Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neigh']Kurna olek.......znowu mi podnieśli ciśnienie, wprawdzie nie na tym wątku.
Jakby sie człowiek nie starał.....zawsze nie tak, zawsze nie tak[/QUOTE]

na którym wątku Cie upierdzielili ????

Posted

[quote name='marysia55']a Ty nie zagaduj tylko sie przyznaj skąd pochodzisz????
Irenaka - Radom
Marysia55 - Opole
Asior - ??????[/quote]

Ja żaden Radom tylko Rzeszów:evil_lol:.

Posted

[quote name='Asior']a jak byś widziała, jak potrafi udawać białą damę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja nie udawałam, ja wszak byłam prawdziwa biała dama:gent:.

Posted

[quote name='Neigh']A ja se walnę melisę i idę spać:-)[/QUOTE]

na cholerę Ci melisa, walnij sobie piwo i idź do wyrka:diabloti: mój chłop ciągle mi wmawia, że to wysmienity środek usypiający:evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']aaaatam cicho być...
nie mjusiałaś kablować :eviltong:[/QUOTE]

oczywiście, że TAK. Kable dzisiaj to przyszłość.... muszę być na 'topie' :eviltong:

Posted

[quote name='marysia55']na cholerę Ci melisa, walnij sobie piwo i idź do wyrka:diabloti: mój chłop ciągle mi wmawia, że to wysmienity środek usypiający:evil_lol:[/quote]

O tak, tak, jedno piwo to znakomity środek nasenny. Tyle tylko że jak się już wypije dwa to się robi napojem pobudzającym :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']aaatam śmieszna..
powiem tak.. pochodzę z okolic Sielpi :eviltong:[/quote]

a ja wiem skąd jest Asiorek, ja wiem.... ale się wstydzę powiedzieć.... ihaha :evil_lol:
Jest to powiat konecki i od Sielpi jest jakieś 11 km.

Posted

przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa
moze daloby sie cos zorganizowac?

Posted

[quote name='j3nny']przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa
moze daloby sie cos zorganizowac?[/quote]

HIhihi a mówiłam, ze Irenka wraca z kotem:-)!
Nie będę pisać, za Irenkę, ale myślę ze by się dało:diabloti:

Posted

[quote name='j3nny']przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa
moze daloby sie cos zorganizowac?[/quote]

Oczywiście Kasiu, że zabiorę kociaka do Krakowa, tylko ktoś będzie musiał go odebrać w Krakowie, musimy jeszcze w drodze powrotnej zabrać wszystkie rzeczy dla Moon'a.
Podaj może mój telefon do kontaktu osobie zaiteresowanej:500-18-19-20

Posted

[quote name='irenaka']Zapraszamy Cię serdecznie:multi:.
[/quote]

Dziekuje bardzo. Niestety dzieli mnie taka odleglosc :shake:, dlatego wspomnialam, ze bede z Wami duchem.

I wyobrazam sobie, co bedzie sie tam dzialo ...;) Silna banda z Dogo opanuje pol miasta.

Niechze zacytuje:

[CENTER][FONT=Verdana][COLOR=blue]"Siedza, pija, lulki pala,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=blue]Tance, hulanka, swawola;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=blue]Ledwie karczmy nie rozwala,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=blue]Cha cha, chi chi, hejza, hola!"[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Freya73']Dziekuje bardzo. Niestety dzieli mnie taka odleglosc :shake:, dlatego wspomnialam, ze bede z Wami duchem.

I wyobrazam sobie, co bedzie sie tam dzialo ...;) Silna banda z Dogo opanuje pol miasta.

Niechze zacytuje:

[CENTER][FONT=Verdana][COLOR=blue]"Siedza, pija, lulki pala,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=blue]Tance, hulanka, swawola;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=blue]Ledwie karczmy nie rozwala,[/COLOR][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=blue]Cha cha, chi chi, hejza, hola!"[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Może następnym razem będzie zlot w Krakowie i będziesz miała bliżej?
Zapraszam, choć wiem, że my takie monotematyczne jesteśmy:oops:, że czasami pewnie ciężko z nami wytrzymać:evil_lol:.