Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiece co po zebach widac ze sa ona na prawde sniezno biale ciekawe jak tam kly moze on jeszcze dzieciak jest???

Axelka pudelka ktorego mialam na tymczasie tez wzielam jako 3 latka a okazal sie 8 mc szczeniakiem

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zostaw mysle ze dopoki sie nie pzrekonamy jaki on jest niech bedzie mianiatura zreszta to bardzo mozliwe bo na tych drugich zdjeciach to na miniature wyglada
najlepiej go zmierzyc i bedzie odpowiedz ;-)

Posted

jest fryzjer załatwiony za darmo :)
no ale co potem...? kto da mu tymczas?

ewentualnie jakby sie zwolnilo jakies miejsce w szpitaliku, tam jest ciepło..
a w tym stanie go przeciez nikt nie adoptuje...

Posted

Nie mam narazie zadnego psiaka na tymczasie.. Czekam na Daisy z Krzyczek, ale ma przyjechać dopiero za tydzień.. Na ten czas mały mógłby przyjechać do mnie.. Potrzebny mu na pewno lekarz, fryzjer i pełna miseczka.. Po doprowadzeniu go do porządku łatwiej będzie poszukać mu nowego domciu..
Co wy na to?

Posted

Tzn ze miałby u Ciebie tymczas na tydzień czy na dłużej? bo się pogubiłam...

Psiak jest w Pabianicach k. Łodzi.

No i jest jeszcze problem taki, że on jest w tej chwili na kwarantannie... :roll:

Posted

pati napisał(a):
ja ostatnio kolekcjonuje takie cudaki :cool3:

to co..szukamy transportu :cool3: ?

bo jakby był tymczas, to mozna z nim do fryzjera jutro, pojutrze a do konca kwarantanny umieścic w szpitaliku (ogrzewanym) i zaraz po wyjazd do Dt..

Posted

kasia14 napisał(a):
właśnie.. piesek ma jeszcze ponad tydzień kwarantanny...:roll:

Kurcze, za tydzień to juz bedzie u mnie inna psinka na tymczasie..
Ale moja ciotka ma juz pudelka w domciu, ona zreszta kocha pudelki, może chciałaby drugiego.. Zapytam..

Posted

fajnie by było gdyby po kwarantannie już wyszedł do domku, bo w szpitaliku tez miejsca już nie ma, żeby tam długo siedział...:roll: a po fryzjerze nie może być na dworze... zaraz zrobię mu allegro jeszcze... ale jak się go obetnie to napewno będzie dużo chętnych;) w koncu będzie wtedy widac, że to pudel jest:evil_lol: