Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neigh:loveu: Dlaczego Ty obrażasz eugleny:mad:;):evil_lol:
A ploty z Warszawy na Twój temat już widzę nawet na granicach Krakowa;).
Lepiej się przyznaj, że niedowartościowa jesteś, psy w potrzebie porzucasz i takie tam inne:evil_lol:.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']
Lepiej się przyznaj, że niedowartościowa jesteś, psy w potrzebie porzucasz i takie tam inne:evil_lol:.[/quote]

No cała ja:-) Cała ja. Od dawien dawna powszechnie wiadomo, ze wkręcam się w co większe akcje, by sobie punkcików dodać, potem psy porzucam.

Posted

[quote name='Neigh']No cała ja:-) Cała ja. Od dawien dawna powszechnie wiadomo, ze wkręcam się w co większe akcje, by sobie punkcików dodać, potem psy porzucam.[/QUOTE]

eehehehehhe wariatka :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']eehehehehhe wariatka :evil_lol:[/quote]

"...przyganiał kocioł garnkowi..." :evil_lol: aniołek się odezwał :diabloti:

Posted

[quote name='Romi']"...przyganiał kocioł garnkowi..." :evil_lol: aniołek się odezwał :diabloti:[/quote]

Romi znajdz tu na tym łez padole jedną całkowicie normalną osobę. JEDNĄ
Pomnik Ci z czekolady ufunduję ( jak w Panu Kleksie)

Posted

[quote name='Neigh']Romi znajdz tu na tym łez padole jedną całkowicie normalną osobę. JEDNĄ
Pomnik Ci z czekolady ufunduję ( jak w Panu Kleksie)[/quote]

Hmmm... pomnik z czekolady...mniam mniam....
Neigh, skoro masz jakieś układy z Panem Kleksem, to ja poproszę taką pompkę do powiększania potraw :eviltong:
W sumie to można by tą pompkę zastosować do zwiększania ilości kasy.

Posted

[quote name='Neigh']Romi znajdz tu na tym łez padole jedną całkowicie normalną osobę. JEDNĄ
Pomnik Ci z czekolady ufunduję ( jak w Panu Kleksie)[/QUOTE]

ooo przepraszam... ja jestem normalna :eviltong:

Posted

[quote name='Asior']ooo przepraszam... ja jestem normalna :eviltong:[/quote]

No dobra... oświadczam że Asiorens Asiorkowaty jest NORMALNA [SIZE=1](no może z malutkim bzikiem) :evil_lol:[/SIZE]

Posted

Jeśli jest szansa na odpoczynek, rozmowę i porozumienie - bardzo sie cieszę, bo Bożenka - tak jak powiedziała mi przedwczoraj i dzisiaj - jest gotowa do rozmowy, do wyciągnięcia ręki, ustalenia zasad, które umożliwią, ulepszą współpracę. Życzę Wam i psiakom z całego serca, żeby się udało.

Posted

[quote name='salibinka']Jeśli jest szansa na odpoczynek, rozmowę i porozumienie - bardzo sie cieszę, bo Bożenka - tak jak powiedziała mi przedwczoraj i dzisiaj - jest gotowa do rozmowy, do wyciągnięcia ręki, ustalenia zasad, które umożliwią, ulepszą współpracę. Życzę Wam i psiakom z całego serca, żeby się udało.[/quote]

Potwierdzam, z tych kłotni nic dobrego nie wyszlo, kazdy ma prawo myslec swoje, wolny kraj, ale ten watek nalezy do Patosa i niech tak zostanie, oczywiscie wszelkie sprawy zwiazane z psami bedą relacjonowane na bieząco na wątku, rozliczenia tez beda zrobione w terminie podanym wczesniej.
Dla rozluznienia wkleje pozniej nowe zdjecia, narazie nie chcą mi sie zaladowac.

Posted

[quote name='salibinka']Jeśli jest szansa na odpoczynek, rozmowę i porozumienie - bardzo sie cieszę, bo Bożenka - tak jak powiedziała mi przedwczoraj i dzisiaj - jest gotowa do rozmowy, do wyciągnięcia ręki, ustalenia zasad, które umożliwią, ulepszą współpracę. Życzę Wam i psiakom z całego serca, żeby się udało.[/quote]

Być może nieprecyzyjnie się wypowiedziałam na wątku Aniu.
Za co przepraszam.

Dorzucam do kosztów Patoska odrobaczenie.
3 tabletki x5= 15.
Rachunek jeden za całe Krzyczki wysłałam na Fundację.

Posted

No to na poczatek usmiechniety pychol Patosa;)
Na zdjeciu widac, że sierśc jest bardzo ładna i lśniąca, teraz wystarczą już kąpiele raz na tydzień:) Skóra też już jest bardzo ładna.
Odpowiadając na pytanie zadane przez Freya73 do tej pory od czasu powrotu Patosa do hotelu nie stwierdziliśmy ataków padaczki, dostaje dwa razy dziennie luminal i póki co jest dobrze, brak oznak, żeby działo sie coś złego.
Psiak jest radosny i zawsze baaardzo głodny;)

Posted

[quote name='gusia0106']Super zdjęcia:):)

Czy jemu stanęły uszy? :crazyeye:
Czy to tylko ujęcie takie?[/quote]

Niestety tylko takie ujecie:cool3: uszy bardzo by chciały stanąc, ale robią to tylko jak Patos odchyli troche głowe do tyłu i zarzuci uszami:razz:

Posted

[quote name='PaulinaB']
Odpowiadając na pytanie zadane przez Freya73 do tej pory od czasu powrotu Patosa do hotelu nie stwierdziliśmy ataków padaczki, [/quote]

Dziekuje za info i to jakie pomyslne.

Chlopak smieje sie cala geba. Jaki mily sercu to widok.

Posted

Jeeeeeeeeny to strasznie dawno nie miał tych ataków padaczkowych. Super, ale to aż niewiarygodne. Pozazdrościć

My mimo luminalu raz na 3-5 tygodni atak mamy.

Posted

[quote name='Neigh']Jeeeeeeeeny to strasznie dawno nie miał tych ataków padaczkowych. Super, ale to aż niewiarygodne. Pozazdrościć

My mimo luminalu raz na 3-5 tygodni atak mamy.[/QUOTE]
może to zależy od dobrze dobranej dawki dla psa ????

Posted

[quote name='marysia55']może to zależy od dobrze dobranej dawki dla psa ????[/quote]

Królestwo dla tego, kto wie od czego to zależy, albo idealna dawkę dobrać umie,
Niestety nawet u ludzi jest to bardzo trudne. U psów to jest zwykle "zgaduj zgadula."
Robiłam wywiad na temat tego badania dot. nasycenia organizmu luminalem - zdaniem wetów z którymi gadałam nie jest to miarodajne badanie.
Bo np. wysąpi niedobór - dokładasz pól tabletki - bach masz nadmiar. I tak w koło Macieju.