ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='irenaka']Mnie bardzo rzadko Eluniu boli głowa, bo raczej mam świadomość swoich możliwości. Choć nie ukrywam, że parę razy mi się zdarzyło przeholować, ale nie tym razem:evil_lol:.[/QUOTE]...no to sie bardzo ciesze.. ps.Ktos mi podrzucil pieska kundelka wczoraj noca, wzielam biedaka do domu bo co zrobic,,,nie wiem co dalej...Niektorzy sa niegodni miana czlowieka!!!!!! Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='ela020']...no to sie bardzo ciesze.. ps.[B]Ktos mi podrzucil pieska kundelka wczoraj noca[/B], wzielam biedaka do domu bo co zrobic,,,nie wiem co dalej...Niektorzy sa niegodni miana czlowieka!!!!!![/QUOTE] Przeznaczenie, czy zakładamy wątek i szukamy domku?;) Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='irenaka']Przeznaczenie, czy zakładamy wątek i szukamy domku?;)[/QUOTE]...... Ireniu nie szukamy domku, cos Ty jesli sie nie znajdzie wlasciciel(w co WATPIE!), (napisalam ogloszenia i porozklejalam, bo moze jednak sie myle, moze ucieklo to biedactwo komus)....to zostanie u mnie ja mam duzeeeee serducho:loveu::loveu::loveu::loveu:......kochana jestes i dziekuje za chec pomocy, wiem ze mozna na Ciebie liczyc i na wiele osob stad......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='ela020']...... Ireniu nie szukamy domku, cos Ty jesli sie nie znajdzie wlasciciel(w co WATPIE!), (napisalam ogloszenia i porozklejalam, bo moze jednak sie myle, moze ucieklo to biedactwo komus)....to zostanie u mnie ja mam duzeeeee serducho:loveu::loveu::loveu::loveu:......kochana jestes i dziekuje za chec pomocy, wiem ze mozna na Ciebie liczyc i na wiele osob stad......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] to bidulka wiedziala gdzie pojsc:) Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='ela020']...... Ireniu nie szukamy domku, cos Ty jesli sie nie znajdzie wlasciciel(w co WATPIE!), (napisalam ogloszenia i porozklejalam, bo moze jednak sie myle, moze ucieklo to biedactwo komus)....to zostanie u mnie ja mam duzeeeee serducho:loveu::loveu::loveu::loveu:......kochana jestes i dziekuje za chec pomocy, wiem ze mozna na Ciebie liczyc i na wiele osob stad......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Serduszko masz Elu :loveu::loveu:zdecydowanie bardzo pojemne i mocno bym się zdziwiła, gdyby mały szukał domu:evil_lol::evil_lol: Nawet nie masz pojęcia, jak się cieszę:multi::multi: MMS doszedł. A jak maleństwo będzie miało na imię? [quote name='monika083']to bidulka wiedziala gdzie pojsc:)[/QUOTE] Nie zdradzę chyba wielkiej tajemnicy;), jak napiszę, że w sobotę była u mnie córka Eli- Agnieszka. I rozmawiałyśmy na temat psa, bo mama tak by już chciała;). I proszę, na wycieraczce się znalazł ten wymarzony!!:multi::multi: Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='monika083']to bidulka wiedziala gdzie pojsc:)[/QUOTE]... pewnie wiedziala, lezy sobie teraz toto rozwalone i ma wszystko w nosie Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='irenaka']Serduszko masz Elu :loveu::loveu:zdecydowanie bardzo pojemne i mocno bym się zdziwiła, gdyby mały szukał domu:evil_lol::evil_lol: Nawet nie masz pojęcia, jak się cieszę:multi::multi: MMS doszedł. A jak maleństwo będzie miało na imię? Nie zdradzę chyba wielkiej tajemnicy;), jak napiszę, że w sobotę była u mnie córka Eli- Agnieszka. I rozmawiałyśmy na temat psa, bo mama tak by już chciała;). I proszę, na wycieraczce się znalazł ten wymarzony!!:multi::multi:[/QUOTE]......hahahahahahahaha no ja napewno Cie zamorduje, przyjdzie na to czas:loveu:......to byla jaks konspiracyjna rozmowa z moja Agnieszka??????????????? nie zdradzila, tylko powiedziala ze Irena to wspaniala, zgrabniutka kobietka........ hahahaha no to łobuzice sobie pogadaly..........rozkleilam ogloszenia w razie gdyby ktos mnie chcial posadzic o uprowadzenie psa...zoabczymy co dalej...poki co jest kochany ten pieseczek, zadbany napewno bo grubasny, polozylam mu kocyk wczoraj na wieczor odrazu sie polozyl na ten koc jakby od zawsze byl jego.....a wesole toto, spragnione pieszczot, po schodach nie umie lazic za cholere, wskakuje na kolana i trzeba to panisko znoscic na siku..........a na imie corka cche mu dac Leszek.....ponoc z jakiejs bajki.........zawolala go dzisLeszek a to biegnie jak szalone,takie to kontaktowe jakies:).............. Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='ela020']......hahahahahahahaha no ja napewno Cie zamorduje, przyjdzie na to czas:loveu:......to byla jaks konspiracyjna rozmowa z moja Agnieszka??????????????? nie zdradzila, tylko powiedziala ze Irena to wspaniala, zgrabniutka kobietka........ hahahaha no to łobuzice sobie pogadaly..........rozkleilam ogloszenia w razie gdyby ktos mnie chcial posadzic o uprowadzenie psa...zoabczymy co dalej...poki co jest kochany ten pieseczek, zadbany napewno bo grubasny, polozylam mu kocyk wczoraj na wieczor odrazu sie polozyl na ten koc jakby od zawsze byl jego.....a wesole toto, spragnione pieszczot, po schodach nie umie lazic za cholere, wskakuje na kolana i trzeba to panisko znoscic na siku..........a na imie corka cche mu dac Leszek.....ponoc z jakiejs bajki.........zawolala go dzisLeszek a to biegnie jak szalone,takie to kontaktowe jakies:)..............[/QUOTE] A to się trafiło Leszkowi, jeszcze go na rączkach noszą;) W sumie to dobrze chłopak kombinuje, jak chcesz pańcia, żebym zrobił siku, to mnie noś, inaczej będziesz kałuże sprzątać:evil_lol: Elu:loveu:, jak będziesz miała możliwość, to zrób choć kilka fot, wstawię na wątek Patoska;) Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='irenaka']A to się trafiło Leszkowi, jeszcze go na rączkach noszą;) W sumie to dobrze chłopak kombinuje, jak chcesz pańcia, żebym zrobił siku, to mnie noś, inaczej będziesz kałuże sprzątać:evil_lol: Elu:loveu:, jak będziesz miała możliwość, to zrób choć kilka fot, wstawię na wątek Patoska;)[/QUOTE]..... Ireniu :loveu:zrobie chlopakowi foteczki i przesle Ci ...zaraz zabiore sie za pstrykanie....Leszuniu spi i chrapie Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Irenka na poczte Ci przeslalam Leszka..:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Irenka jak Patulka? masz jakies wiesci?.....:loveu: Quote
coronaaj Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='ela020']Irenka jak Patulka? masz jakies wiesci?.....:loveu:[/QUOTE] Zdjecia, zdjecia, no wiesci rowniez... Quote
irenaka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='ela020']Irenka jak Patulka? masz jakies wiesci?.....:loveu:[/QUOTE] [quote name='coronaaj']Zdjecia, zdjecia, no wiesci rowniez...[/QUOTE] Nie mam niestety żadnych wieści od niedzieli i nie mam zdjęć:shake:. Te ostatnie to chyba będą po wizycie poadopcyjnej. Oby szybko, bo ja też czekam;). [quote name='ela020']Irenka na poczte Ci przeslalam Leszka..:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Doszło Elu, ale za mną ciężki dzień i nie zdążyłam:-(. Oto Lesiu, w pełnej krasie;): [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1774/leszek1.jpg[/IMG] [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/8679/leszek2c.jpg[/IMG] [IMG]http://img814.imageshack.us/img814/5792/leszek3.jpg[/IMG] [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/2933/leszek4.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='monika083']jejku jaki slodziak!! Super Lesio![/QUOTE] A gdyby się ktoś pytał;), to rozpoznaję na zdjęciu Agnieszkę- córcię Eli:evil_lol: Quote
monika083 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='irenaka']A gdyby się ktoś pytał;), to rozpoznaję na zdjęciu Agnieszkę- córcię Eli:evil_lol:[/QUOTE] Sliczna dziewczyna ,Lesio to poprostu szczesciarz:) Quote
ela020 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='irenaka']A gdyby się ktoś pytał;), to rozpoznaję na zdjęciu Agnieszkę- córcię Eli:evil_lol:[/QUOTE]...... hahahaha moja kochana Ireniu i tu nastapila pomylka bo na tym zdjeciu z Leszkiem to jest rzeczywscie córcia moja tylko ze Sabinka.....ale nie martw sie bo nie tylko ty sie pomylilas.......czesto sa mylone Agnieszka z Sabina....chociaz wcale nie blizniaczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='monika083']Sliczna dziewczyna ,Lesio to poprostu szczesciarz:)[/QUOTE]///Monika Leszek faktycznie szczesciarz.... Chcialabym wiedziec co u Patosia, mysle ze nasza Irenka niebawe sie dowie...bo to jej syneczek Quote
Miki Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Lesio śliczny piesek. A ja myślałam, że na zdjęciu to Ela i nawet się trochę zdziwiłam, że taka młodziutka:diabloti: Quote
ela020 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='Miki']Lesio śliczny piesek. A ja myślałam, że na zdjęciu to Ela i nawet się trochę zdziwiłam, że taka młodziutka:diabloti:[/QUOTE].....hahahahaha, jasne ze młodziutka, duchem i serem zawsze ..... Miki:loveu::loveu::loveu:.......... Quote
irenaka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='agata51']Patos, cichuteńko, ty wiesz.[/QUOTE] Święcie wierzę Agatko, że wszystkie ciepłe myśli od nas, Patos doskonale czuje. Dobrze, że ma takie ciotki, które pamiętają. [quote name='Miki']Lesio śliczny piesek. [B]A ja myślałam, że na zdjęciu to Ela i nawet się trochę zdziwiłam, że taka młodziutka[/B]:diabloti:[/QUOTE] Ja Elę muszę chyba sprawdzić;) To jakaś ściema totalna. Pewnie Ela= Agnieszka = Sabina. Dziewczyny:loveu:, wizyta poadopcyjna u Patoska będzie w lutym. Wcześniej się nie da. Mam zaufanie do dziewczyny która ma jechać do przystojniaka, dlatego musimy się uzbroić w cierpliwość. Choć mnie osobiście, będzie ciężko;). Quote
ela020 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....Patosku zawsze pamietam....... Quote
agata51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='agata51']A dajcież mu spokój. Ma chłopak nowy dom, nowe życie - najlepiej, jakby o nas zapomniał.[/QUOTE] Jesteśmy egoistami. Najbardziej się cieszę, kiedy mój tymczas idzie jak w dym z nowym państwem, nie oglądając się za mną. Miałam tak ostatnio. Łzą się zalałam (niewdzięcznik jeden!), ale lekutko mi się zrobiło - pies nie cierpi, ja sobie poradzę. Usuwam się, o zdjątka nie proszę, pies ma nowe życie. Nic tam po nas. Quote
Recommended Posts