Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']Tak czy siak cudo wiesci:)Patosku-fochmistrzu-tak trzymac misku:)[/QUOTE]

[quote name='Kocurek']A tak w ogole -Irenko jak dobrze ,ze wrocilas....:)[/QUOTE]

Witaj Asiu:loveu:, nad powrotem mocno się zastanawiałam, ale zostałam zmotywowana:evil_lol: kopem w pupę i jestem.
I kolejne wieści od Patoska, bo wczoraj Pan Michał dzwonił.
Patula pokazał swoje kły:-o. Zdumiewająca wiadomość, ale prawdziwa.
Patula z Kingiem chodzą na spacerki poza domem i pies który zawsze zaczepiał ich przez ogrodzenie był oczywiście równie przymilnie;) traktowany przez Kinga, ale Patos nigdy szczekaniem się nie rewanżował, ale do czasu. Jak się już nasz przystojniak wkurzył, to szczek i zęby pokazał.
Nigdy nie spodziewałam się, że coś takiego usłyszę. Wszystkie psy mogły Patuli chodzić po głowie, a teraz mamy psa obronnego;)
I jeszcze jedno, taras już jest beeeee z powodu schodów:shake:.
Ma ktoś pomysł jak przekonać Patosa to schodzenia po nich? Nawet żarełko nie pomaga:shake:.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko no przeciez nie bedzie Patosinski cale zycie takim nieborakiem:)
Poczul sie pewnie i tez juz ma "cos do powiedzenia":)
Leniuszek schodowy sie z niego zrobil....:)
Co do pomyslow-brak:)skoro juz zarelko nie pomaga:)

Posted

[quote name='irenaka']Ruchu ma Patula dużo, ale fakt, że jeszcze więcej by chciał jeść:shake:. Na umiar w tym drugim nie liczę, choć domek się stara. Złodziej z naszego przystojniaka jest i tyle, jak mu nie dadzą, to kradnie:roll:.
Szczeka, biega i zachowuje się jak normalny pies. I zapewne jest to zasługa Kinga, trzymają sztamę;)
Podobno już nawet focha potrafi strzelić i jak mu się coś nie podoba, to go strzela i mruczy bardzo niezadowolony. Uwierzę jak zobaczę, bo jakoś foch ( do tej pory) nie mieścił się w kanonie zachowań Patuli:evil_lol:. Np. podoba mu się taras i lubi z Kingiem się na nim wylegiwać, ale schodów prowadzących do ogrodu nie używa:-o. Efekt jest taki, że King ładnie schodzi po nich a Patos skacze. Jak Pani Kasia chce go nauczyć schodzenia, to strzela focha. A co robi Pani Kasia?;) Odpuszcza, wiadomo przecież kto w tym domu rządzi;)[/QUOTE]

Fochy to Patosek miał już jak byłam u niego z wizytą ;)
Burczał niezadowolony pod nosem jak mu robiłam zdjęcia ;)

[quote name='irenaka']Witaj Asiu:loveu:, nad powrotem mocno się zastanawiałam, ale zostałam zmotywowana:evil_lol: kopem w pupę i jestem.
I kolejne wieści od Patoska, bo wczoraj Pan Michał dzwonił.
Patula pokazał swoje kły:-o. Zdumiewająca wiadomość, ale prawdziwa.
Patula z Kingiem chodzą na spacerki poza domem i pies który zawsze zaczepiał ich przez ogrodzenie był oczywiście równie przymilnie;) traktowany przez Kinga, ale Patos nigdy szczekaniem się nie rewanżował, ale do czasu. Jak się już nasz przystojniak wkurzył, to szczek i zęby pokazał.
Nigdy nie spodziewałam się, że coś takiego usłyszę. Wszystkie psy mogły Patuli chodzić po głowie, a teraz mamy psa obronnego;)
I jeszcze jedno, taras już jest beeeee z powodu schodów:shake:.
Ma ktoś pomysł jak przekonać Patosa to schodzenia po nich? Nawet żarełko nie pomaga:shake:.[/QUOTE]

Poczuł się pewnie to rządzi ;)
Może coś go boli i dlatego sprawia mu problem chodzenie po schodach?

Posted

Ból chyba odpada, bo jak pamiętasz do domu wchodzi się też po schodach i jest OK, śmiga po nich bez strachu.
Te schody o których piszę są od drugiej strony domu i łączą taras z ogrodem.
Jak zawoziłam Patulkę, to byliśmy w tym ogrodzie, ale nie przyszło mi do głowy, aby sprawdzać jak sobie będzie radził z tymi schodami, zwłaszcza, że te od frontu były OK.
Ale może z czasem je polubi, bo przecież Kinga trzeba naśladować:evil_lol:

Posted

ja po prośbie :
znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy [B]z Katowic do Krakowa[/B] ?
Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208475-Dolar-doberman-potrzebuje-wsparcna-na-kastrację!"]Dolara[/URL] karmą, zostaje tylko kwestia transportu

swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208475-Dolar-doberman-potrzebuje-wsparcna-na-kastrację!"]Dolar - klik[/URL]:)

Posted

[quote name='feliksik']ja też mam czasem dość schodów - rozwiązaniem jest winda:evil_lol:[/QUOTE]

Jasne Haniu:loveu:, jeszcze naszemu grubasowi ;) windę proponuj:evil_lol:
Gdyby wiedział, że takie ustrojstwo;) istnieje, to zapewne by następne fochy strzelał, że takiego jeszcze mu nie kupili. Niech już lepiej "pedałuje" po tych schodach od frontu:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Jasne Haniu:loveu:, jeszcze naszemu grubasowi ;) [B]windę proponuj[/B]:evil_lol:
Gdyby wiedział, że takie ustrojstwo;) istnieje, to zapewne by następne fochy strzelał, że takiego jeszcze mu nie kupili. Niech już lepiej "pedałuje" po tych schodach od frontu:evil_lol:[/QUOTE]Witaj Irenko:loveu: i pozostały wierny 'fanklub' Patosińskiego:loveu:, oprócz windy mozna jeszcze zastosować znoszenie na rekach ewentualnie jakaś nieduża lektyka :p:p

Posted

[quote name='marysia55']Witaj Irenko:loveu: i pozostały wierny 'fanklub' Patosińskiego:loveu:, oprócz windy mozna jeszcze zastosować znoszenie na rekach ewentualnie jakaś nieduża lektyka :p:p[/QUOTE]

Witaj Marysiu:loveu::loveu::loveu:
Ja lepiej nie będę przekazywać do DS Patuli tych zwariowanych pomysłów:cool3:, bo mnie zgłoszą do zamknięcia w domu bez klamek;).

Posted

[quote name='Smyku']Irenko , w razie czego zapraszam do wspólnej celi . W Gnieźnie jest takowy domek z gumowymi ścianami , potrzebuję towarzystwa .[/QUOTE]

Jeszcze chyba za wcześnie Haneczko:loveu: na tak radykalne posunięcia:evil_lol::evil_lol:
Ale kto wie;), mam hamak w domu, jak go zaproponuję Patoskowi w ramach doposażenia tego nieszczęsnego;) tarasu, to zapewne Pan Michał zwątpi w moją poczytalność:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']J mam hamak w domu, jak go zaproponuję Patoskowi w ramach doposażenia tego nieszczęsnego;) tarasu, to zapewne Pan Michał zwątpi w moją poczytalność:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

i pewnie w poczytalność nas wszystkich:evil_lol:

Posted

[quote name='Smyku']Irenko , w razie czego zapraszam do wspólnej celi . W Gnieźnie jest takowy domek z gumowymi ścianami , [B]potrzebuję towarzystwa[/B] .[/QUOTE]Dziewczyny:loveu: ... proszę ... weźcie mnie ze sobą :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Tak, [I]córeczka[/I] Marysia powinna tam pojechać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Danusia:loveu: ... to już jest normalny mobbing :angryy:... gdzie się pokaże to już mi siedzisz na plecach :diabloti:
Strach wejść na jakikolwiek wątek:evil_lol:

Posted

Ktoś się na tym wątku wybiera do Gniezna:cool3:
A bliżej na imprezkę to nie łaska?:evil_lol: Wprawdzie gumowych ścian u mnie nie ma ( powinnam napisać : jeszcze nie ma), ale impreza się szykuje;)

Posted

Cioteczki wiadomosc z Owczarka:
Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach [COLOR=blue][B][U]facet[/U][/B][/COLOR] z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

[CENTER][B]kochani zajrzyjcie - [/B]
dwupak musi opuścić hotel do końca czerwca, nie mamy co z nimi zrobić, pilnie potrzebna pomoc: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174152-Jarek-i-Leszek-pod-koniec-czerwca-ląduja-na-bruku...Nie-mamy-hotelu...?p=17011170#post17011170[/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='irenaka']Ktoś się na tym wątku wybiera do Gniezna:cool3:
A bliżej na imprezkę to nie łaska?:evil_lol: Wprawdzie gumowych ścian u mnie nie ma ( powinnam napisać : jeszcze nie ma), [B]ale impreza się szykuje[/B];)[/QUOTE]spokojnie poczekam, a przy okazji pomyśle jeszcze nad innymi sposobami przemieszczania się Patosa po schodach :lol:

• 1 month later...