pati Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 wiece co po zebach widac ze sa ona na prawde sniezno biale ciekawe jak tam kly moze on jeszcze dzieciak jest??? Axelka pudelka ktorego mialam na tymczasie tez wzielam jako 3 latka a okazal sie 8 mc szczeniakiem Quote
Atkaaaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Im młodszy tym lepiej, większe szanse maluszek by miał... :( Kurcze jak ja bym go chętnie wzięła do mojego no ale oczywiście nic z tego :( Quote
iwa77 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Słodziak z niego - na tych ostatnich zdjeciach wyglada na malego sredniaka. Do gory maluszku kochany ! Quote
kasia14 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 tak tak, on raczej jednak juz pod średnie pudelki się zalicza... zmienić mu tytuł czy zostawić taki? ,może jak będzie, że mini to więcej osób wejdzie...:roll: Quote
pati Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 zostaw mysle ze dopoki sie nie pzrekonamy jaki on jest niech bedzie mianiatura zreszta to bardzo mozliwe bo na tych drugich zdjeciach to na miniature wyglada najlepiej go zmierzyc i bedzie odpowiedz ;-) Quote
kasia14 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zresztą jak zostanie ostrzyżony to będzie lepiej widac jaki jest ;) Quote
Atkaaaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No pewnie tylko, że chyba nie bedziecie go strzyc do zimnego boksu nie? ^^ Quote
modliszka84 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 jest fryzjer załatwiony za darmo :) no ale co potem...? kto da mu tymczas? ewentualnie jakby sie zwolnilo jakies miejsce w szpitaliku, tam jest ciepło.. a w tym stanie go przeciez nikt nie adoptuje... Quote
modliszka84 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 lovefigaro napisał(a):Dziewczyny to sunia czy piesek? po obmacaniu wyszło na to ze piesek ale sika jak sunia Quote
lovefigaro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nie mam narazie zadnego psiaka na tymczasie.. Czekam na Daisy z Krzyczek, ale ma przyjechać dopiero za tydzień.. Na ten czas mały mógłby przyjechać do mnie.. Potrzebny mu na pewno lekarz, fryzjer i pełna miseczka.. Po doprowadzeniu go do porządku łatwiej będzie poszukać mu nowego domciu.. Co wy na to? Quote
lovefigaro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Aha.. Gdzie znajduje się piesek? Ja jestem z Poznania.. Jak wyglądałaby sprawa ewentualnego transportu? Quote
modliszka84 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Tzn ze miałby u Ciebie tymczas na tydzień czy na dłużej? bo się pogubiłam... Psiak jest w Pabianicach k. Łodzi. No i jest jeszcze problem taki, że on jest w tej chwili na kwarantannie... :roll: Quote
pati Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ja ostatnio kolekcjonuje takie cudaki :cool3: Quote
kasia14 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 właśnie.. piesek ma jeszcze ponad tydzień kwarantanny...:roll: Quote
modliszka84 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 pati napisał(a):ja ostatnio kolekcjonuje takie cudaki :cool3: to co..szukamy transportu :cool3: ? bo jakby był tymczas, to mozna z nim do fryzjera jutro, pojutrze a do konca kwarantanny umieścic w szpitaliku (ogrzewanym) i zaraz po wyjazd do Dt.. Quote
lovefigaro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 kasia14 napisał(a):właśnie.. piesek ma jeszcze ponad tydzień kwarantanny...:roll: Kurcze, za tydzień to juz bedzie u mnie inna psinka na tymczasie.. Ale moja ciotka ma juz pudelka w domciu, ona zreszta kocha pudelki, może chciałaby drugiego.. Zapytam.. Quote
Kar0la Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jak się go odchucha to domki będa się o niego bić. Quote
lovefigaro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kar0la napisał(a):Jak się go odchucha to domki będa się o niego bić. Święta racja..;) Quote
Atkaaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kar0la napisał(a):Jak się go odchucha to domki będa się o niego bić. ojj tak!!!!! Quote
kasia14 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 fajnie by było gdyby po kwarantannie już wyszedł do domku, bo w szpitaliku tez miejsca już nie ma, żeby tam długo siedział...:roll: a po fryzjerze nie może być na dworze... zaraz zrobię mu allegro jeszcze... ale jak się go obetnie to napewno będzie dużo chętnych;) w koncu będzie wtedy widac, że to pudel jest:evil_lol: Quote
Recommended Posts