Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kurna olek.......znowu mi podnieśli ciśnienie, wprawdzie nie na tym wątku. Jakby sie człowiek nie starał.....zawsze nie tak, zawsze nie tak Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Neigh']Kurna olek.......znowu mi podnieśli ciśnienie, wprawdzie nie na tym wątku. Jakby sie człowiek nie starał.....zawsze nie tak, zawsze nie tak[/QUOTE] na którym wątku Cie upierdzielili ???? Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Asior']na wątku psów pani Joli ;)[/QUOTE] a Ty nie zagaduj tylko sie przyznaj skąd pochodzisz???? Irenaka - Rzeszów Marysia55 - Opole Asior - ?????? Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 wstydzę się :oops: bo t taka śmieszna nazwa..... Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']a Ty nie zagaduj tylko sie przyznaj skąd pochodzisz???? Irenaka - Radom Marysia55 - Opole Asior - ??????[/quote] Ja żaden Radom tylko Rzeszów:evil_lol:. Quote
Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Asior']wstydzę się :oops: bo t taka śmieszna nazwa.....[/quote] Zubki Małe to jest śmieszna nazwa dopiero:-) Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Neigh']Zubki Małe to jest śmieszna nazwa dopiero:-)[/QUOTE] aaatam śmieszna.. powiem tak.. pochodzę z okolic Sielpi :eviltong: Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka']Ja żaden Radom tylko Rzeszów:evil_lol:.[/QUOTE] wiedziałam , że cos na[B] R[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Asior']a jak byś widziała, jak potrafi udawać białą damę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja nie udawałam, ja wszak byłam prawdziwa biała dama:gent:. Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Neigh']A ja se walnę melisę i idę spać:-)[/QUOTE] na cholerę Ci melisa, walnij sobie piwo i idź do wyrka:diabloti: mój chłop ciągle mi wmawia, że to wysmienity środek usypiający:evil_lol: Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka']Ja nie udawałam, ja wszak byłam prawdziwa biała dama:gent:.[/QUOTE] eeeetam, daleko Pani do upiora :cool3: Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Asior']eeeetam, daleko Pani do upiora :cool3:[/QUOTE] Asior znowu zaczął 'paniować' :diabloti: Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 aaaatam cicho być... nie mjusiałaś kablować :eviltong: Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Asior']aaaatam cicho być... nie mjusiałaś kablować :eviltong:[/QUOTE] oczywiście, że TAK. Kable dzisiaj to przyszłość.... muszę być na 'topie' :eviltong: Quote
Romi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='marysia55']na cholerę Ci melisa, walnij sobie piwo i idź do wyrka:diabloti: mój chłop ciągle mi wmawia, że to wysmienity środek usypiający:evil_lol:[/quote] O tak, tak, jedno piwo to znakomity środek nasenny. Tyle tylko że jak się już wypije dwa to się robi napojem pobudzającym :evil_lol: Quote
Romi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Asior']aaatam śmieszna.. powiem tak.. pochodzę z okolic Sielpi :eviltong:[/quote] a ja wiem skąd jest Asiorek, ja wiem.... ale się wstydzę powiedzieć.... ihaha :evil_lol: Jest to powiat konecki i od Sielpi jest jakieś 11 km. Quote
j3nny Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa moze daloby sie cos zorganizowac? Quote
Neigh Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='j3nny']przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa moze daloby sie cos zorganizowac?[/quote] HIhihi a mówiłam, ze Irenka wraca z kotem:-)! Nie będę pisać, za Irenkę, ale myślę ze by się dało:diabloti: Quote
irenaka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='j3nny']przepraszam za off, gdzies przeczytalam ze wybieracie sie do warszawy, a na miau szukaja transportu dla kociaka z warszawy do krakowa moze daloby sie cos zorganizowac?[/quote] Oczywiście Kasiu, że zabiorę kociaka do Krakowa, tylko ktoś będzie musiał go odebrać w Krakowie, musimy jeszcze w drodze powrotnej zabrać wszystkie rzeczy dla Moon'a. Podaj może mój telefon do kontaktu osobie zaiteresowanej:500-18-19-20 Quote
Freya73 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='irenaka']Zapraszamy Cię serdecznie:multi:. [/quote] Dziekuje bardzo. Niestety dzieli mnie taka odleglosc :shake:, dlatego wspomnialam, ze bede z Wami duchem. I wyobrazam sobie, co bedzie sie tam dzialo ...;) Silna banda z Dogo opanuje pol miasta. Niechze zacytuje: [CENTER][FONT=Verdana][COLOR=blue]"Siedza, pija, lulki pala,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Tance, hulanka, swawola;[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Ledwie karczmy nie rozwala,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Cha cha, chi chi, hejza, hola!"[/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
mysza 1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Tak sobię myslę, że musimy jakąś większą kawiarnię wyczaić, bo ta obok lecznicy może byc za malutka:evil_lol: Quote
irenaka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Freya73']Dziekuje bardzo. Niestety dzieli mnie taka odleglosc :shake:, dlatego wspomnialam, ze bede z Wami duchem. I wyobrazam sobie, co bedzie sie tam dzialo ...;) Silna banda z Dogo opanuje pol miasta. Niechze zacytuje: [CENTER][FONT=Verdana][COLOR=blue]"Siedza, pija, lulki pala,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Tance, hulanka, swawola;[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Ledwie karczmy nie rozwala,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=blue]Cha cha, chi chi, hejza, hola!"[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Może następnym razem będzie zlot w Krakowie i będziesz miała bliżej? Zapraszam, choć wiem, że my takie monotematyczne jesteśmy:oops:, że czasami pewnie ciężko z nami wytrzymać:evil_lol:. Quote
Recommended Posts