Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']jak się Irenka zgodzi to mogę przesłać Ci parę zdjęć Irenki, ale oczywiście razem ze mną więc nie wiem czy będziesz zadowolona:diabloti:[/QUOTE]
To ja poproszę taki zestaw. ;-)

Posted

[quote name='majqa']To ja poproszę taki zestaw. ;-)[/QUOTE]

Moja wyobraźnia jest wielka:evil_lol:, już widzę jak moje zdjęcia z imprezy krążą po dogo:evil_lol:.
Może dorzucę jakieś bardziej pikantne, np w negliżu :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='marysia55']jak się Irenka zgodzi to mogę przesłać Ci parę zdjęć Irenki, ale oczywiście razem ze mną więc nie wiem czy będziesz zadowolona:diabloti:[/QUOTE]Ja się zgadzam:):):Dawaj!!W razie czego, edzie ze to twoje fotki mi wyslalas, a, ze sie ktos tam obok "prztypałętał"...trudno:D:D;)

Posted

[quote name='gonia66']Ja się zgadzam:):):Dawaj!!W razie czego, edzie ze to twoje fotki mi wyslalas, a, ze sie ktos tam obok "prztypałętał"...trudno:D:D;)[/QUOTE]

Gonia:loveu:, kocham Twoje poczucie humoru:roflt::roflt::roflt:
Na tych zdjęciach z imprezy u Marysi, jestem na wysokości Saszy, czyli Jej psa:evil_lol:
Tam mnie szukaj;)

[quote name='majqa']Oj tak, oj tak![/QUOTE]

Następnym razem zrobimy sobie razem zdjęcie w wannie, w pełnym negliżu a później wystawimy zdjęcie na bazarek;). Będzie przebój dogo:evil_lol:

Mam nadzieję, że mogę choć na moment;) zakłócić ten imprezowy nastrój, bo rozliczenie czeka. Ze względu na pobyt Sylwii w szpitalu, przyspieszyłam o kilka dni rozliczenie Patoska na DT. Ponieważ nie chciałam aby czekała na pieniądze z Fundacji wypłaciłam Sylwii pieniądze z prywatnej skarbonki;), a jak Sylwia wróci to będziemy to odkręcać. Nie zmienia to w żadnym razie kosztów utrzymania w DT.
Tak jak pisałam wcześniej pobyt Patoska to 300,00 miesięcznie ( od 17.09-17.10).
Do tego doszły dwie faktury za leki i jedzenie:
32,53 F-ra 781125 Tesco jedzenie
76,21 F-ra 3920/2010 Apteka leki
Łączny koszt 408,74

[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/4610/fakturapatos1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/4640/fakturapatos2.jpg[/IMG]

I na koniec, najważniejsza dla mnie sprawa na dziś, choć z pozoru błaha, ale bardzo zależy mi na opinii darczyńców i nie tylko. Chciałabym kupić Patoskowi jakieś fajne, wygodne legowisko. On śpi na kocyku, ale w nocy kładzie łebek na pałąku od taboretu, żeby mieć go wyżej:shake:. Może to rozrzutność, ale chciałabym, aby spał wygodnie. Mam takie legowisko po moim Marcysiu, ale dla Patoska jest zbyt małe.
Czy uważacie, że mogłabym Patoskowi kupić coś wygodnego? Tylko szczerze:evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']To ja poproszę taki zestaw. ;-)[/QUOTE] poproszę o adres mailowy :razz:
[quote name='irenaka']Moja wyobraźnia jest wielka:evil_lol:, już widzę jak moje zdjęcia z imprezy krążą po dogo:evil_lol:.Może dorzucę jakieś bardziej pikantne, np w negliżu :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] rozumiem Irenko, że się zgadzasz:evil_lol:
[quote name='irenaka']Gonia:loveu:, kocham Twoje poczucie humoru:roflt::roflt::roflt:
Na tych zdjęciach z imprezy u Marysi, jestem na wysokości Saszy, czyli Jej psa:evil_lol:
Tam mnie szukaj;)[/QUOTE] nie prawda :shake:. Irenka rozwaliła się na wersalce, a Sasza pod wersalką i ile razy Irenka wstawała z wersalki to robiła sobie z Saszy dywanik:diabloti:
[QUOTE]Następnym razem zrobimy sobie razem zdjęcie w wannie, w pełnym negliżu a później wystawimy zdjęcie na bazarek;). Będzie przebój dogo:evil_lol:[/QUOTE] na mnie licz :shake: jak już to będę w stroju kąpielowym i masce do nurkowania :evil_lol::evil_lol:
[QUOTE]I na koniec, najważniejsza dla mnie sprawa na dziś, choć z pozoru błaha, ale bardzo zależy mi na opinii darczyńców i nie tylko. Chciałabym kupić Patoskowi jakieś fajne, wygodne legowisko. On śpi na kocyku, ale w nocy kładzie łebek na pałąku od taboretu, żeby mieć go wyżej:shake:. Może to rozrzutność, ale chciałabym, aby spał wygodnie. Mam takie legowisko po moim Marcysiu, ale dla Patoska jest zbyt małe.
[B]Czy uważacie, że mogłabym Patoskowi kupić coś wygodnego? Tylko szczerze[/B]:evil_lol:[/QUOTE] jestem [B]ZA[/B], należy się chłopaczynie własne wyrko z podusia pod łepetynkę ... tę umęczoną choróbskami łepetynkę. Jak 'trza' to sie dorzucę :p:p:p

Posted

[quote name='wenucja']Patosek musi mieć wygodnie i już!!! kupić mu posłanie, a nie dyskutować :P... widze ze irenaka ma tu spore powodzenie heheh :P moze zalozymy osobny watek ;)[/QUOTE]

Ja Ci napiszę jaka jest prawda;). Najpierw ciotkę Irenę zapraszają na imprezę, później jej dolewają alkohol, jeszcze później ( jak działają procenty) strzelają po oczach lampą błyskową:evil_lol:. A na sam koniec zaczynają rozprowadzać te zdjęcia między sobą.Podobno nie ma zabawniejszego;) widoku niż ciotka Irena po procentach:grab:A ja się na to grzecznie godzę, bo faktycznie kiedyś mi jeszcze zdjęcia w negliżu zrobią, więc lepiej niech krążą w sieci te mniej drastyczne;)
A wracając do Patoska, to poczekam jeszcze na zdanie innych dziewczyn , popytam jeszcze na pw, może ktoś ma duże legowisko zbędne i może odkupię?
Marysiu:loveu:, a Ty się z dopłatami nie wygłupiaj, Patula ma jeszcze małą lewiznę;) od jakiegoś wujka, tylko czy ten przelew doszedł dowiem się na końcu miesiąca.

Posted

A teraz obiecany filmik, z dedykacją dla wszystkich dziewczyn:loveu: z dogo.
Ale jest też specjalna dedykacja dla wyjątkowej dziewczyny, której jeszcze nie ma na dogo.
Elu:loveu:, to dla Ciebie:

[video=youtube;yxwyjfzLI0Y]http://www.youtube.com/watch?v=yxwyjfzLI0Y[/video]

Posted

Patula:loveu: jest kochany, to fakt, ale te kartki o których piszesz Wenucja, to umowa DT i powinien dostać burę. Wygryzł mnie;) i zalecenia co do jedzenia;), spryciarz z niego i tyle.:evil_lol:
Dzisiaj u niego byłam, poszliśmy na spacerek i niby było wszystko OK, ale jak wyczuł samotną;) bułkę na trawniku, to nie było uproś:roll:. Patrzył tymi oczkami niewiniątka a boczkiem do niej robił podchody:mad:;). Oj, chyba jeszcze długo to jedzenie będzie priorytetem:shake:.

Posted

Witam serdecznie.Dziekuje serdecznie za przecudny filmik z Patoskiem w roli głownej, ....wzruszylas mnie tym filmikiem do łez.....i z tym rozczuleniem pojde sobie lulac....
Pozdrawiam serdecznie wszystkie istoty ludzkie pomagajace zwierzakom....ela

Posted

[quote name='irenaka']Patula:loveu: jest kochany, to fakt, ale te kartki o których piszesz Wenucja, to umowa DT i powinien dostać burę. Wygryzł mnie;) i zalecenia co do jedzenia;), spryciarz z niego i tyle.:evil_lol:
Dzisiaj u niego byłam, poszliśmy na spacerek i niby było wszystko OK, ale jak wyczuł samotną;) bułkę na trawniku, to nie było uproś:roll:. Patrzył tymi oczkami niewiniątka a boczkiem do niej robił podchody:mad:;). Oj, chyba jeszcze długo to jedzenie będzie priorytetem:shake:.[/QUOTE]............
no i sobie do was przyszłam:).......czy tutaj jakies wpisowe sie stawia ...?:)......

Posted

[quote name='ela020']Witam serdecznie.Dziekuje serdecznie za przecudny filmik z Patoskiem w roli głownej, ....wzruszylas mnie tym filmikiem do łez.....i z tym rozczuleniem pojde sobie lulac....
Pozdrawiam serdecznie wszystkie istoty ludzkie pomagajace zwierzakom....ela[/QUOTE]

[quote name='ela020']............
no i sobie do was przyszłam:).......czy tutaj jakies wpisowe sie stawia ...?:)......[/QUOTE]

Witaj Eluniu:loveu:, mało nie dostałam zawału, jak Twoje wpisy zobaczyłam:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Właśnie Ci mail wysłałam:-). Dziewczyny, przedstawiam;) Wam Elę, którą dobry duszek postawił na mojej drodze.
Pięknego dnia Wam życzę i zgodnie z obietnicą witam Elę bąbelkami a Ona rozlewa;)
Znowu na wątku Patoska alkoholizujemy;) się od rana, ale okazja jest wyjątkowa:multi:

[CENTER][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4072/1111gj.jpg[/IMG]

[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/2113/1112p.jpg[/IMG]
[/CENTER]