka, w ogóle nie ma nawyku, żeby oznaczyć teren - siusia raz i tyle ;)

Posted

Psiak nadal tkwi w schronie!
A ja nie wiem co mam o tym mysleć !!!

PILNIE POSZUKIWANY NATYCHMIASTOWY TYMCZAS DLA PUDELKA!

BIEDACZYSKO JUZ 3 TYGODNIE SIEDZI W SCHRONIE, A MOGL GO OPUSCIC JUZ 5 MARCA...