irenaka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Kocurek']Tak czy siak cudo wiesci:)Patosku-fochmistrzu-tak trzymac misku:)[/QUOTE] [quote name='Kocurek']A tak w ogole -Irenko jak dobrze ,ze wrocilas....:)[/QUOTE] Witaj Asiu:loveu:, nad powrotem mocno się zastanawiałam, ale zostałam zmotywowana:evil_lol: kopem w pupę i jestem. I kolejne wieści od Patoska, bo wczoraj Pan Michał dzwonił. Patula pokazał swoje kły:-o. Zdumiewająca wiadomość, ale prawdziwa. Patula z Kingiem chodzą na spacerki poza domem i pies który zawsze zaczepiał ich przez ogrodzenie był oczywiście równie przymilnie;) traktowany przez Kinga, ale Patos nigdy szczekaniem się nie rewanżował, ale do czasu. Jak się już nasz przystojniak wkurzył, to szczek i zęby pokazał. Nigdy nie spodziewałam się, że coś takiego usłyszę. Wszystkie psy mogły Patuli chodzić po głowie, a teraz mamy psa obronnego;) I jeszcze jedno, taras już jest beeeee z powodu schodów:shake:. Ma ktoś pomysł jak przekonać Patosa to schodzenia po nich? Nawet żarełko nie pomaga:shake:. Quote
Kocurek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Irenko no przeciez nie bedzie Patosinski cale zycie takim nieborakiem:) Poczul sie pewnie i tez juz ma "cos do powiedzenia":) Leniuszek schodowy sie z niego zrobil....:) Co do pomyslow-brak:)skoro juz zarelko nie pomaga:) Quote
wenucja Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 cudowne wieści :) heh sie rozkokosil chlopak jak nic ;) witamy po długim czasie oczekiwania Irenko :) Quote
irenaka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Witam Was dziewczyny:loveu::loveu: Dziękuję, że pamiętacie o Patosku:loveu:. Quote
magda222 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='irenaka']Ruchu ma Patula dużo, ale fakt, że jeszcze więcej by chciał jeść:shake:. Na umiar w tym drugim nie liczę, choć domek się stara. Złodziej z naszego przystojniaka jest i tyle, jak mu nie dadzą, to kradnie:roll:. Szczeka, biega i zachowuje się jak normalny pies. I zapewne jest to zasługa Kinga, trzymają sztamę;) Podobno już nawet focha potrafi strzelić i jak mu się coś nie podoba, to go strzela i mruczy bardzo niezadowolony. Uwierzę jak zobaczę, bo jakoś foch ( do tej pory) nie mieścił się w kanonie zachowań Patuli:evil_lol:. Np. podoba mu się taras i lubi z Kingiem się na nim wylegiwać, ale schodów prowadzących do ogrodu nie używa:-o. Efekt jest taki, że King ładnie schodzi po nich a Patos skacze. Jak Pani Kasia chce go nauczyć schodzenia, to strzela focha. A co robi Pani Kasia?;) Odpuszcza, wiadomo przecież kto w tym domu rządzi;)[/QUOTE] Fochy to Patosek miał już jak byłam u niego z wizytą ;) Burczał niezadowolony pod nosem jak mu robiłam zdjęcia ;) [quote name='irenaka']Witaj Asiu:loveu:, nad powrotem mocno się zastanawiałam, ale zostałam zmotywowana:evil_lol: kopem w pupę i jestem. I kolejne wieści od Patoska, bo wczoraj Pan Michał dzwonił. Patula pokazał swoje kły:-o. Zdumiewająca wiadomość, ale prawdziwa. Patula z Kingiem chodzą na spacerki poza domem i pies który zawsze zaczepiał ich przez ogrodzenie był oczywiście równie przymilnie;) traktowany przez Kinga, ale Patos nigdy szczekaniem się nie rewanżował, ale do czasu. Jak się już nasz przystojniak wkurzył, to szczek i zęby pokazał. Nigdy nie spodziewałam się, że coś takiego usłyszę. Wszystkie psy mogły Patuli chodzić po głowie, a teraz mamy psa obronnego;) I jeszcze jedno, taras już jest beeeee z powodu schodów:shake:. Ma ktoś pomysł jak przekonać Patosa to schodzenia po nich? Nawet żarełko nie pomaga:shake:.[/QUOTE] Poczuł się pewnie to rządzi ;) Może coś go boli i dlatego sprawia mu problem chodzenie po schodach? Quote
irenaka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ból chyba odpada, bo jak pamiętasz do domu wchodzi się też po schodach i jest OK, śmiga po nich bez strachu. Te schody o których piszę są od drugiej strony domu i łączą taras z ogrodem. Jak zawoziłam Patulkę, to byliśmy w tym ogrodzie, ale nie przyszło mi do głowy, aby sprawdzać jak sobie będzie radził z tymi schodami, zwłaszcza, że te od frontu były OK. Ale może z czasem je polubi, bo przecież Kinga trzeba naśladować:evil_lol: Quote
feliksik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ja też mam czasem dość schodów - rozwiązaniem jest winda:evil_lol: Quote
3 x Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ja po prośbie : znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy [B]z Katowic do Krakowa[/B] ? Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208475-Dolar-doberman-potrzebuje-wsparcna-na-kastrację!"]Dolara[/URL] karmą, zostaje tylko kwestia transportu swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208475-Dolar-doberman-potrzebuje-wsparcna-na-kastrację!"]Dolar - klik[/URL]:) Quote
irenaka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='feliksik']ja też mam czasem dość schodów - rozwiązaniem jest winda:evil_lol:[/QUOTE] Jasne Haniu:loveu:, jeszcze naszemu grubasowi ;) windę proponuj:evil_lol: Gdyby wiedział, że takie ustrojstwo;) istnieje, to zapewne by następne fochy strzelał, że takiego jeszcze mu nie kupili. Niech już lepiej "pedałuje" po tych schodach od frontu:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='irenaka']Jasne Haniu:loveu:, jeszcze naszemu grubasowi ;) [B]windę proponuj[/B]:evil_lol: Gdyby wiedział, że takie ustrojstwo;) istnieje, to zapewne by następne fochy strzelał, że takiego jeszcze mu nie kupili. Niech już lepiej "pedałuje" po tych schodach od frontu:evil_lol:[/QUOTE]Witaj Irenko:loveu: i pozostały wierny 'fanklub' Patosińskiego:loveu:, oprócz windy mozna jeszcze zastosować znoszenie na rekach ewentualnie jakaś nieduża lektyka :p:p Quote
irenaka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='marysia55']Witaj Irenko:loveu: i pozostały wierny 'fanklub' Patosińskiego:loveu:, oprócz windy mozna jeszcze zastosować znoszenie na rekach ewentualnie jakaś nieduża lektyka :p:p[/QUOTE] Witaj Marysiu:loveu::loveu::loveu: Ja lepiej nie będę przekazywać do DS Patuli tych zwariowanych pomysłów:cool3:, bo mnie zgłoszą do zamknięcia w domu bez klamek;). Quote
Smyku Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Irenko , w razie czego zapraszam do wspólnej celi . W Gnieźnie jest takowy domek z gumowymi ścianami , potrzebuję towarzystwa . Quote
irenaka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Smyku']Irenko , w razie czego zapraszam do wspólnej celi . W Gnieźnie jest takowy domek z gumowymi ścianami , potrzebuję towarzystwa .[/QUOTE] Jeszcze chyba za wcześnie Haneczko:loveu: na tak radykalne posunięcia:evil_lol::evil_lol: Ale kto wie;), mam hamak w domu, jak go zaproponuję Patoskowi w ramach doposażenia tego nieszczęsnego;) tarasu, to zapewne Pan Michał zwątpi w moją poczytalność:evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='irenaka']J mam hamak w domu, jak go zaproponuję Patoskowi w ramach doposażenia tego nieszczęsnego;) tarasu, to zapewne Pan Michał zwątpi w moją poczytalność:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i pewnie w poczytalność nas wszystkich:evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Smyku']Irenko , w razie czego zapraszam do wspólnej celi . W Gnieźnie jest takowy domek z gumowymi ścianami , [B]potrzebuję towarzystwa[/B] .[/QUOTE]Dziewczyny:loveu: ... proszę ... weźcie mnie ze sobą :lol::lol::lol: Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tak, [I]córeczka[/I] Marysia powinna tam pojechać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='danka4u1']Tak, [I]córeczka[/I] Marysia powinna tam pojechać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Danusia:loveu: ... to już jest normalny mobbing :angryy:... gdzie się pokaże to już mi siedzisz na plecach :diabloti: Strach wejść na jakikolwiek wątek:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A juz myslałam, ze trafiłaś do M&P...zawsze miałaś banerek Dwupaku?? Quote
irenaka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Ktoś się na tym wątku wybiera do Gniezna:cool3: A bliżej na imprezkę to nie łaska?:evil_lol: Wprawdzie gumowych ścian u mnie nie ma ( powinnam napisać : jeszcze nie ma), ale impreza się szykuje;) Quote
Kocurek Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cioteczki wiadomosc z Owczarka: Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach [COLOR=blue][B][U]facet[/U][/B][/COLOR] z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
feliksik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [CENTER][B]kochani zajrzyjcie - [/B] dwupak musi opuścić hotel do końca czerwca, nie mamy co z nimi zrobić, pilnie potrzebna pomoc: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174152-Jarek-i-Leszek-pod-koniec-czerwca-ląduja-na-bruku...Nie-mamy-hotelu...?p=17011170#post17011170[/URL][/CENTER] Quote
marysia55 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='irenaka']Ktoś się na tym wątku wybiera do Gniezna:cool3: A bliżej na imprezkę to nie łaska?:evil_lol: Wprawdzie gumowych ścian u mnie nie ma ( powinnam napisać : jeszcze nie ma), [B]ale impreza się szykuje[/B];)[/QUOTE]spokojnie poczekam, a przy okazji pomyśle jeszcze nad innymi sposobami przemieszczania się Patosa po schodach :lol: Quote
irenaka Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='agata51']Czy impreza już się odbyła? Relacji brak...[/QUOTE] Oczywiście, że NIE:bigcry:;). Nie znasz dziewczyn? Smaczka mi tylko zrobiły;) Quote
Recommended Posts